Smakprov




Några av bilderna får ni se. :) Min dator krånglar, så får försöka mer i morgon.. Suck.
Men är nöjd över bilderna iaf! :)

Gjorde om min header lite också.. Ska fixas mer.. :)

ARG

Fan vilka idioter som skjuter raketer bakom stallet!! :o Va nyss ute och tog in hästarna. Nicke och Sune stod längst uppe i hörnet och va liv rädda, stackarna. Men Dilton va cool lugn och stod vid öppningen.. :P Fan va det small/smäller. Hästarna tyckte det var skönt att få komma in..
Tycker så synd om alla djuren. Att människorna är så dumma i huvudet och köper sånt där skit. Hur kan man lägga pengar på sånt skräp?! :o Nej ska ringa hyresvärden efter nyår och klaga! Man skjuter inte raketer bakom ett stall där det finns fullt med hästar och hundar och katter på gården!!

Idag har jag och Malin fotat varandra med hästarna. Bilder kommer alldels strax. :) Hann skymma lite ute så nästa gång ska vi ut och fota tidigare när solen är frammer mer. :) Invigde min nya ridhjälm idag också ! :D

Gott nytt år

Sista dagen på det här året! Helt sjukt va fort det går.. Hör redan hur dom idioterna smäller smällare, och klockan är bara 10 på morgonen :o Blir en lugn hemma mys kväll för oss härligast så.
Nu håller vi på att stor städa alla garderober, ska slänga massa kläder och köpa in kite nytt hehe..;) Ska även göra om i köket också någon dag, måla bord och stolar vitt, köpa "hissgardiner" och fixa till det så det ser fint ut.. :) Längtar tills vi bor i hus då kan man göra som man vill!
Nicke va lika snygg igår när jag red! ;) Tror vi ska gå ut på en promenad idag jag och Nicke, ska höra om Fredrik Vill följa och hålla häst så jag kan fota Nicke.. :) Kanske rida lite barbacka och Fredrik får fota, det visar sig. Har ringt hovslagaren också och fått en tid för skoning. Ser ut att Nicke klarat sig utan snösulor än sä länge iaf det finns ju ingen snö.. :o
Fick presentkort på IKEA i julklapp så funderar på om vi ska åka dit nästa vecka. Måste in på hööks då också och köpa nya ridbyxor och lite annat smått & gott.. ;)  Nu ska jag fortsätta städa..
Gott nytt år!


Dagens händelser

Jahapp, dagens händelser... Eftersom det var sånt bra underlag på ridbanan då vi inte har någon snö kvar här så red jag Nicke där idag. Fyy faan va han var fin idag shiit! Han var så arbetsvillig, samarbetsvillig, mjuk, rörlig, lyssna ja allt! Min sits va helt perfekt också fick jag höra. Åh nu är jag taggad. Synd bara att det regna när jag red men vad gjorde det, det gick ju som en dans på rosor.. :D

Hittade lite mer idag när vi var på kupolen , tröja, hårspray, handkräm, 2 st bikini trosor och foundation puder.. Hitta en skit snygg klocka också på ur&penn som jag skulle köpa innan vi åkte hem meeen glömde helt bort det. :'(  

Har hämtat hem 2 stora höbalar nu på kvällen också. Så nu har dom mat så dom klarar. :) Håller på att tvätta ett lass med kläder nu. Nu ska jag bara njuta och ta det lugnt i soffan. :) Gött. Min rygg blir bara sämre och sämre, måste ringa till sjukhuset och få en tid och kolla upp min rygg. Eller gå till en kotknäckare eller få massage! Något måste jag göra fort som möjligt, annars kommer allt gå i tusen bitar. :/


Hestekraft

Igår köpte jag ett nytt kraftfoder till Nicke. Hestekraft heter det, där ingår allt, allt i ett. En kompis har det till sin häst, det bästa hon gett honom. Så tänkte pröva till Nicke också, han fick lite av det i sommras och han gillade det på en gång! :)

Någon av er som har hestekraft till era hästar?


Planering inför 2012



Har ju blåst som bara den här nu ett par dagar..
Hehe så ska rida ut i skogen i morgon, passa på och hoppa massa natur hinder ligger ju säkert en hel del träd över sitgarna annars tar vi ett var på "hoppstigen". :)
Håller på att göra en planering för mig och Nicke inför 2012. :) Spännande spännande!

Har mejlat om två st sadlar jag ska låna hem och testa på Nicke. Österbo hästgård ska jag låna ifrån.
Hoppas någon av dom passar. Vill ju ha en riktigt skön dressyrsadel, en med djupt säte och bra med stöd. Och en skön hoppsadel, med bra stöd. Och så ska såklart både jag och Nicke trivas i den! :) Har ju som sagt lite planer inför 2012.. ;)

Har ni gjort någon planering inför 2012? :) Berätta gärna!

28/12

Då är jag hemma i Borlänge igen då. :) På hemma plan. Synd att dagarna gick så fort när jag väl hade tid över att åka hem en sväng.. Men men.. Jag och Elina åkte in en sväng i Mora och kikade lite i affärerna. Köpte leggings, snoddar i mängder, hårspännen. Sen åt vi en tacottallrik på KaffeStugan innan vi åkte vidare mot Borlänge. Nästa stopp blev på Leksands knäckebröd köpte varsin stor knäckebröd kartong till mig, Malin och Elin, eller ja till våra hästar... :P  Sen åkte vi förbi Aubiose och fick den så kallade stallboken som man fick gratis om man är medlem. När jag kom hem så gick jag ut i stallet direkt och fixade klart allt, sen tog jag in Nicke och pysslade med honom, äntligen! :)

Har märkt att jag rasat i vikt! :o Har inte tränat eller slutat äta! Min klocka som jag inte använt på ett tag är för stor så den ska följa med in till kupolen i morgon och få bli mindre så den passar, har mindre jeans storlek (blev chockad när jag kom i ett par som jag aldrig trodde jag skulle passa i som jag köpte :o ) gått ner storlekar i tröjor och toppar.... Fattar inte?.. Men har ju jobbat röven av mig nu som fan och stressat på som jag vet inte vad, så kanske finns ett svar..

I morgon är en ny dag fullt med massor.. Börjar dagen med att ta ut hästarna, mocka och fixa allt, rida. Ta en dusch, äta frukost. Sen ska vi åka in och shoppa en sista gång hehe. Klockan 17.00 ska jag och Malin iväg och hämta hö. Tar två bilar och två transporter så det går fortare.. :P Kanon. Sen ska det tvättas har ett helt berg som ligger och väntar på mig.. :/ I morgon ska jag inviga min nya fina ridhjälm! :D

Jag och Fredrik har våra månader idag.. :') <3

Wordfeud

Någon som vill spela Wordfeud med mig?! :D Isf så heter jag Klemma. :)


Tisdag

Hallåå! :)

Har ni haft en bra jul?? :D Jag har haft en toppen jul iaf. :) Jobbat, firat jul, ätit god julmat och öppnat julklappar.
Jobbade på juldagen också, när jag kom hem typ 05.00 på måndag morgon efter jobbet så var det kolsvart i hela Hovgården. Det var strömavbrott! Sen när jag sovit 2 timmar och skulle ta ut hästarna så va strömen fortfarande bort! :o Så det va lite svårt att hitta allt i stallet, men jag fick ut Nicke och Sune iaf.. :P Mockade med pannlampa och det gick ju kanon bra. ;) Hehe.

Jag, Fredrik och Elina åkte till kupolen och shoppade på mellandagsrean igår. Hittade massor på en gång! :) Topp, tröja, jeans och halsduk så vart så nöjd så! :) Sen åkte jag och Elina till Älvdalen. 
Har blåst som fan i natt också, men fint väder är det idag iaf. Har tagit med mig kameran också så kanske får med mig någon fin bild. 

Har inte använt min nya ridhjälm än som jag fick av min älskling. :) Ska ta en tur i den när jag kommer hem, den är så fin och skön att ha på huvudet! :) Min gamla har jag haft ett par år nu :o Och den är för stor!! Och man måste ju förnya sig lite också.. ;)  

I morgon åker vi till Borlänge. Då tänkte vi in på kupolen en sväng till. Va så mycket folk där igår. Så kanske hittar ännu mer i morgon.. :)

God jul

I morse bytte jag och Malin julklappar i stallet och drack kaffe! :) Mysigt. Fick en babyblå luva till Nicke och ett babyblått fleecetäcke!! :D Taack! <3 Ska ta bilder på det sen så nu får se. :) Efter vi öppnat julklapparna så red vi en mysig sväng i skogen med hästarna. Typ sommar ute i skogen, inge snö alls typ. :(  

Nu har jag gjort mig i ordning för att snart åka och jobba några timmar. Jag och älsk har öppnat massa julklappar. :)  Hoppas kvällen går fort att jobba! Vill va hemma och mysa med älsk på julafton! :)  I morgon ska vi hem till pappa och äta julmat tillsammans med familjen. Ska bli riktigt mysigt! :)

  

Julklapp

Har haft lite paket öppning jag och älsklingen nu innan jag ska åka och jobba kväll. :) Har verkligen världens underbaraste bästa pojkvän. Den här fick jag i julklapp av min pojkvän! :D


God jul

God jul allihopa!! :D

Är på väg ut i stallet nu för lite julmys med Malin och våra hästar!!! :) :) Sen senare drar jag iväg och jobbar kväll. (Y)

Hoppas ni alla får en riktigt bra jul! :)


Bingolotto

Då var den här dagen snart slut.. Jobbat 7.30-14.00 idag sen tog jag stallet direkt efter, red en mysig tur med Nicke. Skit tråkigt väder, all snö är snart borta!! :/ Och i morgon är det julafton! :O Helt sjukt va tiden går fort. :)

Har varit och handlat nu på eftermiddagen med älsk. Vi ska spela Bingolotto ikväll! :) Uppesittarkväll. Hur mysigt är inte de! Sist jag spela va med mormor när jag va jätte liten.. :P
Någon mer som ska spela Bingolotto?? :D


God jul på er alla!


Julklappar

Några julklappar :)


Glad jag blir



Kul att så många gillade bilderna jag tog igår på Nicke! :D
Nu blir jag mer pepp på att fota.. Men idag hinner jag inte fota nå. Ska jobba idag så har lite att fixa innan jobbet. Har iaf varit ute i stallet och gjort klart allt. Nicke får en vilodag idag. Har städat lägenheten nu på morgonen också. Hehe ligger massa små och STORA paket över allt. Längtar tills på Lördag så vi kan få öppna alla! :) Jobbar över hela julen, idag 15.00-21.00 fredag 7.30-14.00 Lördag (julafton) 15.00.21.00 Söndag 19.00-04.00. Goodie! :D

Jag och Malin ska ta ut hästarna tillsammans på julaftons morgonen. Mysa med hästarna, så ska jag och Malin byta julklappar. :) Sen ska vi nog ut på en mysig morgon ridtur också. :)
Hur gör ni i era stall? :) 

Julbildbomb!!!







Blev en hel del bilder, men det här är bara några.. :) Ska fota fler sen någon när jag sitter på.

Behöver lite hjälp




Någon som har erfarenhet av dessa två sadlar? Märket TEKNA. 
Dressyrsadel: Är den skön att rida i och är sätet djupt och skönt att sitta i?
Hoppsadeln: Bra stöd för knän? Är den skön att rida/hopp i?
Vilka hästar passar dom? :)

Smakprov



Har varit ute och fotat lite julbilder på Nicke idag. Kommer komma massor med bilder! :)
Ni kan få ett smakprov.


Vinter bilder idag



God morgon allihopa! :)

Tog aldrig med mig kameran ut igår nå.. :/ Men idag hade jag tänkte släppa Nicke i paddocken så han får pulssa i massa snö och försöka ta massa fina vinter bilder. Tänkte att han skulle få ha röda ben lindor och en tomteluva. :) För jag och Malin jobbar så olika nu så vi hinner inte ta några vinter bilder nu innan jul, så får göra vad jag kan själv då.. :) Så tänkte åka och handla lite nu på morgonen, ska även köpa massa nya brodd så jag klarar mig över julen.. Bäst jag skyndar mig lite nu så jag hinner innan det blir mörkt igen..

Igår red jag och Malin ut tillsammans. Vi red en längre bit nu igenom byn, gjorde intervaller med massa skritt och trav. Super duktiga hästar vi har! :) Vart super nöjd med Nicke, han va så mjuk, lätt och fin.

Eskadron



Den här snygga eskadron grimman har jag spanat in på Aubiose.. :) Super snygg!
Finns i fler färger.

Stubbman?



Funderar på att klippa stubbman på Nicke????! :P Haha. Skulle varit kul och testat och se hur snygg han blir i det. Måste ju testa för att kunna få ett svar. Men tänk om det blir fult. Dom hästar jag sett har stubbman passar ju i det.. :) Åh måste fundear ett par dagar till..

Dåligt med bilder



Oj nu var det 1 vecka sen jag skrev något här..
Är inte så sugen på att blogg nu för tiden..
Har jobbat för fullt nu i 3 veckor så har inte haft tid att sitta vid någon dator just. :) Ledig nu 2 dagar sen så kör jag igång igen. Jobbar över jul och nyår. :) Klirrr klirrr i kassan! ;)
Idag ska jag och Malin in till stan och handla dom sista julklapparna. :) Först blir det en ridtur i snön, jag har mockat och gjort klart allt åt Nicke och Sune i morse så det är bara ridningen kvar. :) Igår red vi runt byn efter vägen och det går att trava efter vägarna nu, kanon under lag. Hoppas det kommer mer snö och att det får ligga kvar nu till våren kommer. :P

Håller på att tvätta nu. Sen tänkte jag faktiskt gå ut med kameran en sväng och se vad det kan bli. :) Ska köpa varsin tomteluva idag till mig och Nicke tills vi ska fota. :) Hehe. Synd bara att det hinner bli så mörkt ute när vi slutat jobben.. Men julkort ska det bli iaf! :)

Titta va gulligt!!!


Foto tips

Tjollahopp! :)

Sitter och funderar på lite foto inspiration, har inte fotat på jätte länge!! :o Jag och Malin ska iaf ta lite vinter bilder på oss och hästarna så snart som möjligt.. :) Mysigt. Tänkte skicka lite julkort.
Har gått kanon att jobba idag. Så skönt att ha så mycket jobb nu framöver!! :) Jag och Malin har varit ute på en skrittur med hästarna i blötasnön. :)

Myser i soffan jag och älsk med äppel&kanel glögg med pepparakor och ädelost. :) Funderar på att åka och titta på julshow på Söndag där jag brukar vara och träna med Nicke. Skulle varit kul. :)

Vad brukar ni fota? :) Foto tips tack..

Feting lön

En tuff arbets helg det här blev, men är glad ändå! Kommer bli en feting LÖN! ;) Har jobbat lite mer än 1 vecka nu på Malins jobb och det flyter på kanon bra. :) Veckan som kommer kommer bli svettig.. ;) Hehe..
Igår (Lördag) hade vi julbord på jobbet. Började jobba kl 15.00-02.15 hem och sova typ 3 timmar sen kl 7.00-15.00 (idag) jobbade jag på hemtjänsten... :P Mycket bra jobbat måste jag säga. När jag kom hem så gick jag ut i stallet direkt. Då hade Malin och Veronica varit så söta och mockat och fixat klart allt åt Nicke! :D Så jag behövde bara rida. Super tack!! :D
Än så länge är jag inte så trött men blir nog senare.. Ska äta mat nu sen gå ut i stallet och ta in hästarna. :)
I morgon är en ny jobbdag! ;) Fick mina skattpengar idag, wiie! :D

Vilken PONNY



Vilken härlig ponny och söt pojke! :) Ponnyn busar verkligen med honom.. :P

Vit och Svart



Varit ute på promenad med Mysan så tog med kameran. Fick några bra bilder. :)

Tävlar om detta



Är med och tävlar om detta små roliga schabrak. :) Vill du också vara med och tävla?
Gå i så fall in här och tävla! :)


Torsdag


Gammal bil på Nicke.

Riksmästerskap för Ridtravare 2012. 
Axevalla Travbanas körhall.
Det vill jag och Nicke vara med på om allt går som det vill. :) I Maj är det. Tänkte
vara med på dressyr, hoppning och utställning. Tänk va kul!! :D Någon mer som
ska vara med på det? :D

Jag och Malin har planerat in mellan allt jobb, att vi ska försöka ta lite vinter bilder på
oss med hästarna. :) Då ska jag även göra om bloggen så den blir vinter tema. :)
Tänkte köpa en liten tomteluva till Nickes tills vi ska fota hihi.

Onsdag

Allt flyter på bra. Jobbar på som vanligt, känns kanoners. :) Varit snäll tagit hand om Veronicas häst idag efter jobbet. :) Efter det tog jag hand om min egna häst. Red ut en sväng barbacka på Nicke
efter jag gjort klart allting. Super mysigt var det, ska göras oftare. :) Insåg att tvättkorgen
är mer än överfull så tvättat lite har jag hunnit med också, ska tvätta resten i morgon bitti..
Ska ta ut hästarna i morgon bitti så tänkte göra klart stallet då, sen tvätta, ringa samtal,
köpa julklappar sen hinner jag nog inte så mycket mera innan jobbet kallar 15-20. :PÖ

Är nå knas med blogg.se som vanligt.. Suck.. :o  

Är så sugen på att flytta till ett mindre hus att hyra, trött på att bo i lägenhet. Vill ha det mer
att känna det som sitt eget. Egen liten gård med träggård, garage, altan och allt det där'man 
har.. :) Är ju uppvuxen i hus både jag och Fredrik. Kul att ha en liten gård att få pyssla
med. :) Sen vore det ju perfekt med en stallplats också.. ;) Tänk va mysigt.. Men det
tråkiga är ju att det finns ju typ inga som vill hyra ut heller.. :/ Får hålla utkik, så tillsvidare
får jag väl höra hur elefanterna klampar på här, trött på grannar som inte tar någon
hänsyn alls. :o


Tisdag

Jahapp, då har en till dag gått. Började med att jobba några timmar, trivs så bra på jobbet hos Malin. :) Kan inte bli bättre! Hehe. Efter jobbet vidare till stallet fixade klart allt sen gick jag och Malin ut på promenad med hästarna och Mysan.. :) Känns att det börjar bli kallare ute nu. Men inge snöö! :o :(

Har precis slagit in julklappar.. ;) Och till det så blev det julmust, pepparkakor och ädelost mumms. Inte helt fel om jag får säga så. :) Ska strax gå ut i stallet och ta in Nicke och Sune. Sen tar jag kväller.. :) 
En jobb dag i morgon också. :D Blir en fin fin lön.. ;)  

Godnatt

Nu börjar jag bli lite lite trött efter denna dag.. :) Men fick sluta lite tidigare ikväll på hemtjänsten. Så åkte hem och tog in Nicke & Sune. Borstade och myste lite med Nicke, han vart så fin. Sen Kvällsfodrade jag alla hästarna och nu sitter jag här i i soffan. Ska strax krypa under täcket. En jobbdag i morgon också! :)


Jobba jobba jooobbaa

Jaaop här är det fullt upp! :) Ingen rast ingen ro.. Har jobbat hos Malin idag 10-15 så nu ska jag till hemtjänsten och göra ett kvälls pass 15.30-21 ;) Tur jag har en sån snäll och underbar vän som Malin som vill hjälpa mig ta hand om Nicke idag. :D <3


Hel rakat

Vi kör på hel rakat... ;) Nicke blir så fin så! Och duktig är han allt, bryr sig inget. Står nästan och sover. :) ZzzZzzz..
Detta skulle ha kommit upp för någon timme sen.. Suck.. Mobil.

Gick iaf kanon att raka Nicke. Elin är super duktig! Tack! :)
Nu har jag och Malin precis varit iväg på ett litet uppdrag... ;) Hhmm.. Vi får väl se nu då vad framtiden har att erbjuda!


Söndag



Leker lite med kameran och photoshop.. :) Nu vart det roligare igen när jag fick problemet löst i phostoshop! :o
Ska strax byta om och gå ut i stallet. Idag ska Elin raka Nicke. :) Så nu kör vi på hel rakning. Men först ska jag och Malin på lite uppdrag. ;)

Gick kanoners att jobba igår. Så mysigt fint julbord det blev. :)
Efter jobbet så åkte jag hem och tog in hästarna, sen vart jag och fredrik bjudna på tacos, glögg och pepparkakor hos Veronica. :)


Liten julgran


Torsdag

Tjollahopp!

Idag börjar jag jobba på Malins jobb och 2 veckor fram över. :D Har precis ätit frukost och gjort mig klar så ska strax åka.. Fick höra va Malin igår att jag ska få äran att vika 400 servetter! :D Hahah så lycklig jag blev! ;)
Efter jobbet så ska jag och Malin ut i mörkret och rida vilse hehe.. :P Red ut med Elin igår i skogen och det var mörkt, men vi hade varsin pannlampa så det gick bra, vi hitta hem. :P Gick jättebra med Nicke och Dilton, glada hästar. Elin ska få klippa Nicke igen i helgen, all päls har ju nästan växt ut igen. :o Elin var så duktig sist hon klippte Nicke, hon gjorde det så bra och va så lugn då klippningen va nytt för Nicke. :) Funderar på att raka hela häst nu, raka ju bara halva sist. Hmm.. 

Kikar runt lite på stallplatser... Om någon av min läsare har häst i Lisselhaga i Borlänge eller vet hur det funkar där så säg gärna till. Finns det stallplatser lediga där? Annars får jag få tag på ett nummer som jag kan nå den som äger stallet. :)

Nu ska jag börjar rulla mot jobbet. Hörs senare! :)

RSS 2.0