Kommer bli bra lön

Ändringar i hela plaberingen. Jobbet ringde så ikväll jobbar jag 19-03. Och i morgon 19-?? på min enda lediga dag men vad fan gör det, ingenting!! :D Känns som det kommer bli kanon löner här fram över! ;)
Råka få på mig ännu mer solbränna idag, så nu svider det kan jag lova! :o
Nej nu måste jag göra mig i ordning. :)


Torsdag

God morgon!
Är as trött. Vart en jävla fart i natt på donken. Alla bara kom på en gång, var lite stressigt där ett tag. :) Men allt gick så bra så. Har lite brännskador här och där på händer och armar. Plus världens solbränn jag fick igår av bara typ 2 timmar, och då låg jag inte i gräset och sola. Åkte bil och bada! :P Svider en aning.
Kom hem halv 4 i morse, la mig i sängen direkt men var så jävla pigg. Jobbar ikväll mellan 19-23  men blir nog säkert jobba över ett tag, men det gör inget... :)
Nu ska jag ut och steka i solen! :) Gött!



Spännande samtal jag fick

Nu jävlar är det bara att hålla alla tummar! Hoppas hoppas hoppas!!!
Låg och vila nyss, så ringde mobilen! Vart ett spännande samtal, som gjorde att jag inte kan vila längre.. :) Så nervös! Så får hoppas jag håller mig vaken när jag ska jobba i natt på donken hehe..
Var ute och fotade lite blommor idag. Och så har jag, Sarah & Klara varit och badat med hundarna, jätte varmt i vattnet! :o Skönt! Men Mysan fick stanna hemma, hon får inte bada på iaf 1 vecka tills det läkt riktigt. 
Nu vet jag inte vad jag ska hitta på innan jag ska jobba... Mer än att vara nervös och spänd.. ;)  


Tömma kameran

Ska strax tömma kameran, har lite nya bilder. Eller har massor med nya bilder sen dom senaste dagarna, måste rensa lite och dela in allt i mappar.. :) Men nu först en promenad med hundarna sen vila lite innan natt jobbet börjar! :)


Sommar

Här är det verkligen sommar! Var ute och gick med mysan tidigt i morse, inte ett enda moln på himlen strålande sol och säkert över 25+ ;) det kallar jag sommar!
Senare idag om det blir svalare så blir det ridning och lite hagbygge. :) Ikväll ska jag jobba min första natt, spännande. Igår var det fullt ös på donken, fick jobba över ett tag också så kom hem ganska sent i natt men men det blir ju pengar! ;)


3 år med Fredrik

Idag har jag och Fredrik 3 år tillsammans! :) Har varit vid ett jätte fint ställe i det fina vädret och ätiti glass. :)
Så nu ska vi laga god mat. Sen får vi se vad som händer restan av dagen innan jag ska jobba kväll.. :)



Mysan & Atlas

Varför blir man alltid så pigg när man jobbat kväll. Jag blir alltid pigg. :) Men ska förska somna snart om jag kan haha.

Tog lite bilder igår när jag och Malin gick lååång promenad med hundarna.
Mysan & Atlas :) Hehe Liteb & stor


Måndag

Kom hem från jobbet typ nyss. Var faktiskt rätt så lugnt för att vara P&L! Men ska inte säga för mycket nu, blir säkert kaos i morgon kväll när jag ska jobba haha.. :P
Fick iaf en tid hos veterinären idag med Mysan, som tur var! Så nu är allt bra igen. :) Så har typ inte varit hemma på hela dagen pga av detta som hänt. Så  hann inte rida eller fixa nå här hemma, så i morgon bitti ska jag ta en tur i skogen med Nicke innan det blir så varmt. :)


I morgon har jag och Fredrik 3 år tillsammans! :) Puss!

Två av mina favoriter! <3

Sega veterinärer

Försöker få tag i veterinären! :O Men inte det lättaste, har inte tid att stå i någon jävla telefonköö! Nu tar jag bilen och åker dit!




Lång promenad

Jag och Malin gick en jävla lång kvälls promenad! Härligt som faan, riktigt sommar väder. :) Haha vi har planerat in lite bus vi ska göra här i veckan kanske... ;) Läskigt men skoj! Tog lite fina bilder på Mysan och Atlas, men dom kommer upp i morgon. Ska se på tv nu innan det är dags att sova. I morgon gör jag ett kvällspass på donken. ;)

Godnatt.

Söndag

Nu är Mysan hos oss! :) Känns underbart! Har nyss fått i mig lite mat så nu tar jag kameran och Mysan med mig ut, Malin är väl snart på ingång också. ;)
Hörs lite senare! :)


Hämta Mysan

God morgon!

Nu är jag redo för lite jobb. :) Efter jobbet så åker jag till Falun och hämtar min älskade lilla söta Mysan, pappa tog henne med sig från Älvdalen till mig.. :)
Idag är det ju kanon väder, blir det jämt så när midsommaren är slut eller?! :o Verkar så! Men men nu är det iaf fint och varmt så man kan vara ute. :) Synd bara att jag ska jobba nu då haha..
Efter jag hämtat Mysan så åker jag till Malin eller om hon kommer till mig, så ska vi ut och gå med våra hundar. Tar med kameran också och hoppas på några fina bilder. :)


Hoppas på en fin dag i morgon

Godnatt! :)

Det är verkligen typiskt midsommar väder! Så tråkigt. Men hörde det skulle bli varmt till veckan, skönt. :)
Fotade lite på tävlingarna idag också, men var inte där så länge pga av vädret. Efter det åkte jag till tågstationen och hämtade min älskling. På Tisdag har jag och Fredrik 3 år tillsammans! :) Då ska vi göra nå rikigt mysigt.. ;)
Ska strax krypa ner i sängen. I morgon väntas det jobb på donken, säkert mycket nu när det är P&L hehe..
Red min fina häst här på kvälls kvisten, kan inte säga mer än, SUPER DUKTIG HÄST! :D
Hoppas på en fin dag i morgon, just nu öser det ner regn!  


LÖrdag

God morgon! :)

Vart inte så jätte mycket sovmorgon, vakna som vanligt runt kl 9.. Men men skönt att inte sova bort hela dagen iaf. Min sista lediga dag idag, sen är det jobba sön-sön plus mer! :) Gött som faan!
Just nu är det mulet och lite regn ute, men det ska tydligen bli fint idag, men det har jag hört nu ett par dagar och då har det varit regna typ hela dagarna! Så ska göra mig i ordning ifall att jag tar cykeln till tävlingarna idag, OM solen kommer fram.. :)

Se vilken sötnos

Fredag

Nej nu är det dags att krypa ner under täcket! I morgon börjar tävlingarna kl 10.00 , så tar lite sovmorgon i morgon. :) Och hoppas på en fin dag i morgon, är det lika dåligt väder som det var idag så stannar jag nog hemma.. :/ Men det visar sig.

Godnatt


Vart sugen själv

Fotade lite idag också på Romme hoppet, men var så tråkigt och dåligt väder idag så vart inte så många bra bilder. Hoppas på att det blir soligt och fint i morgon. :) Annars är jag super nöjd med nya objektivet än. :)
Efter jag kollat på tävlingarna så vart jag sugen själv att hoppa. Vart kanon väder när jag kom hem, soligt och varmt så jag och Nicke tog några skutt i paddocken. Både jag och han tycker det är så kul, han bjuder verkligen mot hinderna och ställer upp! Han har blivit så duktig. :)

Trevlig midsommar allihopa! :)



Nytt försök

God morgon! :) Uppe tidigt och släppte ute hästarna, duschat och nu äter jag frukost. :) Ska göra ett nytt försök och fota på Romme hoppet idag också, kul! :) Så hörs senare!


Tomt

Gråter till sömns. . . . Saknar min pojkvän Saknar min familj Hoppas på en bra och fin dag i morgon

Igelkott

Stötte på en söt liten igelkottunge idag utanför stallet, så sööt! :)



Ensam

Tog lite bilder idag på Romme hoppet, vart väl några bra bilder. Ska dit i morgon också och fota. :)
Kollar på film just nu, ensam. Alla är borta.. :( Men men..


Nöjd än så länge

Än så länge är jag nöjd med det nya objektivet! :) Har bara fotat lite inomhus än så länge, men ska strax gå ut och testa bara vädret blir bättre. :)


Tillökning

Hallå.. :)

Gissa vad jag har köpt?! :o
Kom nyss hem, har varit och handlat så jag klarar mig över helgen. Ett nytt objektiv fick också följa med mig hem. :) GLAD! Nu hoppas jag bara på att det ska fungera bra, som jag läst överallt. Har läst som en galning på internet nu i en vecka om objektiv haha.
Nej nu vill jag att det ska bli fint väder (mulet och regn just nu) så jag får gå ut och testa!! Nu nu nu! :D Ska iaf och kolla på hopptävling senare idag (ponny) i mitten av travbanan på rommetravbana, så hoppas vädret bättrar till sig tills då. :) Bästa Malin ska hänga med också, skoj!



Har ridit dom två

Har ridit dom två bästa pojkarna, och båda två skötte sig utmärkt. :) Vad annars liksom?! ;) Hehe.
Nu har jag precis duschat och ska nu ställa mig vid spisen och börja laga mat. Tycker det är jätte kul att laga mat men det är såå jävla tråkigt att komma på vad man ska laga för mat! :O
Var jätte nära att klicka hem ett objektiv tidigare idag, men det var något som tog STOP! Vet inte vad?! :o Aja..


Onsdag

God morgon!
Hoppas på att solen kommer fram mer idag. Tänkte rida både Nicke och Hefner idag, så om det blir fint väder så får Fredrik hänga med ut på en av hästarna hehe. :)
I helgen ska jag kolla på hopptävlingarna som är på romme travbana! :) Eller ja det börjar ju redan i morgon. Skoj. Blir nog själv här i midsommar, så något måste jag ju hitta på mig..


Drömma kan man ju alltid

Vart ju en bra dag det här också! :) Sitter och kollar ut i fönstret och drömmer om att ha ett bättre objektiv, sån fin sommarkväll, jag skulle vela ta en massa fina bilder just nu! Hehe drömma kan man ju alltid göra. :)
I morgon ska jag och Fredrik cykla iväg och fiska lite efter han slutat jobbet. Hoppas på att få lite fisk så man kan göra någon god mat. :)
Godnatt

Sommarpojkarna



Går ut

Går ut i fin vädret med min kamera! :)


Hallonpajen smaka

Hallonpajen smaka kanon gott! Och ridturen gick kanon bra, så duktig häst. :) Höll på rida vilse där ett tag haha, men Nicke hitta hem han.. :)
Vart iaf inget bilköp idag. Fick ju inte ens prov köra bilen. :o Så då kan dom ju glömma att få bilen såld! :o Suck vilka människor det finns. Men men bara att leta vidare. ;)
Börjar bli trött men vill inte lägga mig och sova.


Hallonpaj

Igent bil köp idag! :) Kollar vidare.
Stoppa precis in en hallonpaj i ugnen, perfekt efterrätt efter maten. Sen en ridtur på det, kanon! :)


Kolla på bil idag

Idag ska jag och Fredrik åka och kolla på en bil vi hitta igår. Vill verkligen ha den, den är så fiin. :) Hoppas verkligen nu att den är lika fin och bra som den ser ut att vara på bilden.. Lite nervöst. 
Ska ta med mig kameran och gå ut en sväng det är så fint väder. :) 

 

Hundar som bor här

Några av hundarna som bor här på gården.






Bästisar



Söndag

Varit på Donken och jobbat idag, gick kanon bra. :) Kom typ nyss hem. Hoppa in i duschen direkt! Haha.
Så tomt utan min lilla golf. Men nu har vi nog bestämt oss för vilken bil vi ska köpa. En Audi blir det nog, en som Malin har. :)
Ska få fota två fina hundar i veckan någon dag när det är fint väder, som bor här på samma gård. Ska blir riktigt kul. Så kul när dom kommer fram och frågar om jag vill fota osv.. :)


Lösa hästar

Släppte Hefner och Nicke lösa i paddocken idag efter att hovslagaren varit på besök. :) Mer bilder kommer. Har tränat lite agility idag med Elvira också, och fick sällskap med 2 hundar till. :) Ska börja agility med Mysan, håller på att kolla upp massor om det. :)








Träffa på den här

Träffa på den här sötnosen i stallet idag. :)


Golfen SÅLD

God morgon!

Ny duschad och redo för dagen. Men tror jag håller mig inne en stund till, så tråkigt väder ute! :o :(
Föresten min bil vart SÅLD igår! :D Wiiiie. Fast känns lite sorligt, var ju min första bil.. :'( Men men blir ju snart en ny bil så.. Just nu kan jag inte ta mig någonstans, förutom på cykel haha. Får väl se då hur jag tar mig till Donken i morgon hehe.
Nu frukost! Hungrig. Åt jätte god pizza igår med Klara & Fredrik, mumms. Trevlig kväll hos Klara, mycket prat. ;) Synd att Sarah jobba.. :(


Fina besked

Hallojsan! :)

Fyy faan vad allt flyter på så jävla fucking BRA!!!! :D Längtar tills vecka 32 nu nu nu! Roligt roligt.
Gick kanon bra på jobbet idag, fick fin fina besked också! ;) Nu är det bara att vänta.. Hihih.
Kommer en och ska kolla på bilen ikväll också, så nu blir den nog såld. :) Min första bil ska säljas.. :( Men men sånt är livet..
Tänkte jag skulle rida när jag kom hem, men icke då det regnar! Så jag läser lite i fotoböckerna ist då. :)


Hamnade hemma hos

Hamnade hemma hos Helena efter vi varit och handlat, där vart vi kvar och blev bjudna på mat. :) Vi satt och prata en hel del om fotning och objektiv... Lånade hem 3 st böcker, jättebra böcker tycker jag. Intressanta foto böcker. Så nu ska jag bli proffs! Haha.
Kom precis in från stallet, vart ingen ridtur kom hem så sent.. Men har flyttat över hästarna nu till en ny sommarhage och fyllt vatten. I morgon står det jobb på schemat, jobba med Malin hos Tommy Kock! :)
Ska kika lite på tv nu innan jag kryper under täcket.. :)
Godnatt


Sötsugen

Usch har inte gjort någonting än och snart har halva dagen gått! :o Får panik. Är så himla sugen på något gott, sötsugen! Ska nog åka och köpa något gott, sen blir det en ridtur. :)




Onsdag

Usch va svårt det vart med objektiv nu då.. :/ Hehe. Aja ska ha ett iaf men tar ett tag när jag kan bestämma mig.. :P
Nu ska jag iaf åka och hälsa på Malin, och få en fika. :)


Sigma AF70-300/4-5,6

Är det någon där ute som vet något om detta objektiv? Vill veta allt. :)

Sigma AF70-300/4-5,6


Bisbergsklacken

I Söndags så åkte vi till berget som heter Bisbergsklacken. Jätte fin utsikt.







Är så sugen

Tro om jag ska åka och kika på ett nytt objektiv i morgon?.. :) Är så sugen.




Måndag

Halloj! :)

Phhuu nu kan man pusta ut.. Har jobbat hela långa dagen, jobbat med Malin idag. :) Shiit vilket roligt jobba, trivs lika bra där också. :)
Ska gå ut i stallet nu och passa på att rida medans det är uppehåll på regnet, känns som det kommer tillbaka när som helts.. Malin var här i stallet nyss och hämta nästan alla sina saker, usch va tomt det blev utan hon och Abbe.. :/ Ska köpa lite saker med henne hihi. Man kan aldrig få för mycket! Det ska ev flytta in 2 st nya i stallet, ska bli spännande och kul.
Nej nu ska jag gå ut!


Åskan tog PS3

Nu har åskan varit i gång igen. Har åskat, blixtrat och regnat HELA natten.. :o Och det har varit riktiga jävla smällar! Det sluta typ för 1 timme sen, så nu börjar solen kika fram.. Jag och Sarah tog in hästarna tidigt i morse, och Nicke var jätte rädd, fick först inte ta han i hagen. Usch hade själv varit jätte rädd om jag varit ett djur inte fattat vad som pågår.. :o
Hehe åksan råka ta med Fredriks PS3.. Oopps! Så han är väl inte precis på topp just nu. Men idag ska jag iaf åka till Malin och hälsa på, ska blir skoj och se hur hon bor. Och har så himla ont i ryggen, råka bära lite för mycket och fel igår på Donken. :/ Men men..


Fundering




Är så himla sugen på ett nytt objektiv. Tror fan att jag beställer ett till veckan, bara jag kan bestämma mig haha. Så svårt! Har så mycket frågor om dom 2 objektiv jag vill ha också.. Hehe.
Nej ska ta mig en funderare.. ;)


Lördag

Vart ett åskväder idag också! :o Hela Donken blev svart idag när jag jobbba haha. Läskigt! Men sen kom strömen igång efter ett par mintuter. :) Gick kanon bra att jobba, har alltid så kul på jobbet haha! :P
Nu håller jag och älsklingen på att fixa tacos till oss, mumms. Min mage skriker efter maat! Sen blir det nog en ridtur senare om det blir svalare. I morgon ska jag och Sarah rida upp i bergen och leta på nya ridvägar bland vildsvinen, haha kommer bli spännande. ;)
Nej nu ska jag hjälpa älsk så det blir klart någon gång!

Hitta ett nytt badställe också i förrgår, jätte fint.

Vill köpa nytt objektiv

Är så sugen på att köpa mig ett nytt objektiv till kameran.. Men har så svårt att bestämma mig.
Hjääälp mig någon?!?!? :o Snälla

Jobb på nytt

Halloj. :)

Har jobbat på ett nytt ställe idag, nämligen i Säter på folketshus, hos Tommy kock. Malin som tipsat om mig. (a) Det var jätte kul att jobba där. Ska jobba där nästa vecka också Måndag och Fredag vad jag vet just nu. :)
I morgon blir det ett race på Donken tillsammans med Emilia och massa fler. :) Sen vet jag faktiskt inte vad som händer resten av dagen, förutom att jag ska rida Nicke och jobba.
Ska fortsätta kolla på tv nu innan jag ska sova. :)
Godnatt


Klubbor



Bild bomb

Bilder som jag tagit dom senste dagarna. :)



Jag och Fredrik gick ut på den där långa bryggan i Rättvik i Måndags.






Blixten slog ner

Fyyy faan vilket åskväder det har varit idag! :o Shiit har aldrig varit med om något sånt här åskväder förr, var skit rädd. Och blixten slog ner mitt framför oss! Jag, Sarah & Klara var på Coop och handlade och då började allt barka till. Det regna så det lät as högt i taket och hela Coop darra när det åska.. Sen när vi skulle gå ut vart vi piss blöta bara av att springa till bilen! :o Och nu kommer det läskiga, när vi skulle åka ut på STORA vägen vid STOPLJUSET så slogblixten ner i skyltarna mitt framför bilen och det vara knaka och braka till och lyste upp.. Och så slockna ljuset i stopljuset och börja blinka.. Nej fyy faan det var riktigt läskigt. Plus att man inte såg vägen det regna så mycket..
Har iaf kunnat rida nu ikväll när det vart finare väder efter regnet. :) Kollar på tv nu och ska äta lite kvällsmat. Börjar blir lite nervös inför i morgon.. Men det kommer gå kanon! Jobbar ju med Malin så. ;)



Torsdag

Hej.

Här händer det mycket hehe.. :)
Igår var jag iaf och fixade mig ett pass, så nu är det klart.. Det blir bara närmare och närmare, snart sitter vi på flyget. :) Ska läsa på lite så jag kan allt hehe. :P
Igår vart det helt ändrade planer, fota bara jätte lite här hemma. Sen åkte vi in till stan och kika lite jag och Fredrik. Och sen hamna vi hemma hos hans pappa ett tag. :) Och när jag kom hem sen så red jag ut i skogen med Nicke. Mysigt, och Fredrik följde med och gick. :)
Nu går jag ut i solen ett tag. :)  


Godnatt


Fota i morgon

Nu har jag hittat ett fint ställe jag ska fota på i morgon, hoppas på lika fint väder i morgon också! :) Fick mitt UV-filter idag också till kameran, en försenad födelsedags present av Fredrik. :)
Har varit ute på kvällspromenad med Sarah och hundarna nyss, och så tog vi in hästarna. Skönt för dom och få vila inne lite.

Tisdag

God morgon! :)
Ligger i soffan och är as förkyld plus en jävla huvudvärk, att det aldrig vill ge sig! Men det stoppar inte mig för att gå ut i solen, +27 och sol. :) Ska strax gå ut och lägga mig i gräset. Oj fick ett sms av Malin, hon fråga om jag vill jobba extra på Fredag på hennes jobb. Tacka självklart ja! Faan va kul och testa på att jobba hos henne, servera mat och allt vad man gör. Ska bli kul. :) Och om jag visa vad jag går för så får jag hoppa in fler gånger om dom tycker jag är duktig hih.. Har ju fast tjänst på Mcdonalds, men alltid bra att ha lite extra här och var. Som på äldrebonendet där jag brukar få hoppa in ibland och nu hos Malin. :)


Hemma

Idag kom vi hem till Borlänge. Åkte vid 11 tiden typ från Älvdalen. :) Dirket vi kom hem och jag packat upp allt så gick jag raka spåret ut i hagen till min bästa vän och tog honom med ute på en promenad, saknat honom så! :) Sen fick han en dusch och massa putsning. :) Och efter det så följde jag med Sarah och handlade. Det var så kul att komma hem. :) I morgon har jag massor med planer, massa papper som ska fixas också får inte glömma!
Nu är det snart läggdags för min del.


Dålig på rubrik

Jag och syster var ute på promenad idag i fin vädret. Tog med mig kameran och tog lite bilder. :)
 



Söndag

Tjoho! :)

Idag har det inte hänt så mycket här. Börja dagen med att hjälpa mamma att rensa massa ogräs. :) Sen åkte jag, Elina och Fredrik ner till Emelie, Micke och Eddie och hälsade på. :) Och efter det vart det en glass på Östängs. Var längesen man köpte en glass där, lika god som sist jag åt där.
Har nyss fått i mig lite mat så nu vet jag inte vad som händer av slutet av dagen. Bara vänta och se! :)





Lördagsmys hos mormor

Oj vilken dag! :) Helt toppen..
Nu blir det Lördagsmys hemma hos mormor. :) <3 Och snart åker vi hemåt. I morgon ska jag hem till Amanda och dricka kaffe och se hur den damen bor, mötte henne nyss uppe här på vägen så vi gjorde en plan. :D Så jag skiter i att kolla på hopptävlingarna i morgon tror jag, och träffar lite folk istället! ;) Ska hem till Emelie också och kolla vart dom flyttat. :) 
Har märkt med tiden nu vilka man kan kalla vänner iaf! Så det känns bra att jag vet det nu! :) 
På Måndag får jag träffa mina bästa brudar då jag kommer hem, då blir det massor med tok. Då ska vi åka till bästa Malin och våldgästa henne haha! :D Hon har ju precis flyttat så nu blir det tok! ;)  Kanon kul! Och så får jag träffa min häst som jag saknat så. :) Nej jag ser verkligen fram emot att komma hem!
Nu en kvällspromenad med hundarna sen Lördagsmys hos bästa MORMOR! :)


Lördag mena jag

God morgon!

Nyss vaknat och ätit god frukost! Nu ska vi se vad denna dagen har att erbjuda, tänker bara vara och ta det lugnt. :) Lite skillnad på väder här hemma kan jag säga.. Haha. Nu blåser det och ingen sol, men den kommer fram lite då och då.. :) I borlänge är det som att vara utomlands, skönt. Varmt, soligt, inga moln på himlen och när det blåser så blåser det varmt! :D
Nu kom solen fram bäst att passa på att gå ut i solen medans den är framme. :P I morgon tänkte jag kolla lite på hopptävlingarna på klubben, Porfyrspelet.. Men det verkar bara bli mindre och mindre det där. Minns förr när det var fullproppat med transporter och bara kom fler och fler och det var jätte mycket folk. Nu har det blivit jätte lite folk om man jämför med då! :/


Än är inte dagen slut

Än är inte dagen slut!
Nu blir det god middag hos mamma, mumms. :)
Har varit och hälsat på hos farmor & farfar idag, och där va nästan allihopa. Pappa, Elina, Jocke, Emelie, Eddie, Micke och Rolf. Så träffa alla på samma gång. Kul att se alla. :) Eddiefisen hade växt mycket sen sist, sötungen!
Så i morgon ska vi kanske upp till sommarstugan och hälsa på när alla dom är där uppe. Mysigt.
Men känner att jag har mitt hem i Borlänge nu haha. Men ändå trevligt och åka hit och hälsa på familjen lite då och då. :)


Torsdag

Oj har nästan glömt bort bloggen..
Är i Älvdalen  nu och hälsar på. :)
Mamma och mormor har varit nere hos oss och hälsat på sen i Tisdags. :) Så idag följde vi med dom till Älvdalen. Har varit på kupolen både igår och idag med mamam och mormor, men har varit väldigt duktig att hållt hårt om pengarna, mendans mamma och mormor shoppat en massa! Se men inte köpa! :P Har inte shoppat något alls, känns jävligt skönt. Sparar heller tills vi ska utomlands! ;) Har gjort en massa roligt. Mamma och mormor tycker vi bor så himla fint och mysigt. Och stallet är ju så fint och perfekt på gården. Kanon! Igår kväll var vi ute på en kvälls promenad i nästan 2 timmar, kom tillbaka 12 på natten hehe. Är ju så skönt och varmt väder nere i Borlänge så sent om kvällen. :)
Så nu blir vi här några dagar. I morgon ska jag ner och hälsa på farmor, farfar, Emelie och Eddie. :) Var väl ett halv år sen jag var hem hit sist hehe, oopps.. Men allt är sig likt. :P
Har gått med mamma, Elina och wilma här på kvällen och tagit massa bilder. Kommer senare!
Nu blir det kvällsfika. :)


RSS 2.0