Hejdå

Nu åker vi till Turkiet! :D kommer inte bli någon uppdatering här när jag är borta! :) Hörs om 1 vecka! :D

Klippmaskin

Funderar på att köpa mig en egen klippmaskin nu när jag ska till att raka Nicke. :)
Någon som har något bra tips på vad som funkar bra osv!? :D


Hööks 1799:-


Hööks 3795:-



Börjes 4195:-


Börjes 1685:-

Nu har jag nattat

Nu har jag varit ute och nattat min häst! Är så jobbigt att åka så långt bort ifrån min häst. Har aldrig varit såhär långt bort från min bästa vän förr!! :O :'(
Nu ska jag kika igenom en sista gång i resväskan, kan ju ha glömt något.. :)
Tänker inta ta med mig min Iphone till Turkiet, ska bara koppla av nu! :) Så ni som försöker nå mig kan glömma det direkt. ;) Förutom Malin och Sarah då som tar hand om mitt guld här hemma, dom har fått ett nummer som dom kan nå mig på. :)

God natt

Glad och pigg :D


Haha kanske dom har detta i Turiket? Då följer det med hem xP

Hallojsan!

Nu är jag redo för semester! :D Väskan är packad och klar!! :) Pappa kommer och hämtar oss halv 10 i morgon sen sticker vi mot arlanda. :)
Har varit hos pappa och ätit god middag, mumms va det var gott! Skomakar låda hette maträtten hehe :P
Har ridit min dressyrhäst idag ute i skogen, sen dressyrade han för mig ute på en åker.. ;) Mumms bit! Så har typ bara gosat med honom idag. Och så har jag fått en ny frilla till hår! :D Klara har typ klippt av mig håret! :o Skit nöjd! Klara fick fria händer och göra vad hon ville, Sarah var också med och bestämde lite! :D Skoj har man alltid med dom där flickorna :*
Nu ska jag gå ut i stallet och ta in hästarna, så ska jag pyssla massor med Nicke!!!!! :) Ska ta ut dom tidigt  i morgon så ska försöka hinna med att hitta på något med Nicke. :D Sen tar Sarah och Malin hand om honom när jag är bort, snälla flickor så! :D <3

Behövde skriva av mig lite


Det bästa och finaste jag har. Sviker dig ALDRIG! <3
(Fredrik också men hitta ingen bild på honom ;) )

Alla är bra på sitt sätt man gör så gott man kan. Jag orka inte bry mig! Mår bara dåligt.. På Lördag drar jag till Turkiet i 1 vecka och ska bara njuta och ha det bra! Fy fan så skönt! :D Och vill inte ha min semester förstörd!
Jag är den jag är och jag tänker inte ändra på mig, du är den du är och du ska inte behöva ändra på dig! Ni är dom ni är och ni ska inte behöva ända på er! Man ska vara sig själv! Ger snart upp. Så trött på allt skit. Är så trött på att lägga sig i. Vill bara flytta bort där jag kan vara själv, ett litet hus i skogen och hästen. Perfekt de.

Usch va skönt det var att skriva av mig lite... Vet inte nå vad jag har skrivit men är bara så trött, ledsen, irriterad och arg på samma gång, men vet inte varför.. Allt är bra men någonting inom mig säger att något är fel men vet inte vad. Inget behöver vara fel heller, behövde bara skriva av mig lite.. :)

Fan nu snart åker vi



God natt!!
I över morgon åker vi mot arlanda!! :D Ska bli skönt att komma iväg en stund! Men kommer sakna min häst, vill bara packa ner honom i en väska och ta med han! :( Men det går ju inte..
Idag vart Nicke en riktig dressyrhäst hehe min vackra häst, så himla duktig. Så kul när folk säger vad man ska försöka göra bätte, annars rider man ju bara samma samma när ingen står och i mitten och säger nå!! :P Men ser ju inte själv hur man rider osv.. Nu fick jag verkligen ett bra tips på hur jag ska tänka! Ska ta ut hästarna i morgon bitti och på Lördag innan jag åker. Så ska göra klart allt och rida i morgon bitti sen ska Klara få klippa mitt hår äntligen! :D Och på Lördag ska jag gå upp TIDIGT och göra klart allt och rida och mysa med Nicke innan pappa kommer och hämtar oss.. :'( :)
Men nu ska jag krypa ner under täcket.

Stressad till 100



Lite smakprov.. :)

Gick ju faktiskt bra att släppa ihop grabbarna! :)
Nu känner jag mig ganska stressad.. Håller på att tvätta kläder som ska packas ner och skriver en lista på allt som ska med.. :o Har även duschat Mysan också hehe hon rulla i något äckligt i skogen i morse.. Ska in i duschen själv också bara jag får någon lucka ledig.. :P Stallet gjorde jag klart i morse, ska bara ut och rida en sväng om regnet kan försvinna sen lite senare. :) Sen kommer mamma och mormor runt 2-3 tiden idag, dom ska hämta Mysan sen ska vi ut och äta god mat. Mumms.. Så ska väl packa Mysans lilla resväska också hehe.
Nu måste jag fortsätta med allt jag håller på med!


Torsdag

God morgon! :)

Ska snart gå ut i regnet och släppa ut hästarna. Nu på morgonen så ska vi släppa ihop Nicke, Sune och Heffe. :) Det kommer nog gå kanon! :)
Kollade på John Hickey träning igår. :D Jag och Malin kollade när hennes syster Emelie hoppa. Shit vilken duktig unghäst hon har, 4 år och hoppar allt, mur, matta och alla titthinder som kan finnas! :D (Y) Och stooooor var han också hehe ;) Tog massa bilder. Kommer upp någon här under dagen.
Men nu jävlar måste jag börja packa!!! Har inte ens skrivit en lista, är lite stressad!! :o Kommer väl glömme hälften hemma.. :P

Nu måste jag på med regnkläder och gå ut i stallet!
Mamma och mormor kommer idag! :D

Lyx middag



Lagar lyx middag och jag Fredrik, mumms! :) Ska slänga i mig lite mat nu snabbt, sen åka till Malin. Ska följa med Malin med hennes syster Emelie på hoppträning, Emelie ska träna med sin unghäst. Första gång jag får se honom live! ;) Hehe. Ska ta med kameran och och fota en masssa! :D
Vart lite NH-träning med Nicke idag i paddocken. Kanske kommer upp lite filmer sen. :) Har inset att jag inte behöver köpa någon longeringslina iaf! Kan longera honom utan, det är ju kanon! :D Duktig häst!! :D

Onsdag



God morgon! :)

Har tagit ut hästarna och gjort klart allt i stallet. :) Bara ridningen kvar, ska ta det lite senare.. Blir nog en mysig tur i skogen om min nacke känns bra.. :) Ska käka lite frukost nu. Sen dra fram resväskan och packa i lite kläder, så jag kommer någonstans med packningen.. :P
4 dagar kvar nu!!! :D

Gått med hundarna





Har nyss varit ute och gått med Mysan och Eddie i skogen. Dom fick vara lösa och springa av sig och leka! :D
Nu ska jag se om man kan röra ihop något att äta innan jag sticker ut i stallet och sen hämta hö. Måste ju ha lite krafter för att hissa upp det där höt.. ;)

Inte lika ont idag


Den här bilden gillar jag på någotvis. Nicke och Chéri hemma i Älvdalen.

Tjollahopp! :D

Idag har jag inte lika ont i nacken och ryggen! :o Måste ha hjälpt lite igår kväll när jag ducha och hade påsen med ärtor runt nacken.. :) Men ska ändå ta det lugnt idag, blir iaf ingen ridning.. :/ Får hitta på något annat med Nicke.
Nu ska jag städa upp här så det är fint tills Fredrik kommer hem. :')
Fint väder är det också, så idag får kameran hänga med ut! :D

Får lite massage i morgon


Wilma. :)

Nu har jag duschat varmt vatten på nacken och ryggen, skönt! Men det vart bra iaf men det är väl bara en stund.. Men i morgon kommer Sarah hem så då ska hon massera min nacke och hoppas på att det bara är musklerna som är spända! Sen ska Klara klippa mitt hår i morgon kväll också! :D
Släppte ihop Nicke och Sune idag efter vi ridit, gick ju som en dans. Lite skrik och någon bockning sen var det klart, sen gick dom och beta brevid varandra. :) Så det ska nog inte vara några problem att ha ihop alla 3.

Nu blir det sängen. I morgon blir det fullt upp tror jag, hämta hö, hämta spån om det finns där vi tänkt, köpa massa sopsäckar, handla lite små saker tills Turkiet... :) Och allt annat som rida, fixa stallet m.m.

Har inget att

Nej men hallå! :)

Har inget att skriva om, bara lite gnäll om hur jävla stel jag är i ryggen och nacken!! :o Ska nog ringa en massör i morgon och försöka få en tid innan vi åker till turkiet. Och blir det inte bättre innan Torsdag så tänkte jag åka in på akuten i Falun för ska ändå till pappa och äta på Torsdag nått är ju inte som det ska! :( Men är ju säkert bara spänd i musklerna, hoppas det räcker med lite massage.. :)
Har varit inne hos Klara på kafferep och pratat skit, fick låna en sån här påse med ärtor i som man kan värma i ugnen som jag har runt nacken just nu. :) Sköönt! Sen gick vi en kvälls prommenad med hundarna sen fick hästarna ta kväller och gå in.. :)
Har ridit ut med Malin idag och det gick ju kanon, vi skritta bara första dagen och det är helt rätt! Vilken sötnos till häst alltså! :D

Nej nu ska jag värma på påsen igen!!

Bara liiite


Längtar faktiskt lite efter vintern men bara lite.. :P

Fått i mig lite mat eller ja mat och mat kan jag inte kalla det, men det får duga.. :) Nu ska jag byta om och gå ut i stallet. Malin ska rida ut på Sune idag och jag följer med som sällskap med Nicke. :D


Hästlinement



Hästlinement funkar ju as bra mot min onda nacke! :D
Tvättar massa kläder för fullt, känns som att det börjar dra ihop sig nu för att börja packa! :o Sen måste jag köpa solkrääääm! Helt glömt bort. Ska skirva ihop en lista om vad som ska packas ner i stora resväskan.. :)
Känns som att jag börjar få resfeber eller vad man kallar det.. Usch tänk om planet kommer att störta, så blir det typ som LOST!! Eller att dom glömmer tanka flygplanet, oj oj.. Nej vilka jävla tankar jag har.. :P


Nykommlingen



Första bilden är Sune & Nicke
Andra är Sune

God morgon! :)

Ska strax gå ut och släppa ut hästarna. Väntar bara på Malin. :) Hennes  nya häst kom på plats igår! :) Super söt liten Sune. :)
Ska åka och hämta lite mer hö i morgon. Åker ju på LÖrdag så allt ska vara på plats och finnas! :)

Asså jag är så jävla stel i nacken och ryggen!! :o

Plocka äpplen

God morgon! :)

Nu har jag klätt på mig och ätit frukost så nu är jag redo för att lasta häst! ;D
Oj råka kika ut genom fönstret, shit vad det har växt äpplen på alla stora äppelträd som vi har här på gården.! :o Ligger massa på backen, då måste dom ju vara mogna att äta dom som sitter på träden? :) Ska gå ut nu direkt innan vi ska åka och plocka några till Nicke.. Då blir han glad! :D

Hejdå

Upp tidigt i morgon

Kikar lite på olika sidor med häst&ryttar saker! :) Sitter och drömmer lite hehe. Finns så mycket man vill ha!
Ska strax hoppa in i duschen, ska duscha länge och varmt. Sen ska jag krypa ner under täcket och sova. Upp tidigt i morgon och hämta häst. :) Spännande.

Godnatt


Tom på ord

Nej fy fan vilken jobbig dag det här blev.. Trött som fan, stel i nacken, svårt att andas ibland, ont i huvudet...... Gick sådär att jobba men men.. :)
Ska få i mig något att äta nu sen går jag ut i stallet, kanske blir en ridtur om det inte börjar regna! Sen kommer Malin förbi en sväng också. :)

Orkar inte skriva nåttt.

Tråk väder

Har varit ute i stallet och gjort klart allt för kvällen. Regnar så förbaskat så ingen lust att göra nå.. :/
Tog nyss en varm dusch, så ska väl göra mig i ordning om en stund. Sitter och funderar på omm min tumme behös sys? :o Tummen kom ju i klämm igår av sparken också, värtsa kött såret! :o
Nej nu ska jag laga lite lunch innan jobbet kallar.. :)


God morgon



Godmorgon på er allihopa! :D

Vet inte själv vad jag gör uppe såhär tidigt.. :o Vill helst inte ligga ner, gör så ont då.. :/ Så ska snart gå ut med Mysan i regnet, som tur är så har vi varsin regnkappa.. :') Börjar jobba kl 14 idag, så ska försöka göra klart stallet innan jag börjar jobbet. Usch gruvar mig för hur ont det ska jag när jag ska jobba, men får berätta vad som hänt så dom vet om iaf..
Ser fram emot morgon dagen, då ska vi hämta Malins nya häst. Kul kul! :D

Borde ju kännas och märkas om ett revben brytits av?! Fick en spricka i ett av rebnenen förr när jag ramla av hästen och då gjorde det jävligt ont plus att jag fick influensa någon dag efter med en sjukt jobbig hosta så sprickan fick inte läka ifred inte! :/ :o

Aja nu ska jag gå ut! :)

Fredagmys AB

Har haft riktig Fredagsmys jag och Fredrik. Har ätit god hemmagjord pizza och ätit lite godis. :) Gott gott.
Men nu ska jag försöka sova är så trött. Börjar känna mig stel runt nacken, men så hård smäll vart det inte.. :o Måste vara utav jobbet.. :P Är rädd att det ska bli värre inatt i revbenen när jag ska sova, när jag vill andas långt typ som en suck så får jag inte till det riktigt det tar stopp på något vis och när jag ska gäspa så får jag inte till den där "sköna" gäspen! :o Tänk om det är nå..?! Men det har iaf inte blivit mer svullet så det borde inte vara någon fara..
På Söndag ska vi ha stallmöte, det ser jag fram emot nu när vi snart blir fullt stall igen! :D
Har inte fotat just något heller, fy skäms. Är så fotosugen!! :)

Godnatt allihopa! :)

Jahapp ingen ridning



Jahapp vart ingen ridning, vart att longera Nicke ist. Vart sparkad i hagen mitt i revbenen så så vart det med de.. :) Men men är på benen iaf! Och allt var mitt fel de som hände, får skylla mig själv! Så ska absolut inte vara arg på hästen, inte hans fel! :) Men var nära att åka till akuten, men där hade man väl inte fått någon hjälp bara sitta och vänta i flera timmar, suck.. Så ringde sjukvårdsupplysningen och fick massa råd. Så skulle det bli svullnare osv så ska jag åka in på akuten direkt för då är det innreblödning... :o Läskigt! Ska bli kul och se hur det går att jobba i morgon, men men det visar sig jobbar iaf bara 4 timmar i morgon så ska kämpa!
Pappa och Gunilla har nyss varit här och fikat, pratat mycket inför resan som bara är om 8 dagar.  :D Kul!
Så nu ska jag och Fredrik ha myskväll! Han är så gullig och tar hand om mig! :) <3


Äckiga kryp



Kom hem från jobbet nyss. :) Phhu min rygg!! :O Så jävla skönt att få sitta ner!  Men får inte sitta så länge till, ska ut i stallet nu. :D Idag vet jag inte riktigt vad jag och Nicke ska hitta på oss??.. Snart får vi mer sällskap i stallet också, på Söndag kommer Malin och nya hästen.. ;) Sen kommer det ev 3 hästar till här i månadsskiftet..

Usch i morse när jag vakna och klapa Mysan så kände jag nå konsitgt på hennes huvud. :O Satte på lampan så jag kunna se vad det var, ja tro på fan då var det en sån där jävla äcklig fästing som bitit sig fast. :@ Bläää. Men tur var så hade Emil en sån där fästingborttagare! :') Så Fredrik och Emil fixade det där. Usch..
Så nu ska jag köpa en såndär borttagare.
Nej nu ska jag käka sen ut i stallet och se vad som händer där.. :)


Fredag-Jobb



God morgon! :)

Måste börja med att säga. Nu har det hänt igen!! Alltså tredje gången hästarna får besök, eller ja nu var det till och med vi som bor i lägenheterna!! :O
Har varit bilar här i förrgår natt och åkt runt run runt huset och även varit inne i trapphuset och spruningt runt, sen åkt mot stallet och tagit på hellyset rakt in mot stalldörren som är en myggdörr just nu! :o Ingen hänsyns alls liksom, finns människor och djur som sover mitt inatten!!
Det är ju känt att Hovgården vi bor på är Dalarnas mest hemsökta plats, så naturligtvis så finns det en "spökskiva" Det spökar i Borlänge som alla åker runt och lyssna på i bilen och då är Hovgården med. Så det är väl folk som är ute på Spökjakt om nätterna.. :P Men visa hänsyn då!

Nu ska jag äta frukost och göra mig i ordning för att jobba. :) Sen vet jag inte vad som händer.. :)
Jag och Nicke var ute och klättra igår i skogen, fick en mycket nöjd häst. :D

Håller på att ändra

Håller på att ändra om utseendet på bloggen! :)
Men nu börjar det åska så bäst att stänga av allt, så får fortsätta sen! :D

Fina flickor


Fina flickor! :)

Gick nyss ut till Sarah och hämtade Elvira så hon och Mysan får leka. Då Sarah jobbar. :)
Så passar jag på att fota dom lite! :D

Bara 9 dagar kvar


 Aaby Maria . Malins häst. :)

Ååh börjar inse nu att det bara är 9 dagar kvar tills vi åker till Turkiet!!!!! :D :o
Måste köpa massa solkräm! :o Det har jag vist glömt.. Ska börja skriva en lista också allt som ska ner i resväskan.. :) Usch nu vart jag nervös.

Skickade nyss i väg ett sms till Klara om hon har lust att klippa mitt hår innan jag åker till Turkiet. Vill göra något nytt med håret känner jag, men ändå vill jag spara ut det också.. :/ Hmm.. Aja Klara får fria händer. ;)


God morgon

God morgon!

Nyss gjort det vanliga jag brukar göra på morgonen, gått med Mysan och ta ut hästarna.. Ingen förändring på den sidan.. :P
Så nu blir det väl frukost, också i sin vanliga ordning.. :P Suck.. Har inget att skriva om, och inga nya bilder heller. Skärpning!! :o Rensa alla bilder här om dagen, hade för mycket skit..
Och inge hööks vart det heller, va som nära att följa med men nej..

Om jag hade följt till hööks så hade jag tänkte köpa lite av det här. :)





Det blir globen för oss


Gammal bild på min Prins.

I morgon blir det en mysig ridtur i skogen, bara jag och min prins. :) Han sa idag att han vill ut i skogen och klättra, så självklart ska vi det. Man ska lyssna på vad hästen har att säga. :)
Hade fått chans att få åka till Hööks i morgon, men tråkigt utan sällskap. Malin jobbar till 15 och Sarah jobbar hela dagen och skulle isf ha åkt kl 8 på morgonen.. :/ Men men bra att spara lite pengar också.. ;)
Prata med mamma nyss, och det blir jag, mamma och mormor som åker till globen i November. :D Så nu ska jag kolla upp hotell och biljetterna! :D Längtar!!!

Phhuu..

Phhu.. Nu har jag kommit in från stallet, hästen riden och alla hästar kvällsfodrade. :)
Testade ju på övningen jag la upp tidigare idag. Och det gick faktiskt rätt så bra.. :) Har en duktig häst jag. :')
Har även följt Malin och köpt hästmat. Och nicke fick massa morätter. :) Var så nära att köpa massor, vi var in på Aubiose också. :) Men Ska ju till Globen i November på Horseshow så ska shoppa massa fint till mig och Nicke plutt då ist! :D

En mycket bra övning



Det här ska nog bli min och Nickes övning idag! :) Kul!

Sommaren 2010



Jag och Nicke sommaren 2010. :)

Vet inte hur Elina filmar ibland hehe.

Hoppning 2009



Vet att detta var någon gång 2009 men minns inte riktigt vilken månad. :)
Men riktigt gammal iaf. :)

Dressyrpass sommaren 2010

Jag och Nicke red ett dressyrpass. Det här är hemma i Älvdalen sommaren 2010 någon gång. :)


Bildklipp när Nicke löshoppar



Har laggt upp den här filmen förr tror jag, men nu kommer den igen! :)
Nicke får till ett par fina skutt i slutet. :)

Gamla filmklipp

Har hittat lite gamla filmklipp på mig och Nicke som kanske kommer upp här. :) hehe

Bästa pälsglanset

 



Läste nyss en häst blogg och hitta då detta. :)

Vet att detta varit uppe länge, vilket som egentligen är det bästa och mest prisvärda pälsglanset. Idag läste jag en ny grej som jag aldrig hört förut, nämligen att använda OLJA som pälsglans.. Har ALDRIG hört det förut, har ni?

I vilket fall testade jag det ikväll (rapsolja) och JÄVLAR så bra det fungerade!!! Blev helt chockad, haha. Behövdes inte mkt heller. Jag överdriver inte, detta är det bästa och billigaste pälsglans ni nånsin kommer hitta. Ni bara måste testa!! Ok?

Jag hällde i det i en gammal sprayflaska och det fungerade super. Blev dock ingen sprutstråle utan bara en liten smal, men jag sicksackade när jag sprayade. Funkar awesooome! Och det blev verkligen glansigt oxå. Duttade på lite i hennes lugg och på nolltid var den hur mjuk och lättutredd som helst.

Känns som att man skulle kunna testa iaf.

Någon som har testat detta? :)





Onsdag



God morgon god morgon! :)

Kom in för typ 30 min sen, har släppt ut hästarna och gått med Mysan. :) Så skönt att komma upp tidigt på dagarna så man hinner med något!

Idag blir det nog lite hoppning med Nicke i paddocken. :) Ska fråga om Fredrik har lust att fota lite då! :)
Annars händer det inte så mycket mer, ska följa Malin och köpa foder sen ska vi fixa en massa i stallet.. :D Hennes häst kommer ju på Söndag.. ;) Så roligt.
Nej nu blir det frukost!

Hissat flera kilo hö

Jahapp då har vi lassat upp flera kilo hö då! Och åtta rundbalar till kommer i slutet av Augusti.. ;) Yeeah!
Men det gick ju bra tillslut iaf hehe. Kul hade vi iaf. :D
Nu ska jag dricka en massa vatten och äta något, vart ju hungrig av det här.. :p
Har ätit lite kräftor tidigare idag som älsk hade med sig hem till mig. (a) :)
Vill gå ut och pyssla och städa i stallet, men inte själv. :( Roligare med sällskap! Kan inte sitta still! :P

Har dåligt med bilder.. :/

Tisdag

Tjoohoo!

Nu snart är det dags för att hämta hö för oss brudar till våra hästar. :)
Idag har jag tränat med Nicke i paddocken, mycket från marken. Gick hur bra som helst. :) Synd att ingen kunna filma eller fota oss. :) Och Sarah hoppade Heffe också samtidigt, gick bra för dom också. :)
Så mer än så har jag inte gjort idag, mest varit ute i stallet och pysslat på. Så skönt nu när hästarna börjat få gå in så man kan pyssla i stallet, har saknat allt pyssel, mocka, fixa mat och allt man nu göra! :D
Senare efter vi hämtat hö så ska vi fixa till i sadelkammaren, ser ut som jag vet inte vad där inne just nu. Helt huller om buller, lite tråkigt..

Men nu ska jag se till att göra mig klar.. :)
Förresten så ska jag och mamma till Stockholms horseshow i November, kanske mormor följer med också! Fy så roligt och myistgt det ska bli! :D

Påkörd av polisbil

Den här dagen hade kunnat varit mycket bättre! :o
Fredrik har varit och kollat på fotbollsmatsch, och på vägen dit blir han på körd bakifrån av en POLISBIL!! :O xP Så nu blir det att få en tid på verkstad med bilen så den får bli fin och hel igeb!. :)
I morgon blir det att hämta hö med Malin och Sarah. :) Hoppas bilden håller..

Mycket som händer

Halloj! :)

Var ute och gick med Mysan och Sarah nyss. Hehe har varit en kvinna här idag ett "medium" eller vad man ska kalla henne, mer ett skämt kanske. :P Som har varit i Sarahs och Klaras lägenhet och hon var även in en sväng i stallet.. Men herregud säger jag då! Kunna ju ingenting, fanns tydligen ingenting inne hos Sarah. Konstigt tyckte vi alla, det spökar ju hela tiden där.. :o :P Tills Sarah berätta lite vad som hänt, ja då börja hon säga att det fanns lite energi osv haha.. Så nu ska det komma ett nytt medium till dom i veckan, en som är utbildad osv och mycket mycket bättre! :D

När jag kom ut i stallet så fick jag höra av Annsofie att det varit människor i våra hagar i natt vid halv 2 tiden, Nicke, Heffe och Lunsen stod ute. Så 3 bilar var parkerade vid hagen och folk som stid och skrek osv. För Annsofies hund hade varit orolig så hon gick ut, och då var det folk där! :o Så hon skrämde iväg dom!
Blir så jävla less, aldrig får man ha dom ifred! Dom är ju bara djur, vad har dom gjort!
Så nu får vi börja ta in dom om nätterna.. :/ Men känns tryggast så.. Annars blir det väl 3 gången gillt och då blir det väl nå hemskt säkert.. Suck, vi som vill ha dom ute mycket längre.

Oj vad mycket det vart på en gång! :)

Hästtransport


En sånhär har jag kört Nicke med ner till Säter när jag flytta från Älvdalen, och den tyckte jag mycket om!
Sen har han även åkte Ume-släp också.
Men det finns ju massor..

Kikar lite på olika hästtransporter.. Men vad ska man ha?!?! Finns hur hur mycket som helst. Vill helst ha en boggie..

Måndag




God morgon. :)

Uppe tidigt i onödan hehe. Men ska ändå jobba så ganska skönt att komma upp i tid även fast jag börjar kl 11.. :)
Ja som sagt blir att jobba 11-16 idag, skönt pass. Efter jobbet så sticker jag nog direkt ut i stallet och fortsätter pyssla på där jag och Malin sluta igår.. :P
Igår red vi Nicke och Heffe i paddocken, vart lite lätt markarbete med lite bommar formad som en solfjäder. Malin plocka även fram ett hinder och gjorde ett kryss och prova hoppa Nicke, och det gick ju kanoners! :D Så kul att hittat någon som förstår min häst! Så idag tror jag att jag ska jobba Nicke lite från marken, det är ju sånt som också är nyttigt för alla hästar. :) Hitta på hans repgrimma igår när jag städa garderoben, så då passar jag på när den kom fram.. :P

Nu ska jag käka lite frukost så jag blir mättt! :P
Föresten så är jag grymt sugen på att följa med Malin o co till stockholm i November på stockholms horseshow!!
Ska kika lite idag och ev boka biljetter.. ;)


Söndag

Hallojsan! :)

Kom precis hem från jobbet. :) Gick kanon även idag att jobba. :)
Nu ska jag hitta på mih något att göra till middag, alltid lika svårt.. :/ :P Väntar även på Malin som ska komma, så vi kan rida lite senare.. :) Får se om det kanske blir ett pass i paddocken med lite bommar på marken eller om vi rider ut.. Det visar sig. :)
Nu är jag hungriga, matdags!

Mot jobbet



Nej nu är det dags att byta om och dra till jobbet! :D
Hörs senare! :)
Kanske tar med kameran ut idag när jag och Malin rider ut..

County sadel



Gör ett nytt försök och ser om det finns något intresse.
En fin och välvårdad svart County Drespri spring tree sadel säljes. 17 ½" W. Går att ställa in i Allround, Hopp och Dressyr. Jätte skön att rida i! Pris=BUD. Finns i Borlänge. Fler blider finns.

GG luva



GG luvan finns fortfarande kvar. Och den är fortfarande inte använd! :) Prislappen sitter kvar, storlek PONNY.
BUD!

Söndag


God morgon! :)

Har nyss fått i mig frukost, och nu ska jag ut med Mysan sen kolla till hästarna. :) Blir en dag på jobbet idag också, en rolig dag. :) Börjar kl 12, så ska gå ut nu sen in och göra mig klar!! :D
Efter jobbet kommer Malin hit, vi ska rida ut med Nicke och Heffe. Kul kul. :D

Nu är det kväller



Nu är det kväller..
Har varit ute och gett hästarna kvällshö, dom står ute i natt. :) Eller ja dom har stått ute hela tiden typ.. Och så har jag och Mysan gått en mysig kvällsprommenad i fina kvälls solen. :) Glömde naturligtvis kameran inne, kunnat få ett par mysiga fina bilder.. :/ Men men.. :)
Min häst gick riktigt riktigt fint idag, hade ett leende på läpparna hela ridpasset! :D Oj så nöjd jag är.  
Nu ska jag pilla lite i photoshop, ska försöka pilla ihop en header till Malin och hennes syster Emelie som startat en blogg tillsammans, Systrarnawester heter deras blogg. Kika in där! :)

Hem kommen



Hem kommen från jobbet precis. :) Nu ska jag få i mig lite mat sen vidare ut i stallet och rida ett pass på min prins. :) Blev hemma själv i helgen, trååkigt! :( Fast jag har ju Mysan såklart! :)
Blir iaf soffan och en film ikväll. :)

Redo för jobb



Sådär nu är jag redo för ett arbetspass! :)
Hejdå

Lördag


Malin & Nicke :)

God morgon! :)

Idag händer det inte så mycket. Ska jobba ett kort pass 12-15.. :) Sen blir det nog ett markarbetes pass med Nicke i paddocken. :) Ska nog höra om Malin har tid och vill om hon kanske vill fota lite.. :') Hon ska ju provrida häst idag så håller tummarna. :)
Nu ska jag käka frukost och fixa i ordning mig..

Är det bara ett rykte?

Idag kom Malin och red ut tillsammans med mig, hon red Nicke och jag på Heffe.. Gick kalas bra! :D
Så kul att se någon annan rida Nicke, han är så himla fin! :') Och Malin är verkligen jätte duktig att rida honom. :)
Malin ska faktiskt ev få sig en häst igen, och hon ska ha hästen i samma stall som mig isf. :D Hon ska och provrida en häst i morogn. Lycka till Malin! :D Ska bli skit kul att hon kommer ha hästen hos oss isf. :D 
Har inte gjort så mycket mer idag.. :)

Någon av er som hört att man inte ska få tävla med tretorn ridstövlarna nästa år 2012. På grund av att dom ska ha för låg klack. ???? Eller är det bara ett "rykte".. Låter konstigt..





Back on Track



Är det någon som säljer ett par såna här? :) Jag är isf intresserad.

Nej nu börjar det bli dags att gå ut i stallet tycker jag. :) Känns som att hösten börjar sakta komma.. Så kallt ute, annars vid den här tiden på dagen så brukar det vara närmare 30+ ute och nu är det 15+.. :( Men på ett sätt ganska skönt för nu kan man iaf ut och rida annars fick man vänta tills det blivit svalare.. :) Hösten är OK men inte vintern usch..
I helgen blir det jobb jobb. :D

Malin & Nicke







Här är lite bilder på Malin & Nicke! :)
Benlindorna var mycket snyggare lindat från början, men efter ridningen så ja.. :)

Smakprov när Malin rider




God morgon!

Vet inte nå varför jag är uppe såhär tidigt idag.. Hästarna fick stå ute i natt. :) Kände att jag inte bara kan sova, känns så pirrigt i kroppen på något vis.. ;) Ska strax gå ut med Mysan en sväng och kolla till hästarna..
Igår var Malin här och red Nicke pojken, gick ju kanon bra det där. Nästan gång blir det en ridtur ut för dom och så kanske jag hänger med med Heffe. :) Men men Malin kan jag iaf fullt lita på att hon tar hand om honom mycket väääl när jag är bort!
I förrgår när vi var hoa Maria så visa hon lite filmer hon hade fått av en tjej som skulle sälja sin häst pga stuider. Tror ni jag vart sugen eller?! :P Så prata lite med hon som äger hästen igår... ;) Det finns planer på att jag blir med en till häst.. Men inte säkert.. ;) Det visar sig..

Dagen började ju

Dagen började ju bra! Värmde en paj bit som var kvar och när jag tog ut den ur micron så small det bara till och tallriken gick i tusen bitar.. Ooppss kanske man inte fick värma med den tallriken i micron.. xP

Taggad



Blir bara mer och mer taggad! Nu jävlar kör vi!

Torsdag







God morgon!

Uppe tidigt idag också och tagit ut hästarna.. :) Senare idag kommer Malin och ska rida Nicke efter hon slutat jobbet.. :) Kommer gå kanon bra. Malin ska ta hand om Nicke när jag är i Turkiet så bäst att se hur det går till hehe.
Funderar på att göra något nytt med håret men vet inte vad??! :o

Jag och Malin var hem till Maria igår och hälsade på. Och Malin provred Harri.. :) Längesen man såg Maria och Lena. :D Fick lite bilder på tuppen och några va dom mindre hästarna :)

Fina wilma




Allt går som det ska



Allt går ju kanon! :) Kom in från stallet för en stund sen, mockat och tagit in hästarna och kvällsfodrat.. :)
Har haft en väldigt trevlig och spännande dag med Malin.. ;)
Nu blir det tv resten av kvällen..

Har haft pappa här



Sofie vill leka lite med kameran. :)

Har haft pappa här på besök nyss. Pajen vart kanon god! :) Fick en matkassa med pappa med massa smått och gott i.. :)
Så nu ska jag göra mig redo för att åka och provrida lite häst... ;) ;) Kameran hänger med! :)
Hörs senare! :)

Onsdag


Sviker dig aldrig..


God morgon god morgon!

Uppe tidigt idag jag! :P Gick upp halv 7 och tog ut hästarna, gick med mysan, slängt i en omgång tvätt i maskin och nu ska jag börja städa, och så ska jag hinna laga en good hallon/jordgubbspaj tills min pappa kommer och hälsar på! :D Så just nu har jag fullt upp! Allt ska vara klart innan 15.00 för då ska jag stå utanför Malins jobb hehe! ;) Så lä fortsätta nu då om jag ska få något gjort.. :)


Godnatt




Farmor och jag på pappas 50 års kalas. :)

Blå blomma



Nej kan inte sitta still. Ligger i soffan och myser med Mysan. Tror jag ska göra ett nytt försök och baka lite bullar? :P Sen försöka mig på att göra om lite på bloggen, ser ju as tråkigt ut! :(

Nu kom bilderna upp









Nu kom bilderna upp!
Har precis kommit hem. Har varit ute på med Malin en sväng.. :) Nu blir det inte så mycket mer av denna dagen..
I morgon kommer pappa på besök så ska baka något gott tills han kommer. :) Sen ska jag på äventyr med Malin igen efter hon slutat jobbet.. ;)

Ska få hänga med Malin

Ska laga lite mat nu. :) Sen ska jag få hänga med Malin ut på lite äventyr.. ;)
Tänkte ladda upp lite bilder från idag när jag och Mysan var i skogen, men går inte just nu.. :/

S.W.A.T. Firefight



Den här filmen kan jag verkligen rekommendera er att se! Hela filmen var jättebra. Till och med ett bra slut som vissa filmer inte brukar ha! :P

Hitta bara fram



Hitta bara fram en bild just nu... Hehe :P Men fint är det! :D

Nu är det inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar tills vi åker till Turkiet!! :D Nu jävlar går det undan! :)
Ska börja skriva upp på en lapp allt vad som ska packas i väskan.. :P
Ska se om jag kan hitta några bilder på stället vi ska till.. :)

Wilma


Tisdag


Wilma uppe i stugan.

God morgon.
Nu ska det diskas, städas och tvättas kläder.. Så det är fint tills Fredrik kommer hem efter jobbet! :)
Senare blir det lång promenad med Mysan och Fredrik. :)

Fick äntligen



Fick äntligen åka lite raggarbil i Lördags! :) Fick åka med Annelie och Jocke till kalaset. :)

Nu ska jag ge mig på att baka en sockerkaka. Fick ett sockerkaks recept av Annelie. Super god, iaf när vi fika hos dom! ;) Hehe. Ska titta på en film och äta sockerkaka. :)

Lite bilder





Lite bilder från när vi var i stugan. :)

God morgon




God morgon! :)

Idag är det en blåsig dag. Men det stoppar mig inte för att hitta på massa tok! :P
Ska ut och gå med mysan nu med Sarah och Elvira nu.. :) Sen blir det ett dressyrpass på dressyrhästen. ;)

Bilder kommer

Bilder kommer i morgon både jag och datorn vart sega! :P

Godnatt

Söndag

Har haft en kanon trevlig helg!! :)

Håller på att föra över bilderna till datorn nu så snart kommer det bilder! :D

Laddar inför kalas

Har precis kommit hem från stugan. Har sovit där över natten, hur mysigt som helst! :) Nu blir man lite sugen på att skaffa sig en sommar stuga hehe..
Ska duscha och fixa i ordning oss, sen laddar vi inför pappas 50 års kalas!! ;D Ska bli riktigt kul!
Har fotat lite i stugan också, så det kommer lite bilder sen. Men nu ska jag fortsätta! 
 
Saknar min häst!

Är i Älvdalen

Då var man i Älvdalen!
Fryser som faaa! Har nyss varit och badat med Fredrik och Elina. Varmt var det i vattnet, men inte när man gick upp och skulle klä på sig!! :o Nu blir det nog något gått till kvällsmat, blir alltid hungrig efter jag badat! :P
I morgon åker vi alla upp till stugan, ska bli riktigt mysigt. :) Fiska, åka båt, bada, grilla och bara ha det gött! :) 
Sen blir det 50 års kalas på Lördag! :D

Fyy faan vilken hemskt olycka det hade kunnat bli när vi åkte hem till Älvdalen!! :o Jävla puckade människa som körde bilen, han/hon var säkert FULL. Hade bilen kört in i oss hade det varit kört för våran del! :O  Usch äckligt! Man blir ju fan rädd att köra bil, man vet aldrig vilka man möter efter vägarna!

Har sökt lite jobb, så nu håller jag tummarna! ;)

Blankt papper

Yees bilen gick igenom besiktningen med blankt papper! Gött som faan! :D
Nu ska jag göra mig redo för ett par timmar på jobbet. :) Sen hem och hämta packningen för att brumma iväg mot Älvdalen. Ska åka och bada direkt vi kommer hem till Älvadlen, härligt!! :)
Hoppas jag får något intressant svar snart på min annons jag la ut igår. :) Nu vill jag göra något kul igen.
Nu är det inte många dagar kavr tills vi åker till Turkiet!! :D

Mumms va gott att

Mumms va gott att dippa morötter! Perfekt när man håller på att trappa ner på allt godis ätande hehe. :P
Har ridit min underbara häst här på kvälls kvisten. Så stolt över honom! Alla säger att han är så himla fin, ser så trevlig ut att rida och rör sig så fint. Så kul att höra! :) Det värmer! Fick höra att han älskar mig och att han kan inte få det bättre än vad han har det nu! Han trivs verkligen! :) <3
Har varit och badat också med Fredrik, hehe det börja regna precis när vi skulle hoppa i, men vart ju skit varmt att bada när det regna. :P Kul att bada! Sen åkte vi hem och gjorde kycklingsallad, mumms!
I morgon åker vi upp till Älvdalen! Ska bli riktigt skoj. Men inte lika skoj att åka ifrån min närmaste vän, vill ha honom med mig vart jag än går. Får jämt ångets när jag är utan honom, när jag är långt ifrån honom! :(

Ska tipsa om en till bra film som jag håller på att titta på, men ska se klart den ikväll. :)



Tar ett dopp

Fick i mig lite fil nyss. Nu åker vi och tar ett dopp! :) Härligt!

Swordfish



Den här filmen såg vi nyss. Den kan jag iaf rekomendera utan att man blir besviken! :) Den var BRA! :)

En av dom sämsta



Den här filmen såg jag och Fredrik igår kväll. Hur dålig som helst. Se inte den, ni kommer bli besvikna! Kan säga nu direkt att man får inte se en enda scen jävel utanför kistan som han ligger i! :o Och filme är 90 min.

Tisdag

Idag har jag tagit årets först dopp! :o Hehe bättre sent än aldrig.. :P Men skönt var det! Blir nog ett dopp i morgon också.
Idag kom Malin hem till mig för att rida Nicke lite.. :) Men vi hann inte mer än att sadla och när Malin skulle kratsa hoven så bara vek Nicke ihop!! :o Skit hemskt, han bara föll ihop typ. Så  det var bara att sadla av. Så i natt får dom stå inne, Nicke verkar ganska trött. Dom har ju stått ute i flera nätter nu. Tog tämpen på honom också, men ingen feber. Så det är nog trötthet och saltbrist.. Han var då mycket mycket piggare när jag var ut för en stund sen.. :) Ska gå ut på en kvälls promenad nu med Fredrik.


RSS 2.0