Min arm är helt död

Fy faan vad min högra arm är helt mördad!! :o Har spelat wollyboll med lite folk idag, fy fan va kul det var. Sandplan till och med! ;) Men min arm är helt död, har as ont.. Men men kul hade vi iaf. :) Nästa gång blir det att ha med något gott att äta och badkläder. :D
Åkte hem till Robin och Sarah sen och gjorde blåbärspaj och bananpaj, as goda vart dom! :) Och så kollade vi på en film. Fats såg inte klart hela, vart så sent.. Nu blir det mys i soffan innan det är läggdags.

Godnatt.


Vart lite blåbär

Det vart lite blåbärs plock iaf.. :) Hitta inget bra ställe men lite blåbär fick vi ihop iaf.. :) Nu ska det bara bakas en blåbärspaj. Men först ska vi alla spela wollyboll i Säter. Ska bli kul! :) Sen blir det bakning hemma hos Sarah och Robin. :)
Ska göra mig i ordning nu.. Tjooheej.


Söndag

God morgon! :)

Nyss käkat frukost känner mig nyvaken.. :P Men idag vill jag hitta på något roligt.. Fråga nyss Sarah om vi skulle ut i skogen och plocka blåbär och kanske någon svamp. Fast är skit dålig på svampar så plockar säkert dom giftiga isf haha. Så får se då vad som blir av denna dagen.. :) Annars blir det att rida en sväng bara det blivit svalare.. :)
Har föresten varit lite lång ledig, skönt. Men i morgon är det som vanligt igen, men jag trivs . :)


Lördag



Ganska så lugn dag idag.. Börja dagen med en sväng på kupolen med, Fredrik, Sarah och Robin. :) Köpte inget, tur det! Sen vidare hemåt. Så jag och Sarah lämnade Fredrik och Robin framför tvspelet hehe medans jag och Sarah red ut på våra underbara hästar. Mysigt som tusan. Finns så himla fina ridvägar här alltså.. :)
Efter Sarah och Robin åkt hem så satt jag vid datorn och pilla lite med mitt CV, så nu jävlar ser det ganska så bra ut. Kan ju behövas nu hihi.. ;) (Y)
Så för en timme sen så kom jag och Fredrik hem, vi åkte och grilla på ett fint mysigt ställe. :) Super gott. Hehe gott med grillat. Nu blir det film mys med lite gott tillbehör. :)


Härlig grillkväll

Kom hem från Sarah och Robin för kanske 1 timme sen. Vi har grillat och haft det kul! :)
Efter vi grillat och ätit gott så spelade vi boule, skit kul ju! ;) Haha och jag och Sarah vann, lätt som en plätt heheh.. Sen vart det film mys, haha men vi hade råkat fått tag i fel film. Värdelös och konstig film, men vi så nästan klart den.. :P Mycket prat och skratt fick vi ikväll iaf. Och pratat framtidsplanen också. Går åt rätt håll iaf! ;)
Nu ska jag snart krypa under täcket, en dag i morgon också. I morgon ska jag iaf fota! :)

Se vilka söta katter. :)
Var vist någon som kände igen katterna jag fotat, så här kommer det några fler bilder på dom! :) :)




Framtids planer



Ligger i soffan och är jätte pigg. Inte sova än på ett tag känns det som.. :)
Har varit hos Fredriks pappa & Helena ikväll, Helena fyllde år idag, så vi vart bjudna på mat (grillat). Super duper gott! :)
Tänkte jag skulle ut och fota lite medans maten vart färdig grillad, men all sol bara försvann och vart trist väder så hoppade över det.. :/ Hoppas på bättre väder i morgon!
Jag och en vän håller på att smida lite framtids planer.. ;) Kanske händer det efter sommaren, efter jul vem vet.. Ska inte göra något förhastat, men det kommer att hända i våran framtid. Det kan jag lova! ;) Kan bli riktigt bra.

Nu är det mindre än 1 månad kvar tills vi ska utomlands, längtar as mycket! Nu går det fort! ;) Fan så kul vi ska ha! :D
Nu ska jag kika vidare.. ;)


Ska åka och handla



Ska åka och handla snabbt, sen vidare och äta grillat! :)

Det bästa jag har





Torsdag




Igår kväll kollade jag och älsk på harry potter och dödsrelikerna del 1, men båda somna efter typ 20 min av filmen. Alltså var den dålig! :P Hur seg som helst. Kanske gör ett nytt försök ikväll.. :P
Har ridit på förmiddagen, hitta på en ny ridväg på ungefär 45 min, perfekt. :) Jobbigt bara att det blir så mycket flugor runt oss när vi rider men annars gick det kanon fint! :) Har precis kommit ur duschen, så nu har jag tvättstugan ett par timmar. Så får se vad som händer resten av dagen. Ska iaf grilla senare! :)

Den här lilla



Den här lilla kom förbi oss igår kväll när vi satt ute och grilla.. :)

Rosor





Mera bilder av mina rosor! :D

Fick rosor av Fredrik





Grillat är gott

Mumms va det var gott med grillat! :)
Efter vi grillat så tog jag en promenad med kameran. Så strax kommer det lite nytt.. :)


Varit på Grönalund

Igår åkte vi till Stockholm! :) Vi var på Grönalund från kl 11 när det öppna till kl 23 när det stängde! :D
Vi hade as kul! Vi åkte bil ner dit, skönt att ta bil ist för tåg så bara blir försenade hela tiden.. :P Så vi åkte kl 4 på Måndag morgon hehe. Åkte alla karuseller, förutom barn karusellerna då. :P Vet inte hur många gånger vi åkte frittfall! :o :P Åkte frittfall med tilt också, as häftigt!! :D Nästa gång blir det Liseberg!
Kom hem vid 5 tiden i morse tror jag. Jobbigt att köra bli när man är trött.. Men kul hade vi! :D 
Idag ska jag och älsk grilla i fina sommar vädret. :) Mysigt. 
Nu ska jag fixa lite sallad.. Hörs sen. :)  

Snart rullar vi iväg

Nu är vi väldigt tagggade för Stockholm! :)
Efter jobbet skyndade jag mig hemåt och byta om för att ut med Nicke på en ridtur, som gick kanon! :)
Sen har vi varit och handlat lite smått & gott tills bliresan.. Ska blir riktigt kul! :)
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren, luktar inte gott! Haha. :P Vi har inte bestämmt än vilken tid vi ska börja rulla, så kan bli vilken tid som helst.. :)
Kameran har inte blivit så mycket uppdaterad så mycket.. :( Men men.. 
Måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän, han kom hem med 10 rosor till mig! :) Gulleplutt!! Puss Älskar dig Fredrik Wallin! ♥ ♥ ♥ ♥

Söndag

I morgon åker vi på lite bilsemester neröver!! :D Eller ja vi åker ikväll/inatt.. ;)  Ska bli riktigt kul!
Nu strax ska jag åka och jobba, tillsammans med Emilia till och med! ;) Helt kung!!
Ska gå ut och flytta hästarna nu innan jag åker. :)

Hejdå

Lördag

Hallojsan!!

Nu är jag redo för ett jobbpass! :) Nybakta bullar och ett glas mjölk till frukost! (Y) Efter jobbet ska jag åka och plocka upp syster i Falun. För på Måndag åker vi på lite bil semester.. ;) Ska bli kanon kul.
Men nu måste jag börja röra på mig! :)


Bullarna vart inte så bra



Bullarna vart goda men lite hårda hehe.. Ska göra ett nytt försök i morgon tänkte jag.. :)
Var nyss ute och gick en sväng med älskling efter att vi sett en film och ätit tacos. :)
I morgon får jag äntligen jobba några timmar!! :) Kul kul ska det bli!! :)
Vi skiter i att åka till Göteborg nästa helg, vart lite dåligt planerat men men.. Så ist åker jag, Elina och Fredrik till Stockholm på Måndag! ;) Så får vi se lite längre fram över så att vi alla kan åka till Göteborg.. :) Kan blir bra det här ändå.. Så Elina kommer ner till oss i morgon igen, hehe hon åkte hem igår så nu får hon packa väskan igen.. :P
Nu snart vill jag krypa ner under täcket!! ZzzzZzz..

Bakar bullar



Bestämde mig ganska fort i morse vad jag skulle göra va denna dag! Jo jag åkte och handla ingredienser, så nu håller jag på för fullt och bakar kanelbullar! :D Hehe lite sent kanske. Men gick upp 8 och tog in hästarna sen gick jag in och åt frukost, sen la jag mig under täcket och sov till 12 och då hade det nästan slutat regna och åska.. Så den här dagen har både gått snabbt och sakta på samma gång.. :P
Så ikväll blir det nybakta bullar till massa filmer jag och Fredrik ska se. :)

Fredag



Shiit vad det har regnat, åskat och blixtrat hela morgonen!! :o Jag och Fredrik gick ut och tog in Nicke & Heffe. Eller ja alla tog in sina hästar.. :P
Nu har det slutat, men tydligen skulle det vara sånt här väder hela helgen.. :( Tur att vi inte ska åka någon raggabil ändå då hehe. Tråkigt i sånt här väder!!

Röda bär






Kom nyss in. Har varit ut och nattat hästarna. Tog med kameran ut och lekte lite med den.. Har inte fotat så mycket när det är mörkt ute.. :)

Jag och Elina




Jag och Elina var ute och tömkörde Nicke i förrgår, gick så bra så. :) Elina fick pröva på att tömköra också. :)
Idag red jag barbacka, lite dålig balans bara hehe.

Torsdag

God morgon!

Nu vill jag jobba jobba jobba, tycker det är kul att jobba.. :) Lördag och Söndag blir det iaf jobb, skoj. Hoppas jag får lära klart mig kassan då! :) Sen nästa helg blir det Göteborg kanske kanske, med dom bästa.. :)
Har massa planer, men kommer ingenstans med dom känns det som.. Vad beror det på tro?!.. :)
Ska strax gå ut i stallet och fixa med Nicke. Red lite i paddocken igår, trötta var vi båda två hehe. Så idag blir det ut i skogen!
I morgon åker vi raggarbil!! :D
Hörs senare!

Nyss sett en till

Nyss sett en till värdelös film.. Suck, har dom slutat gjort bra filmer eller?! :o
Triangle hette filmen vi såg.
Ska kika vidare på datorn, sen kryper jag ner under täcket! :)


Idag har jag fan hållt

Idag har jag fan hållt igång hela dagen, sen jag gick upp ur sängen!
Har hunnit med allt jag skulle ha gjort, härligt. Nu har jag precis hoppat ur duschen, lite svettig efter ridningen.. :) Så ny väntar jag bara på att tvättmaskin ska bli klar, sen tar jag kväller!!
Ska kolla klart på dom 2 sista filmerna ikväll, och äta upp ost & kex som vart kvar. :)
Kanske vi åker till Göteborg nästa vecka. Har lite planer på det... :)
Har inte fotat något heller.. :( Förutom lite på Nicke igår, kommer väl upp någon bild senare eller i morgon.. :)
Ner i tvättstugan nu och ta reda på kläderna. Ha en bra kväll! :)

Någon som kan tipsa

Någon som kan tipsa om någon bra hemsida där man kan beställa kläder med tryck på?? Tex, text på en tröja eller jacka.. :)

Alla tips är välkomna! :)

Rosa/röd blomma

God morgon!
Hehe kollade inte klart på alla filmer igår kväll.. :P Såg klart 1 film sen började vi se andra filmen men alla typ somna.. :P Så ska kolla klart på en nu medans vi äter frukost. :)
Sen blir det en vända in till kupolen och köpa presenter. :)
Hörs senare!


Myyyyskväll

Nu blir det verkligen myyskväll!
Har varit och köpt massa gott, ost & kex med tillbehör, lite godis och så hyrde vi 3 filmer! :) Så blir inte så mycket skrivande just idag.. Hihi.

Tisdag

God morgon! :)

Vakna för typ 2 timmar sen... Ledig dag.  Håller på att tvätta för fullt! Vill få klart tvätten så fort som möjligt! Är ju så fint väder idag så vill vara ute hela dagen.. :)
Tar med kameran ut idag i fin vädret! :)


Eddie & Svan

Sötnosen Eddie! :)



Måndag

Hallå! :)

Var nyss ute och plockade goda hallon! :) Mumms. Och så har jag pysslat om Nicke pojken! :)
Hann inte lära klart mig kassan idag på jobbet, helt plötsligt så var mcdonalds full proppad med folk hehe så fick avbryta min utbildning och hoppa in i köket och göra massa hamburgare! :P Men kommer nog bli riktigt kul sen när jag lärt mig kassan riktigt! :)
Fint väder vart det tillslut också! :D I morgon ska Elina fota mig och Nicke lite om det blir fint väder. :)
Dricker en cola nu och njuter av den fina kvällen!.


Bilder






Söndag



Har äntligen hittat svanar att fota, har massa bilder! :D
Har jobbat idag, målat klart boxen och ridit på bästa hästen. :) I morgon kl 10 kommer hovslagren så Nicke får nya skor, äntligen. :) Hinner bara plocka in Nicke åt han sen måste jag åka till jobbet, så Fredrik och Elina får ta hand om Nicke och hovskagaren.. ;) Hehe.
Börjar blir lite nervös inför i morgon när jag ska få lära mig kassan, men ändå kul och spännande.. :P
Nu ska jag kika vidare på datorn innan jag ska sova. :)

Godnatt

Usch såg nyss världens

Usch såg nyss världens sämsta film, fattar varför den är portad i Norge!! :O Fy fan vilken vidrig film!! Eller såg inte ens klart den, vi stängde av den! Men först såg vi filmen vi hade i alla fall tur med värdet 1, haha helt kung varje gång! :P
Har jobbat ett kort pass idag på Donken. Kör ett kort pass i morgon också. Fick se att jag ska få lära mig kassa på Måndag, det kan bli kul! :D Sen har jag, Elina och Fredrik varit i Falun hos pappa och ätiti tacos, mummss. I morgon efter jobbet blir det en snabb runda på kupolen.. :) Sen ska jag försöka hinna måla klart Nickes box i morgon, puhh..


Fredag

Idag blir det en tur till kupolen med Elina, Fredrik och Sarah. Kika lite i den nya affären som öppnat, new yorker! :) Och massa mer.
En perfekt dag för kupolen, det bara öser ner regn ute.. :)
Lördag, Söndag och Måndag väntas jobba! ;) Nu ska vi käka frukost sen åker vi!



Städat förrådet

Igår kväll kom vi hem till Borlänge. Direkt jag plockat in väskor och allt så gick jag ut till min Nicke. Jag och Sarah tog en mysig kvälls skrittur. :) Och prata om allt! :)
Jag och Elina har precis varit nere i förrådet och rensat massa skräp, fy faan va skräp man drar på sig! :O Så nu är det nästan tomt där nere. Först tog man sig inte ens in! :O :P
Ska försöka laga lite mat nu sen ut och rida med Sarah. :)





Torsdag

Idag kommer det massa uppdatering och bilder!! :)

Onsdag

En bild från när jag fota Emelies & Mickes son Eddie. :)
Och en bild på Hanuman. 
Första gången jag fotade ett litet barn. :) Lite tråkigt att vi inte kunna vara ute pga av det dåliga vädret.. Men men blir fler gånger! :)  



Mer gult





Bilder

Lite bilder..




Drar hemåt i mon

Har varit dåligt väder hela dagen!.. :( Så vart inte så mycket fotande idag, fota Eddie och Hanuman lite innomhus ist. :) Kommer bilder på dom ikväll!
I morgon drar vi hemåt. Då blir det massa prat och planering med vännerna! Fan va kul vi kommer att ha! :D Längtar!
Nu ska jag gå över till min älskade mormor och fika! :)


Tisdag

God morgon! :)

Idag ska jag fota Eddie, Emelies son. :) Och så ska jag fota Emelies hund också. :) Så nu hoppas jag att det ska sluta regna och bli fin väder ist!!
Igår kväll så fotade jag Idas häst, Samata. Hon ville verkligen vara med på kort. :) Så senare idag ska jag hem till Ida så ska hon få en massa bilder som vart igår. :)


Änder


Lite frän bild, ser ut som en spegelbild på något vis.. :)



Gult är fult




Måndag

Oj nu har jag inte skrivit på ett tag!

I Lördags kom Sarah hem! Och vi hade det mysigt, vi gick på 3D bio på kvällen och såg transformers 3. :) Jättebra!
Sen sent på kvällen så gick vi med hundarna, och såg nå mystiskt vid stallet när vi kom tillbaka.. :/ Men men hoppas dom inte gjorde nå tok! Klockan vart efter 1 på natten då vi bestämmde oss för att sova, eftersom jag skulle upp och jobba på söndag. :)
Jobbade på Söndag ett par timmar. Sen hem och duscha och packa sen åkte jag mot Älvdalen.. :)
Så kanske inte blir så mycket skrivande här. Men ska försöka! :)

Mycket bilder kommer att komma, det kan jag lova!! :D

Äntligen, så glad

Idag kommer min underbara fina bästa vän Sarah hem! Har saknat henne så fruktansvärt mycket!! <3 Puss på henne!

Vi ska ha det mysigt hela dagen, vi har mycket att prata om!! ;) Vi tänkte också kanske gå på bio, om det går någon bra film. :) Annars bara vara hemma hos oss och se någon film och äta gott. :) Hoppas hon har Elvira med sig, så Mysan får leka lite innan vi åker hem i morgon.. :)
Vart lite övertid idag på jobbet, men det är helt lugnt för mig! Nu väntar jag bara på ett samtal, sen ut med älskade Mysan som varit så duktig och vart hemma själv! :)

Fick några som ville ha sina djur fotade av mig också, skit kul! :D Har mycket att gör när jag kommer hem!


Lördag

God morgon!

Börjar jobba kl 12-16 idag, kort pass.. :) Har gjort klart allt, gått med Mysan, flyttat på hästarna, ätit frukost, städat lite, nu är det bara arbetskläderna som ska på!
I morgon får jag äntligen träffa familjen igen, saknat dom så mycket! :) Ska packa och göra klart allt idag efter jobbet, så är det bara att åka till Älvdalen i morgon efter jag slutat. Bara hem och hämta Mysan! :)



Godnatt


Mysan




Alla djur är välkomna!

Någon som vill ha sina djur fotade av mig? :)
Alla djur är välkomna!

Roligt

Fotografera är bland det roligaste jag vet! Min hund Mysan fick ställa upp som modell. :)


Fredag

Ska bara ta det lugnt idag. Går ut och lägger mig i solen och hoppas på att bästa vännen kommer hem senare.. :)

Kryper ner tidigt

Kryper ner i sängen tidigt ikväll jag och Mysan! Är ju ledig i morgon också, så vill inte sova bort halva dagen.. :)
Jag och Sarah planera att åka en sväng till Västerås och kika lite i morgon, bara över dagen. Då hänger kameran med! Men får se hur det blir, inget bestämt ännu.. :)
Red Nicke i paddocken idag, han kändes väldigt fin. Men var ganska varmt fast det var ganska sent.. Men men.. :) Nu har har jag lyckats bytt mina två jobb pass med en tjej på jobbet, så vi bytte lite dagar med varandra. Så på Söndag åker jag och Mysan till Älvdalen. :) Men vill ta med Nicke!!

Nej nu säger jag godnatt.. :)

Tömde min iphone idag. Så här är lite blider som togs för 1-2 månader sen.. :)




kvälls promenad

Tog lite bilder med iphonen när jag och Mysan gick kvälls promenad.. :)



Torsdag

Usch allt känns så konstigt och jobbigt efter det som hände igår! :o
Tog ut hästarna i mosre sen tvättat, och sovit.. Så har just inte gjort något än på den här dagen. Ska snart gå ut i stallet och rida ett pass i paddocken med Nicke. :) Sen får jag se vad som händer resten av dagen..


Hoppas på en

Hoppas på en bra dag i morgon!
Ska iaf försöka hitta på en skomakare i morgon jag hört talas om, ska lämna in min ridstövlar och få dom fixade.. :) Sen ska jag nog försöka hitta nå fint ställe att fota på. :)  


Konstig dag

Fattar fortfarande inte hur detta har gått till!! :O Är skit rädd! Fattar inte hur folk kan tycka det är kul att göra sähär, om de nu är människor som gjort det. Men det lutar mest åt det hållet!! :o Idioter är vad dom är!
Fick fan panik i morse när jag skulle åka till jobbet, när jag såg att allt var förstört!!

Har jobbat 11-15 idag, gick kanon. :) Sen har jag bara varit hemma och försökt tagit det lugnt och lagat..
Ingen bra dag helt enkelt..
Saknar verkligen min älskling! :(



Går inte ensam i skogen igen

Det var skönt med en dusch! Har varit jätte varmt och skönt hela dagen. Och jag har fått så himla mycket gjort idag, nu ligger jag inte efter med massor som skulle ha gjorts, nu ligger jag före! Hehe.
Har ridit Nicke här på kvällskvisten, men fyy faan va mycket äckliga flugor som ska följa efter oss vart än vi rider! Usch. Har också gått en lång kvällspromenad med Mysan och kameran i skogen! :) Fick lite på bild.
Sen när vi skulle gå hem så såg jag något svart som rörde sig längre fram på grusvägen på kanten så tog kameran och zooma in allt som gick, och där står det en svartklädd gubbe och kikar, va as äckligt att se gubben så nära i kameran, sen såg han att jag kika på han så gick han in i skogen! :o Jag vart livrädd och tog en annan väg och typ sprang hem. Usch.
Nu blir det soffmys med Mysan och se på tv. I morgon väntas det jobb. :D




Tisdag

Halloj! :)

Har precis skjutsat Fredrik han skulle till Våmhus och vara där ett tag.. :) Jag funderar på att åka upp till Våmhus och Älvdalen på Söndag eller Måndag efter jag slutat jobbet. Men måste försöka byta bort min dag på Torsdag för då kan jag vara i Älvdalen i 1 vecka. :) Aja får se hur jag göra.. Har ju köpt en bil med drag nu så då kanske Nicke pojken kan följa med också hihi.. :)
Nu ska jag iaf gå ut i stallet och fixa inför en ridtur. :) Sen leka med Malin resten va kvällen. :)


Två små




Måndag

Tjooho!

Känner mig helt borta! Är helt slut efter att ha jobbat röven av mig på donken över P&L. Men jävligt kul har det varit! :D Har jobbat ett kort pass idag, känndes ganska skönt att jobba ett kort pass.. Och efter jobbet så åkte jag och Fredrik och köpte en ny bil. En Audi! ;) Så nu åker jag och Malin lika bil hehehe (Y)
Kom in från stallet nyss, tömkörde Nicke en stund i paddocken. Gick kanon! :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och njuta för i morgon är jag ledig! :)


Söndag

Skönt med en ledig dag! Kom hem vid halv 5 i mose, gick kanon på jobbet i natt. :) Men nu är P&L äntligen över så nu hoppas jag att det blir lugnt i morgon på jobbet och hela veckan när jag ska jobba.. :P
Känns som dagen rinner iväg fort så nu ska jag ta tag i dagen. Ska ut i stallet nu och måla boxen. :)


LÖrdag

Nu är min kropp skapligt slut kan jag lova! Kom hem vid 5 tiden i morse från jobbet, jobbade över.. :) Och för att jag gjorde ett bra jobb och jobbade över så fick jag en biobiljett, nöjd! :) Så nu jävlar ska jag på bio till veckan om det går någon bra.. :) Emilia fick en biobiljett förra veckan, så vi ska gå tillsmmans. :)
Idag blir det ett pass mellan 19-04 tillsammans med Emilia! ;)  Sen ska jag förska få jobba mitt 11-15 pass i morgon ist för på måndag. Hoppas jag kan få byta.
Nu ska jag gå ut till fina Nicke & Hefner och se hur dom mår. :) Nicke har iaf fått lite sommar vila nu när jag jobbar för fullt, då menar jag jobbar varje dag!! :)


Fredag

Gick kanon bra i natt på jobbet. Ganska så trött, men har två jobb nätter kvar om inte det blir mer det vet jag inte än hehe.. Men jobbar ju med så trevliga människor så man blir så pigg när man kommer till jobbet! :D
Nu ska jag gå ut i stallet och pyssla med Nicke, ska ut på en promenad med honom. Sen skulle jag ha målat hans box också, men har verkligen inte tid! :o Får göras nästa vecka om jag är ledig.. :)


RSS 2.0