Kolla in!!



Vilken snygging.

Travare! ;)

(Hittad på youtube)

Onsdag

God morgon.

Har släppt ut hästarna och gått med Mysan vid halv 7 så nu ska jag fixa till mig lite ifall jobbet ringer och behöver någon. Så kan det vara bra att jag är redo att åka.. :P Har blåst och regnat nu i flera dagar, och snön som kom här om dagen är borta.. Idag blåser det också och enligt vädret ska det bli ännu mer blåst! :o Fyy.
Har inte kunnat vara ute och testat reflexskärmen heller i detta vädret. :(
Tänkte gå ut i stallet snart och göra klart allt om inte jobbet ringer. Kl 13.30 ska jag iväg på utbildning kanske man kan kalla det. :)  Ska rida senare när jag kommer hem om vädret lugnat ner sig. Red lite på banan igår. :)



Tisdag

God morgon.. :)

Vart en toppen dag igår också.! Fick ju umgås med min underbara Sarah. Åkte och hälsade på henne, vi gick lång lång promenad med Mysan & Elvira dom vart så glada att få leka med varandra igen. :) Kolla på film, drack glögg och åt pepparkakor och bara hade det gött.
Hängde med Malin på litet äventyr sen också på eftermiddagen. ;) Sen vart det promenad med Nicke tillsammans med Veronica och Angola. :)

Får se vad den här dagen har att bjuda på. Jag och Malin ska iaf och hämta en ny höbal till hästarna att ha i hagen.. Ska gå ut i stallet om en stund och rida och göra klart allt.. :) Försöker klura ut vad jag ska köpa åt Malin och Sune i julklapp?! :o Hjälp mig! :P

Har fått min reflexskärm nu. Tänkte jag ska försöka testa den lite idag. :)

Lite kort

Halloj.

Nu vart det såhär tomt här igen..
Har iaf haft en toppen helg med familjen. :) Och Mysan fick stanna kvar hos oss. :) 
Har inget speciellt att berätta. 
Va vädligt morgon pigg idag, kl 7 va jag och Mysan ute och gick morgon promenad. De ni. ;) 
Har gjort klart stallet också, tänkte höra med Malin sen om vi ska rida ut tillsammans. Ska hänga med henne till granngården först om jag är hemma. :) Tänkte åka till Sarah nu och hälsa på, ut och busa med hundarna. Ska ta med kameran också och försöka fota lite.. :) 

Tjoohoo 

Jobbelijobb

Tur man är morgon pigg för precis jag hade klivit ur sängen så ringde jobbet så då vart det bara att hoppa i arbetskläderna! :) Nu går det bra!


Morgon pigg

God morgon!

Ligger i sängen och försöker mobil blogga.. Kan säga att jag är väldigt morgon pigg! Malin tar ut hästarna idag men ska snart kliva upp och dra på mig stallkläderna och gå ut och fixa klart allt.. :)

Kanske får besök idag av pappa. :) Annars i helgen. Sen skulle nog Sarah komma förbi också roligt roligt! :)

Jahapp gårdagens. Longerade Nicke i paddocken (utan longerings lina) ;) Är lite bekväm av mig men har ju en duktig häst som springer runt på en fin volt och lyssnar så bra så! :) Sen hade vi Stallmöte, seriöst Jag har haft Nicke i stallet nu typ 10 månader och jag har tappat räkningen på hur många Stallmöten vi haft!?!? :O Helt sjukt! Och kommer aldrig fram till något vettigt heller alla är typ tysta.. Onödiga Stallmöten. Är det inte Stallmöten så är det hagbygge eller tvärtom. Men nu har jag snart funderat klart, blir det stallhyreshöjning på detta stall med så dålig service och betalar för ingenting JA då är en kund borta.. Ska ringa ett samtal idag och höra lite.. :) Tråkigt men sant. Trodde det inte själv.

Nej dags att kliva upp kanske.. ;) Just ja kom på att jag har tvätttid nu!!
Tjoohej!

Har även lättat en klump ur min mage. Skönt! :)
Vänner håller ihop.!

Malin dags att ta en revansch i Super Mario eller?!?! ;D Hahah


Onsdag



Har haft en underbar dag, och än är den inte slut. :)
Sarah kom och hämtade mig strax före 10 i morse. Så drog vi in mot stan och shoppade. Köpte nya skor, två st toppar, en tröja, två fina ljus lyktor som jag hängt i fönstret, fina ljus och en fin sak som hänger på våran ytterdörr! ;) Och paketpapper också! Skulle egentligen inte köpa något speciellt men vart lite iaf.. Fikade på kupolen innan vi åkte hemåt. :) Hade lika roligt och mycket skratt idag också som vi alltid har hahah.

Ska strax byta om och gå ut i stallet. Tänkte rida lite på banan idag om vädret tillåter, underlaget är mjukare nu när det varit plusgrader. Innan det är stallmöte... Har mockat och gjort klart allt i morse när jag tog ut hästarna. Annars blir det pyssel och mys med Nicke. :) 

 

Uppe tidigt

God morgon!

Kl ringde kvart över 6, bara att kliva upp! Ska ut i stallet nu hästarna vill ju ut. :)
Dagen har mycket att bjuda på idag.
Tex Stallmöte för 50 11e gången!
Ojojojoj..


Åka och jibba

Tjoho.

Är strax på väg mot jobbet. Ett kort pass blev det idag.. Men men alltid något! :)
Red ut med Nicke idag också, gick sådär. Lite över laddad kanske.. :P Men ändå den bästa. :)

I morgon blir det en mysdag med Sarah! :)


Tisdag

God morgon. :)

Igår vart det en lång dag. Va ute på äventyr med min Sarah, från tidigt på morgonen till sent på eftermiddagen. :P Händer alltid något kul när just vi två är med varandra hahah.. Skrattade och hade kul hela dagen! Det va längesen jag hade så här kul! :o Ojojoj.. :)

Ska slänga i mig lite frukost nu sen gå ut i stallet. Vet inte vad jag ska hitta på med Nicke idag hhmmm..
Fick ett vintertäcke av Maria i förrgår! :D Ett lila skit snyggt horseware rambo med halv hals. Ska försöka komma ihåg att ta en bild idag på det..

Ska jobba kväll idag. Roligt att det börjar ta sig får mer och mer jobb. :)

Söndag



Jahapp.. God morgon!

Vad händer idag då??! Har precis ätit frukost. Ska byta om till ridkläder nu och gå ut i stallet. :) Rida och fixa klart allt.. Sen vid 2-3 ska jag ut med hundarna jag hjälper en med här på gården. Sen någon gång så ska jag hämta hem Fredrik också idag hehe får se när det blir.. Funderar på om jag ska ner i källaren och leta fram jul kartongen och börja jul pynta lite här hemma idag! Mysigt. :) Hittade inte nå på kupolen igår till mig, köpte julklappar till Fredrik ist hehe. :P (Y)

Idag ska vi iaf boka biljetterna. Veronica bjöd oss ner till henne på glögg och pepparkakor senare i eftermiddag/kväll. Så det blir perfekt till när vi ska boka biljetter hehe.

Nästa helg så får jag besök. Då kommer mamma, mormor och Mysan ner och ska vara här hela helgen! Ska bli riktigt mysigt. Då får Mysan stanna kvar hos oss sen. :)  

Ny bil

God morgon! :)

Nu är stallet klart, bara ridningen kvar! :) Men det gör jag när jag kommer tillbaka. Har precis duschat ska fixa mig lite nu sen sticker jag.. Vet inte när sist jag shoppade?! :o Förr shoppade jag jämt till mig själv. Nu har jag mest bara shoppat till Nicke, men det är så det ska vara! :D Jag har allt jag behöver, har inte just något shopping sug längre. Men nu är det ju snart jul så kanske dags att börja inhandla julklappar.. :)

Igår fick jag i dom sista broddarna i Nickes skor. Så nu kan vi rida säkert! ;) Dåligt underlag över allt nu, utomhus, ridhus och på ridbanan. Så nu kan väl snön få komma då så det blir lite mjuk ute. Vissa ridhus är det ju livsfarligt att rida i. :o

Idag får jag se min nya bil jag fått av pappa! ;) Har ju världens underbaratse och snällaste pappa jag! Har fått en ny bil av honom hihi. Så nu har jag en till bil. (Y) Den nya får jag dra tungare släp med också, kanon ju! Audin vi har får ju dra mycket den också men inte Marias släp som jag lånar när jag ska någonstans (får låna den hur mycket jag vill och när jag vill (a) snäll Maria) hennes släp är lite för tugnt men har kört det släpet med Audin en gång till en träning och det gick kanon, men inte kanon om polisen skulle sett mig hehe.. Så nu kan jag köra säkert framöver. ;) Nej nu börjar det bli bråttom!

Göteborg horse show

Kom precis in från stallet. Nu blir det te och en macka. :)
Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp min dag i morgon.. Ska försöka göra klart stallet innan jag åker till kupolen iaf, antingen rider jag innan kupolen eller efter när jag kommit hem innan det blir middag hos pappa. :)

Föresten glömt att berätta en sak. Vi planerade ju att åka till Ullared nu innan jul, men vi skippar det och åker till Göteborg horse show i Februari ist! ;D Och tar Ullared nästa sommar. Det låter väl inte så dumt va? ;)
Så nu i helgen så ska vi boka biljetter. Ska bli riktigt kul att se horse show i Göteborg, har ju sett i Stockholm en gång så nu vill jag höra om det är som folk säger att det är bättre i Göteborg?! ;) En sak är säker kommer shoppa som faan!

Fredag

I morgon får jag äntligen träffa lite av familjen! Tänkte jag skulle följa med Pappa och Elina i morgon och shoppa på kupolen. Ska bli riktigt kul. :) Sen senare mot kvällen så ska vi och äta hos Pappa i Falun. :)

Nu ska jag gå ut och gå med hundrana. Är lite hundvakt. :) Sen tänkte jag ta in hästarna och pyssla lite till med Nicke innan jag går in och tar kväller.
Hade väl just inget mer att berätta. Jobbet flyter på bra. :)

Lite mycket nu

Oj nu vart det en lucka här igen. Men men..
Har inte haft tid och ork då jag jobbat om dagarna plus att en nära ligger på lasarettet!!! :'(
Vill inte gå in mer om det.

Igår jobbade jag iaf 7.30-16.00 riktigt skönt lång pass. Hehe dom ringde typ kvart över 7 sen var det bara att kasta sig ur sängen och klä på sig sen åka och jobba.. :P
Försökte tömköra Nicke igår på ridbanan, men har kommit fram till nu att det var sista gången jag är på den med Nicke, den börjar bli hård nu.. :/ Ridhus tack! Men Nicke gjorde så gott han kunna, men vart bara att skritta gick inte att göra så mycket sen gick jag bakom och snubbla.. Så ja ett ridhus hade ju inte suttit helt fel! ;)

Nu har äntligen Fredrik kommit hem. :) Fick 3 stora toblerone av honom sen är det en present till jag ska få en tidig julklapp men vet inte när jag ska få den. Han är så hemlig.... ;) Kan nästan säga vad det är men väntar tills jag fått se vad det är..

Idag ska jag försöka skruva i brodd i Nickes skor. Är ju snor halt bara från stallet till hagen på vissa ställen. Iaf så att han får lite fäste. Men måste då först till Aubiose och köpa en gängtapp. :)  

En dag i morgon också

Har käkat kvällsmat nu så nu ska jag krypa under täcket och sova. :) En dag i morgon också. Ta ut hästarna och göra klart stallet. Sen åka och stor handla. Och försöka få tag i ett släp och åka och hämta hö till hagen. Funderar på att lika gärna hämta småbals hö också när jag ändå är ute och åker.. :) Om nu inte jobbet ringer och jag ska jobba. :D Men det visar väl sig.

Godnatt

Lycklig dotter

Ja vad ska jag säga. Den här dagen har verkligen varit toppen toppen BRA!!!! :D
Har Världens bästa bästa snällaste underbaraste pappa!!! Tack så himla mycket pappa! :D Vet inte vad jag ska säga, men tack!  En mycket mycket glad dotter hihih. ;) Åh så glad jag är! Tur vi ska och äta middag hos pappa på Lördag då ska han få ett mycket fint tack. :D
Älskar dig pappa!
Älskar dig också mamma, säger precis samma om dig också! :D

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



Toppen dag det här

Hohoj vilken toppen dag detta blev.
Började med att jag tog ut hästarna, mockade och fixade i lugn och ro. Sen när jag står och packar hö så ringer jobbet och dom behöver någon som vill jobba. Och självklart tackar jag JA! Så fick släppa allt och gå in och byta om snabbt som fan och åka till jobbet. 8.00-14.00 perfekt. :D Så idag är jag nöjd.
Så nu ska jag bara hitta på något med Nicke lite senare bara jag ätit och vilat upp mig. :) Ska hänga med Veronica till Aubiose först, funderar på om jag ska klara av att lämna plånboken hemma hehe.. :P Men kommer nog inte att gå..
På Onsdag kommer foderbilen till stallet, har beställt morötter och kornkross. Jätte smidigt att få det hemkört. :)
Nu ska Nicke och Sune få en höbal i hagen, jag och Malin ska försöka fixa det så fort som möjligt. Lite tidigt att börja med hösilage nu när det är så mysko väder så dom får en vanlig torrbalshö så länge.. Vill inte vara med om sjuk/död häst en gång till! :o :S  

Nöjd matte





Du betyder så mycket. <3 
Jag försöker att inte bry mig om vad folk säger men ibland tar det så himla hårt och jag blir så ledsen. Får för mig att jag lika gärna kan lägga ner alltihopa och göra något annat. Men ensam är stark!  

Jahapp har av njutit denna Söndag och ska strax krypa ner under täcket, är helt slut och trött...
Har varit iväg på träning jag och Nicke idag. Är super nöjd med dagens träning. :) Hade markarbete på schema. Cavaletti serier med både långa och korta avstånd, och två hinder på en volt. Travade in på serierna, först skulle man länga stegen göra halt mellan två korner sätta igång i trav över nästa serie och korta stegen. Sen från andra hållet men då lägga en volt mellan kornerna i trav sen vidare mot serien med längda steg. Hinderna på volten skulle vi hoppa ett i höger varv och ett i vänster varv, hoppa i trav och landa i galopp och galoppera ett varv runt fyrkantspåret..
I morgon efter jag tagit ut hästarna tänkte jag göra klart allt och rida på morgonen om det inte är så himla kallt..
Veronica följde med idag också hon hade hand om kameran, men såklart så hjälpte hon mig med allt annat också kan inte få en bättre hästhjälp! :o :D Sen är det så kul att någon kan fota som man får lite bilder och minnen. :) 

 


Lilla Hefner







Lite bilder på lilla Hefner. :) Saknar honom så mycket och Sarah med! :O

Gissa öronen



Gissa öronen?! :)

Svenska ridtravarförbundet

Någon av mina läsare som känner till eller kanske är medlem i Svenska ridtravarförbundet?? :D

Jag vart nyligen medlem där för typ 1 vecka sen. :) Gå in och kika här

 


Lördag

Ikväll blir det bio med trevligt sällskap! :) Hehe vi ska kolla på Tintins äventyr 3D. Någon som sett den?
Kom in från stallet typ nyss. Har ridit kom precis tillbaka när det blev som mörkast.. Gick väldigt bra att rida tills vi skulle gå förbi några stora halmbalar som låg på varandra.. Då fick han lite spela och börja dra där ifrån men tur är så fick jag stopp på honom. Usch för att ramla av och leta efter häst i mörkret.. :o Tillslut så lugna han ner sig och jag fick honom att jobba fint i form. Hitta ju en as bra åker att rida på oj oj oj hihi.. As bra underlag ju, men tror inte bonden blir lika glad.. :P Men men..
Har packat det mesta inför träningen i morgon.. Bara lite middags hö och en vatten hink som jag ska komma ihåg! Sen är vi start klara.. :)
Fredrik är ju i London. Inte lite avis.. :o Skulle ha följt med jag också men jag stannar kvar hemma och jobbar ist.. :P Men tror han kommer att komma hem med en överraskning till mig, någon som jag verkligen vill ha och skulle ha köpt för längesen!! :O ;D Spännande.

Ska avnjuta kvällen

Puuh..
Nu får jag ta lite vila. Jobbade igår 18.00-23.30 och idag 12.00-20.00.. :) Gick kanon.
Så nu ska jag avnjuta denna kväll framför tv:n med en cola och kexchoklad! Mumms.
I morgon får jag fiiin besök av en riktig gofiis. :) Är hemma själv hela helgen, Fredrik är på äventyr han! ;)
Nicke fick en vilodag idag. Tänkte jag skulle rida idag när jag kom hem från jobbet, men fick jobba över  så då sprack min plan hehe. Men Nicke dog inte av de.. Tömkörde honom runt här i byn igår, gick så bra så. Riktigt kul när det går bra.. :)
I morgon blir det en ridtur ut i skogen. Sen på Söndag blir det att åka iväg på träning. Och nu behöver jag inte vara nervös inför träningen, har en sån cool lugn häst som gör mig så jävla lugn! :o Helt sjukt min lill kille.
Har tagit lite nyare bilder också men orkar inte ladda över dom från kameran just nu.. Trött..

Men skriver snart igen! :)

Torsdag


Vill ha sommar..

God morgon..

Uppe tidigt, vet inte varför.. Kan inte sova heller när jag är sjuk. Har fått i mig lite frukost men det va inte mycket.. :/ Ska försöka pallra mig ut i stallet nu snart och göra klart allt, får se vad jag orkar hitta på med Nicke idag?.. Gick en prommenad med honom igår. :) Men skulle väl egentligen inte varit ute och ansträngt mig men men smällar man får ta. Ska ligga inne och vila sen resten av dagen innan det är möte kl 16.15 sen vidare till Säter och jobba.. Sen ska vinter däcken på på bilen också men som tur är så fixar Fredrik det. :)
Ser ut att bli en grå och trist dag idag.. Suck.. 
Ska ta en ipren så jag blir pigg i någon timme iaf..  

Har lite funderingar....

Ännu ajukare

Usch och fy och blä!! Mår inte nå bra alls! :( Fast jag legat inne och vilat hela förmiddagen så är jag Inge piggare snarare sämre... :( Känner mig illamående och snart spyr.. Uuh hatar att vara sjuk och helst när man ska jobba, men får se hur det blir med det.. Ska snart försöka pallra mig ut i stallet och fixa klart allt, som det känns nu så blir det ingen ridning. Sen in och lägga mig i sängen och sova.

Saknaden efter er är stor... <3


Mer bilder från mästerskapet






Kom precis in från stallet

Kom precis in från stallet, tagit in Nicke och Sune för kvällen och kvällsfodrat. :) Skönt att få ta in sin häst när man vill, skönt att dom kan gå ute så länge det går. Nicke hade gärna stått ute ett tag till tror jag.. ;)
Men en annan sak jag börjar blir lite irriterad på i stallet är att sadelkammaren står helt olåst, och det är helt tomt i stallet. Antingen så ska jag skaffa mig ett sadelskåp, för man vet ALDRIG när tjuven är framme och tar allt.!! :O Inte kul att komma ut och sadeln och utrustningen är borta.
Börjar sakna mitt förra stall hemma i Älvdalen mer och mer... Synd bara att det inte finns något jobb där hemma.. :(
Har iaf varit och kikat lite på hoppträning nu på kvällskvisten med Veronica sen följde jag med henne till hennes stall och fixade.. :) Så nu ska jag mysa ner mig i soffan och äta kvällsmat. Känner att jag skulle nog ha stannat hemma och ligga i sängen och vila, men icke då. Får ta skiten nu ist.. Mååår skit är sjuk!! I morgon måste jag ta det lugnt, men ska rida iaf.. ;)
Ska nog klä mig varmt i morgon och ta med kameran ut och fota lite. Va ett tag sen nu jag lekte med den. Måste få lite höstbilder. :o


Tisdag


Lill killen min <3

Är fortfarande lika sjuk, blir inte bättre heller.. Suck. :/ Men för det så sitter jag inte stilla och tar det lugnt..
Uppe tidigt i morse och tog ut hästarna mockade och fixade klart allt. Gick in och åt frukost, duscha sen åkte jag och Fredrik iväg och stor handlade efter han kom hem från jobbet. Och efter det så gick jag ut i stallet och tömkörde Nicke. Gick kanon fint. Skulle ha bett någon filmat oss någon dag så ni får se min snygging. :) Hehe.
Och nu har jag precis fått i mig lite mat, men är inte speciellt matsugen heller när man är sjuk..
Funderar på att åka och kolla på hoppträningar i Lisselhaga senare ikväll om jag orkar. Vill inte sitta här hemma och tycka synd om mig själv.. :P 

Ringde till chefen idag om varför jag inte fått hoppa in och jobbat något. Och det var verkligen tur jag ringde, herregud. Fick förklaringen till varför jag inte fått jobbat. Så nu jävlar hoppas jag få jobba röven av mig! :O  :P

Längtar tills på Söndag då jag och Nicke ska iväg på träning igen!! :)
Veronica ska nog följa med den här gången också om hon kunna. :D Annars åker jag själv bara någon hjälper mig öppna och stänga bommen och luckan.. Hihi.

Snorig och hostig


Min fina lilla pojke. <3

Idag har Nicke fått nya skor på fötterna.. Gick så bra så. :) Snäll häst. Idag är det Nickes vilo dag, han har gått så himla bra nu dom senaste dagarna så det är han värd min lilla pojke. Igår gick vi ut på en promenad efter helgens äventyr hehe. :) Har gjort klart stallet tidigt idag, mockade och fixade klart allt i morse när hovslagaren var där. Gjorde lite överraskningar till Malin och Elin också medans hovslagaren skodde Nicke och Sune.. ;)
Har blivit jätte förkyld och hostig efter helgen. Alltså sjuk! Hoppas jag blir frisk tills på Söndag för då ska jag och Nicke iväg på träning igen!!! :D
Nu ska jag dricka massa te så min hosta kan försvinna någon gång! Och mysa ner mig med min OnePiece i soffan.. Myysigt.


Reflexskärm

Igår så klickade jag hem en Reflexskärm 5 i 1 (80cm). Råkade klicka hem den, vet inte hur jag tänkte.. Men hoppas jag får använding av den.. :) Men det tror jag.

Reflexskärm 5 i 1 80cm

Bilder

Några av alla bilder som togs.. :) 



















Hovgårds mästerskap 2011



Nu var det ett tag sen jag skrev här igen...

Fredag

Igår hade vi ju Hovgårds mästerskap 2011 här i vårat stall.. :) Det var riktigt kul att alla var med och hade kul. Sånt här borde vi göra oftare i stallet.
I Fredags så byggde vi fram allting vi behövde, och så tränade vi lite också på alla moment som skulle vara med.
Är ju som sagt lite rädd att hoppa, men mina närmaste förstår varför. Vill inte gå in djupare på det.. Men kan bara säga att det går framåt iaf och jag och Nicke börjar hitta knapparna och lita mer på varandra.. :) Så hoppningen gick faktiskt bättre än jag trodde, ska inte vara nervösare än vad jag behöver. Men hoppade bara 40 cm, men alla hästar kan hoppa och dom kan höjden. Vill fortfarande att det ska vara kul, så jag va nöjd. :) Vill inte behöva börja om på 0 igen pga av vissa människor som inte förstår något och han få en att tappa ens självförtroende så lätt. Så jag var nöjd av det lilla vi tränade på momenten. :)

Lördag

Vi började med dressyren och då skulle man göra, fram+bakdelsvändning, skänkelvikning, 10 m volt, vända rakt upp och halt.
Hoppning vart det sen, då skulle man hoppa två stycken hinder i en åtta i valfri gångart.
Western så skulle man gå över en bro, vända i "box" och rygga mellan två bommar.
Tömkörning så var det serpentiner på ena lånsidan mellan några korner, volt vid C, snett igenom, volt vid A sen vänd upp och gör halt i 5 sek.

Jag var mycket nöjd över mig och Nicke. Och jag tog absolut inget som någon tävling. Bara vi hade kul tillsammans. :) Och jag tyckte alla var vinnare om man kan få säga så. :)
Men det var ju prisutdelning också, då fick jag höpåse med en potatissäck, nybakad limpa, hästgodis och en ryktsten..

Både Fredrik och Veronica tog bilder med min kamera. Kommer bilder alldeles strax.

Häst dog under världscuptävling

http://svt.se/2.128686/1.2592297/hast_dog_under_varldscuptavling

Usch det här va riktigt otäckt att se. RIP.

Stallmästerskapimorgon

Nu är jag och Nicke taggade inför i morgon!
Nu har vi tränat in allt. :)
Nu hoppas jag bara att det går lika bra i morgon som det gick idag.. :) Men som sagt jag och Nicke ska bara ha det kul tillsammans! :)


Jag och Nicke rider över "bron"



Så här är en liten film snutt på mig och Nicke när vi rider över "bron".
Och söta Maria berömmer oss i slutet.. :D

Fredag



God morgon.

Kan inte sova länge på morgonen, gick upp kl 7 duscha och åt frukost. Så nu ska jag snart åka och stor handla bara Fredrik vaknar någon gång..
Rid skorna jag köpte igår på Aubiose va helt underbara att rida i!! :O Och 320 kr för ett par rid skor är ju ingenting. :D Hehe ska dit idag igen och följa Malin och köpa skor till Sune som också ska skos på Måndag tillsammans med Nicke. Så tänkte köpa paddar att ha när jag lindar Nickes ben. :) Har shoppat mycket saker nu på dom senaste dagarna, men va fan jag dör inte av det. :P Klart man ska ha nya och fina saker, Maria tyckte jag var värd det så det känns bra hehe. ;)
I morgon ska vi ha stall mästerskap för oss i stallet, hoppning, dressyr, western och tömkörning. Så ska göra några moment i varje, inget mycket mest bara för att umgås och ha kul. :)

Igår skritta jag en sväng ute fick sällskap av Elin. Sen så gick vi in på banan lite och travade lite, sen så gick vi över en så kallad "bro" som inte alls var några problem för Nicke. :) Den ska vara ett av momenten i western. Ska se om jag kan fixa filmen som Maria filma oss igår. :)


Nya ridskor

Jodhpurs, ekonomisk

Har mockat och gjort klart allt i stallet. Ska ut på en ridtur nu bara. :)
Följde med Maria hem efter vi släppt ut hästarna och mockat och fick se hur fint dom bodde. Men snart flyttar dom hit. :D Sen åkte vi in på Aubiose när vi åkte tillbaka till stallet. Skulle bara köpa skor till Nicke då hovslagaren kommer på Måndag, meeen det råka bli ett par skor till mig också av märkte  Horze.. ;) Hihi.. Så skorna på bilden sånna köpte jag, hoppas dom är lika sköna att rida i som det var att gå i dom. Nu ska jag bara köpa ett par snygga chaps till också så blir det kanon. :) Nu har jag shoppat mycket. Igår kom Hööks paketet också och allt var super snyggt och passa kanon! Alltid kul med nya saker.
Har precis ätit. Så nu ska jag ut och rida innan det blir mörkt.

Onsdag




Försöker igen då!
TillSalu
Fin och välvårdad svart County Drespri spring tree sadel säljes. 17 ½" W. Går att ställa in i Allround,Hopp och Dressyr. Super skön att rida i. Välvårdad och fint använt. Pris=BUD. Finns i Borlänge. Fler blider finns.


God morgon.

Idag händer det inte så jätte mycket. Ska städa upp lite här hemma sen gå ut i stallet och fixa klart allt. Idag tänkte jag rida till ett ställe där man kan bada med hästar ska bara kolla hur det ser ut. :) Senare ska jag följa med Malin på träning vid 16.00 tiden.. :)
Igår var det fullt upp hela dagen. Började med att ta ut hästarna och fixade klart allt. Sen följde jag och Maria med en kompis till ATG med sin häst. Och efter det så åkte vi hem till mig och lagade mat, trevligt trevligt.
Sen vart det lite hagbygge, lite stolp och massa tråd som byttes ut! :o Efter hagbygget så följde vi med Veronica till hennes stall och tittade på medans hon fixade klart åt hennes häst.. :P Hehe. Fick låna hennes två sadlar hon ska sälja en hopp och en dressyrsadel. Red lite i båda sadlarna, dom va riktigt sköna att rida i. Dressyrsadeln va väl underbar, vilken kontakt man får med hästen när man har en riktig dressyrsadel. :O :) Nicke va riktigt snygg och trevlig av det lilla jag red i dressyrsadeln. Veronica tyckte jag skulle vara riktigt nöjd av det lilla jag red. :) Och jag var super nöjd, han är så fin. Tack Veronica och Maria för hjälpen med både sadel och lite träning vart det nästan. :) Men ska fortsätta leta vidare på sadel, vill ju helst att min sadel blir såld först. Och säljer jag den så vill jag ha både en hopp och dressyrsadel. Hihih. Sadel letande är allt ett riktigt mysterium..

Nu ska jag sätta igång med städningen så jag blir klar någon gång!

RSS 2.0