Måndag

Har haft en toppen dag! Bara tagit det lugnt. Varit en vända på kuplen också med älsklingen och kikat i affärerna. Men var duktig som alltid att hålla hårt i pengarna, duktig jag är! :) Ska ju snart utomlands så då ska jag shoppa på! :D Ska blir riktigt nice! Läängtar. Sen när vi kom hem så gick jag ut till bästa hästen och tog en mysig tur i skogen, Fredrik följde med också. :) I morgon kommer min älskade mamma ner till oss och hälsar på och ska sova över här i 2 nätter. :D Och så kommer mormor på Onsdag, så mysigt. Och på Torsdag följer vi med dom till Älvdalen. Längesen jag var där nu. Ska bli kul att träffa alla nära & kära! :)

Nu blir det inge mer skrivande. Godnatt

Stortrivs

Toppen dag idag på jobbet! Stortivs! :D Är ganska så trött nu. Men ska åka och hämta Sarah, Klara & Fredrik om någon timme, så blir inge sova än.. :P Har varit ute i stallet och mockat och fixat.. Kanske hinner ut och rida nu en sväng innan jag ska hämta dom.. Tror jag gör så! :)



Söndag

Ännu en till jobbdag! :D Ska strax åka till jobbet.. Gick väldigt bra att jobba igår fast det var as mycket folk köerna tog aldrig slut. :o Vart kommer alla människor ifrån?! :o Hehe.
Verkar bli en fin dag idag, massor med sol hoppas jag när jag kommer hem. Ska ev hämta Sarah & Klara ikväll vid tåget och ev hämta Fredrik i Falun. Idag kommer alla hem! :D Tjooohoo!
Red ett par riktigt fina pojkar igår kväll. Red Nicke först i paddocken och gudars så fin han var, kunna nästan inte sluta rida.. Men sen var det Heffes tur och han var lika fin han med ville inte sluta rida han med hehe.. :P Dom var riktigt trötta efteråt och plus att dom stått ute nu i flera dagar, så dom fick sova inne i sina boxar i natt. :) 
Nu hinner jag inte skirva nå mer.. Hörs sen! :) 

Jobbet kallar

God morgon! :)
Har fått i mig frukost och gjort mig klar, så nu är jag redo för jobbet! :) Kommer nog vara himla mycket folk idag då det är löningshelg.. ;o Men men tur man trivs på jobbet då också hehe :) Nu ska jag bara hoppa i arbetskläderna sen drar jag, ska ge hästarna mat också. Sen efter jobbet ska jag följa med Malin och hälsa Abbe. :)
Nej nu är det lite bråådiiis.. Tjoohej.

Nej nu kryper jag

Nej nu kryper jag ner under täcket, och hoppas på att morgon dagen har mer att bjuda på! Jobb på donken och följa Malin och hälsa på Abbe blir det i morgon iaf. :D Men sen då?..
Godnatt :)

Röd klocka

Har verkligen tråkigt här hemma. Ingen är hemma, Sarah & Klara åkte till Älvdalen över helgen och Fredrik är i Göteborg.. Solen kom iaf fram så jag hann ut med Nicke sen när jag kom in så kom det massor med regn.. :/
Ska snart ta mig ut på en joggingtur för ikväll. Sen får vi väl se vad kvällen har att bjuda på.. :) Haha kanske tar med kameran när jag springer kanske hittar något intressant i skogen att fota. :)



Mera blommor

Det är kul att fota blommor och andra växter. Det är kul att fota allt, men nu har jag halkat in på detta spåret ett tag. :)




Tips

Nu har jag rena och fräscha örhängen igen! La alla i en plastlåda och hällde i varmvatten och någon droppe diskmedel (YES) och nu är dom som nya! :) Ett tips på hur ni får era örhängen som nya igen! Hehe
Tyvärr så tog jag ingen före o efter bild.


Sjunger

Alicia Keys - No one

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure
That it will only get better

You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cause
Everything's going to be alright
People keep talking they can say what they like
But all i know is everything's going to be alright

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you
Can get in the way of what I feel for you

When the rain is pouring down
And my heart is hurting
You will always be around
This I know for certain

You and me together
Through the days and nights
I don't worry 'cause
Everything's going to be alright
People keep talking they can say what they like
But all i know is everything's going to be alright

No one, no one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you, you, you
Can get in the way of what I feel

I know some people search the world
To find something like what we have
I know people will try, try to divide, something so real
So till the end of time I'm telling you there ain't no one

No one, no one
Can get in the way of what I'm feeling
No one, no one, no one
Can get in the way of what I feel for you


Fredag

God morgon! :)
Gick upp kl halv 6 i morse, ganska pigg.. Skulle skjutsa Fredrik & Jesper till flygplatsen, för dom ska till Göteborg över helgen.. :) Är en aning avis kan jag lova! Men jag stannar hemma jag och jobbar ist hehe. La mig i sängen direkt jag kom hem och sov till typ nu.. :P Skönt. Tänkte jag skulle rida en tur med Nicke nu, men det öser ju bara ner massa regn.. :o Hoppas det slutar någon gång. Så ist sätter jag på mig mjukiskläder och spelar lite wii i väntan på att regnet ska sluta! :)


Torsdag

Hallå!
Fixar massa ny musik att lyssan på i bilen. :) Och har precis gjort mig klar, duschat och fått till håret skapligt bra hehe. Tömkört Nicke har jag gjort idag också, gick lika bra idag också. Han är bara för duktig. ! :)
Fredrik fota lite när vi va i paddocken och gick, men det damma så mycket så bilderna är typ suddiga hehe. Sen gick vi en sväng längs vägen. Tänkte ta en mysig tur i morgon i skogen. :)
Väntar på att Malin ska höra av sig, hon har nog precis slutat jobbet nu. Så ska vi hitta på något skoj! :)
Längesen nu!


Min goda frukost i morse efter jag joggat en härlig tur.


Klippning & slingor

Idag har Klara klippt mitt hår och gjort slingor! Vart kanon bra, riktigt jävla nöjd är jag! :D
Nu ska jag, Sarah och Klara åka och handla. Kom precis in från stallet, har myst med födelsedags barnet. Longerade hon om lite i paddocken och sen lånade jag Malins tömkörningrs tömmar och jorden hihi ;) (a) och tömkörde honom lite.. Gick kanon bra!! Nu vart jag sugen på att gå tömkörnings lektioner. Både jag och Nicke tyckte det var kul. Han var så fin och duktig, reagera inte nå. :)
Har inte gjort så mycket mer idag tror jag hehe. Men nu ska jag ut på bus med flickorna.
STOR trivs verkligen här i Borlänge. :)

Nickes födelsedag!



Idag fyller min prins år! Grattis! Hurra Hurra Hurra! :D

I morgon



I morgon fyller världens bästa häst år! :) Min prins.

Tisdag



God morgon! :)
Tidig morgon som vanligt.. Laddar inför en joggingtur och efter ett försöka att rida ut i blåsten hehe.. :)
Sen får jag se vad resten av dagen har att bjuda på..
Var ju och kika en snabbis på tävlingen i Falun i Söndags. Hade med mig kameran men hade inte tid att fota hehe.. :)

Blommor & mat






Hitta en massa fina blommor igår hemma hos pappa hehe.
Åt något så himla gott igår hemma hos pappa, mumms. Det måste jag testa att göra här hemma någon dag!
Fyy så härligt det var att jogga en tur i skogen här på kvällskvisten. Blir en tur i morgon bitti och i morgon kväll också och varje dag framöver! ;)
Sitter i soffan och väntar på att det ska bli något bra på tv, men verkar som det bara är skit på tv just nu. Kanske är så på Måndagar, precis som i postlådan på Måndagar bara reklam skit haha.

Blommor





Håller på ladda för en kvälls joggingtur! Fredrik och Elvira följer också med. :)

Rensning



Fick nyss ett ryck och rensa typ alla mina bilder på datorn! Är irriterad varje gång jag ser skrivbordet på datorn! Bläää! Och än är det inte klart, har massa mappar att gå igenom kvar.. Suck..
Usch den här dagen har gått alldeles föör fort. Klocken är redan snart 4 och jag har typ inte gjort nå! Och inte går det att rida heller för då blåser vi bort, känns som det är storm här..
Nej den här dagen känns inge bra. Är på dåligt humör! Ska nog gå ut och gå en sväng med Elvira, Sarah åkte nyss på jobbet.. :) Ikväll blir det iaf en härlig spring tur i mysiga skogen, nu är det fan allvar! Beach 2011.
Längtar tills vi flyger bort från Sverige!


Hefner




Såhär söt var Hefner i helgen! :)

Vatten



Tog några bilder igår i hagen ur badkaret..
Nu hoppar jag i säng!
Godnatt

Sommarbild



Hem kommen från Falun! :) Super god mat, mumms.. Hann till och med kolla lite på hopptävlingen i Falun också, hann till och med bli sugen att hoppa så i morgon blir det något skutt i paddocken! :)
Kommer massa bilder som tagits under helgen senare ikväll/morgon.
Nu ska jag och älsklingen gå en kvälls promenad, mysigt. Och ge Nicke & Hefner kvällsmat. Vi saknar Abbe Malin! :) :)


Söndag

Hallå! :)

Kom precis in från fina värdet! Har varit ute och fotat hela dagen och haft häst ridning hehe. :) Helena fråga igår om hon fick komma ut och fota mig och Nicke lite idag, så jag sa självklart!! Så idag har Erik,Emma, Helena och fredriks pappa fått ridit på Nicke. Alla tycket det var kul! ;) Till och med Nicke tyckte det var jättekul, det sa han. Djurprataren var med oss där ute i paddocken, så Nicke sa en massa fina saker. Min lilla plutt! :D
Sen gick vi ut på ängen och fotade en massa där jag och Elina var och fotade igår. Så i morgon får jag alla bilder Helena har tagit. Elina fotade lite hon med med min kamera.. :)
Nu ska jag strax göra mig klar för att åka till Falun och äta middag hos pappa. :) Tänkte kanske svänga förbi och kolla på hopptävlingarna i Falun också innan vi ska äta.

Bild från igår..

Smakprov

Har varit ute och fotat en massa idag med Elina och Nicke! :)


Hefner,Sarah & Klara







En kossa



Hallojsan! :)

Har varit ute och nattat hästarna för en stund sen, gett dom kvällsmat och täckat Hefner & Abbe. :) Och innan det så har jag, Elina & Fredrik varit en sväng på kupolen, hitta ett par söta skor jag skulle köpa. Men när jag var på väg mot kassan så ångra jag mig och la tillbaka dom, lika bra de! :D Sen handla vi massa till helgen som tex ost & kex som vi ska äta ikväll. :)


Muuu



Fredag



Nu ska jag ta mig ut i stallet och plocka in Nicke så ska vi ta oss ut på en mysig ridtur i skogen! :)
Senare idag kommer Elina och ska vara hos oss hela helgen, kul! :D

Lite trix & fix




Dom här blommorna fick jag när jag fyllde år.
Ska strax krypa ner under täcket. Har tagit massor med bilder idag i det strålande vädret, kommer förhoppningsvis upp i morgon.. I natt står hästarna ute. Har gett dom lite kvällsmat och satt på dom täcke och sagt godnatt. Min häst var så himla mysiga när jag satt där i gräset. Mys pojken min!

Torsdag

Hallojsan! :)

Allt är kanon bra! Har bara inte haft något speiellt att skriva om.. :)
Här kommer lite bilder jag tagit dom senaste dagarna. :)






Min snygging! ;)


Onsdag

God morgon! :)

Hästarna fick sova ute i natt också, va så fint väder igår. Och idag är det ännu mer finare väder! :) Så idag ska jag ta med mig kameran ut och fota massor..
Igår var jag och Sarah på gymmet och var duktiga! ;)
Nu ska jag ta och städa upp här och tvätta.. Kul. :)


Tisdag

God morgon! :)

Uppe tidigt som vanligt..
Idag kommer veterinären och ska ge Nicke sista vacc sprutan, sen är det bara att köra igång! :)
Tänkte jag skulle gå ut i stallet nu snart och fixa klart allt. Hästarna har stått ute i natt så behöver inte mocka.. :)
Ska nog ta en puttsdag med all utrustning.. Inte det roligaste men det måste göras!

Red i paddocken igår, tog några bilder med iphonen.. :) 


Helgen

Halloj! :)

Har haft en underbar helg, massa god mat, tårtor, paket och glada människor! :D

Kom hem till mig för en stund sen. Har sovit hos Sarah & Klara i natt, mysigt! :) Så nu har jag ätit frukost och duschat, ska väl snart gå ut till stallet och fixa lite. Hästarna har fått sovit inne i helgen, det har åskat, blixtrat och regnat hela helgen typ.. :/ Idag också säkert, solen syns inte till..
Jobbade på Donken igår, faan va jag trivs alltså! Så himla kul! :) Så trevligt folk som jobbar där. Inga pensionärer man jobbar med precis. Som i vården där är det typ bara sånna som snart ska gå i pension känns det som, iaf på dom ställen jag jobbat på.. :P Roligare att jobba med yngre folk, då kan man skratta och ha roligt! :D Haha.
I Lördags bjöd pappa på mat för jag fyllde år. Vi åt på broken dreams, as god mat och jätte mysigt ställe! Vart förrätt, varmrätt och efterrätt! :) Mumms! 
Nej nu ska jag göra någon nytta! :)  

Kan man ens kalla det vänner!? Nej!  

Födelsedags barn

Idag fyller jag 20 år! :)
Har jobbat ett par timmar på Mcdonalds idag, toppen bra. Har precis kommit in från stallet, hovslagaren har varit på besök! :)
Nu ska jag bara hoppa i andra kläder, för nu är jag bjuden på mat ute. Mumms. :) Bokar bord och allt.
Nu ska det firas! :)

Jag är så jväla glad och nöjd sen jag flytta från Älvdalen! :D




Dagens sötis

Se vilken liten trött sötnos. :)



Kladdkaka

Hästarna fick gå in i natt. :) Det började spö regna och skulle tydligen regna hela natten, så då fick som sova inne ist. :)
Bakade kladdkaka igår, och fick till den riktigt good!! :)


Fredag

Idag är det strålande väder ute! :) Så idag ska jag ut och leka lite med kameran.
I morgon blir det äntligen jobb och på Söndag. :) Fullt upp med massor hela helgen. Jobb, hovslagare, födelsedag, ut osh äta god mat, jobb, kalas.. :)
Var nyss en snabbvända på Aubiose med Sarah nyss.. ;) Dom har såå mycket fint där!


Oväder

Vart inge fotande idag. Precis när jag var på väg ut så börja det spöregna, åska och blixtra! :o Så jag stanna kvar innne ist... :P Har precis ätit varma mackor. Så nu ska jag krypa ner under täcket. :)

Godnatt allihopa där ute! :)

Tidiga presenter

Fick två tidiga födelsedags presenter av Fredrik igår. Fick ett motljusskydd till kameran och ett fodral till iphonen! :) Så nu tänkte jag gå ut och fota lite.



Hästarna var kvar

Hästarna var kvar i hagen i morse hehe. Dom tyckte nog det var skönt att få vara ut. :) Kom lite regn på morgonkvisten men sen kom solen sakta fram..
Har storstädat och tvättat bilen idag så nu är den fin och ren på både utsidan och insidan.. ;) Det ringde en idag på bilen, så fick ett ryck och städade bilen ifall dom skulle komma idag och kolla på den. :P
Nu håller jag på att laga mat, potatis och köttgryta blir det. Mumms.

Haha fick en rätt så rolig blid på Elvira igår.  Aaaah, HJÄLP!!

Hundhoppning

Elvira & Eddie hoppar dom också! :)





Hästarna ute i natt

I natt är det första natten för i år för hästarna att gå ute över natten. :) Jätte varmt ut så lika bra att passa på!
Nicke fick löshoppa i morse innan det vart för varmt. Gick kanon bra. :) Duktig pojke har jag.
Och på kvällskvisten hoppade vi lite med Elvira & Eddie hehe.




Onsdag

God morgon! :)

Tog ut hästarna i morse, sen fick jag lov att gå in och käka frukost vart så hungrig.. :P Så nu snart är jag på väg ut i stallet igen. Har inte bestämmt mig än om jag ska skutta några hinder i paddocken eller rida ut i skogen?.. :)
Kolla på Sarah igår när hon var med på hoppträning. Gick ju bra ju. :) Vart inga hoppbilder tyvärr. Fick hoppa in på banan och hjälpa till hehe.



Min bästa vän



Min fina pojke! Min bästa vän!
Det är han som får mig att må så bra.
Det är han som får mig att le och va glad.
Tillsammans utvecklas vi sakta framåt, mot våra mål.
Folk får tycka, folk får snacka, folk får peka, folk får titta snett på oss hur mycket dom vill, för jag bryr mig inte längre. Vi rider vår egna väg och tillslut kommer vi fram!
Jag ångrar inte en sekund att du blev min!!
Älskar dig!

Min nya favorit choklad

Min nya favorit choklad!! Mumms va den är god!! :D


Sandvägar

Kom in från stallettyp nyss och har precis duschat. Har gjort klart stallet och ridit. Hittade en ny runda idag att rida, jätte mysiga långa sandvägar i skogen. Hoppade även massa "hinder" efter vägen typ granar och stora träd som låg perfekt. Och såklart skötte sig Nicke kanon, han var så fin. :) Så nu ska jag dricka en kopp kaffe sen går jag ut i solen igen resten av dagen. Ska ta med Sarah till badplatsen och sola lite och ta med lite picknick kanske.. ;)


Tisdag

God morgon!

Igår var det nå krångel med bloggen hela dagen, man såg inte inläggen. Mysko.. Sen hade tydligen blogg.se haft nå fel under hela helgen, så sen kom det igång igen.. :)
Nu ska jag få i mig lite gröt sen gå ut i stallet och hinna rida innan det blir jätte varmt. :) Vad dagen har att bjuda på resten av dagen vet jag inte än, det visar sig. Förutom kolla på hoppträning ikväll, Sarah & hefner! ;)


Måndag

Mycket mycket bra dag idag! Strålande väder! :)
Åkte till Maria idag och hämta min sadel som inte passa på Harri, annars hade hon nog köpt den.. :) Plockade upp Natalie också innan jag åkte till Maria.. Efter vi hämtat sadeln så åkte vi och köpte oss glass och satt i solen och snacka massa skit! :) Har inte sett varandra på flera veckor usch usch.. Sen åkte vi hem till Natalie och satt där ett tag.. Oj oj säger jag bara haha. :) Sen saknade jag min häst så åkte hem och fixade stallet och red barbacka på bästa hästen Sarah hängde på också med Hefner, mysigt. Har inte gjort så mycket mer idag..
Längtar tills i morgon!


Äntligen

Äntligen!! Nu syns mina inlägg igen! :D Blogg.se hade tydligen haft något krångel över helgen.. Suck.. Aja men nu är det löst iaf! :)

Va konstigt

Va konstigt.. Mina inlägg i bloggen syns inte?.. Aja hoppas det löst sig tills i mon.. Nu ska jag försöka sova lite. :) Godnatt

Varning!!

Haha håller på att fixa en ny header och ändrar om här på bloggen lite.. :P Så det kommer se lite sulligt ut tills jag fått till det! :)

Utkast: Maj 8, 2011

Nu är jag redo för hästloppis, hoppas Sarah kommer snart! :)
Har gjort klart allt i stallet också, släppte Nicke lös i paddocken så idag fick han motionera sig själv mendans jag tog en massa bilder.. :) Knoppade även hans man idag, oj vilken snygg häst jag har alltså! ;)









Häst loppis

Äntligen har sommaren kommit tillbaka, nu är det varmt och fint ute igen! :) Gillas!
Ska strax gå ut i stallet och göra klart allt. Ska se om man kan hitta på en ny ridväg idag kanske, finns ju så många. :) Sen senare när Sarah slutat så dra vi hästbrudar på hästloppis. Ska försöka att inte köpa något, men det kan bli svårt hihi..

Två bilder sen valborg.


Jag & Malin

Hallåå! :)

Har varit ute och fotat med Malin idag i det varma och fina vädret. Fick en hel del snygga bilder! :)
Först fixade vi klart stallet och red dressyr med lite bommar, gick kanon. Är så sugen på att vara med på hoppträning nästa vecka, bara en sadel som fattas.. :s Sen gick vi in till mig och fixa i ordning oss. Gick ner till sjön och fotade, jättefint ställe förutom att sjön har "dött" så det luktar surt och ligger döda fiskar efter kanten hehe.. :P
Väntar nu på att Sarah ska sluta får se om jag hittar på något med henne restan av dagen.. :) Malin skulle och jobba hon..





God morgon

God morgon! :)

Skönt det var att sova länge, gick upp kl 10. Har nyss fått i mig lite gröt så nu ska jag ut i stallet till prinsen och pyssla på lite. Ska försöka hinna rida också innan vi ska iväg och hämta massa stolp till hagarna. :) Så jag ska nog sätta lite fart nu..

Bye




Godnatt

Fick fin besök här på kvällen, trevligt. Massa snacka och skratt! :) Nu ska jag borsta tänderna och krypa under täcket. I morgon är schemat fullt med saker att göra och med mig har jag Sarah! Blir kanon. :)
Godnatt.

Nicke för någon månad sen.. :)

Torsdag

Hallojsan! :)

Vart en mysig ridtur nu här på kvällskvisten med bästa hästen. Fredrik följde med och gick med Elvira. :) Mysan åkte hem till mormor igår och blir där en stund.. Sen har jag och Malin gått igenom nya hagen som hästarna ska stå i några dagar, var en massa stolpar som var lösa plus massa knutar överallt på tråden typ.. :o Och så rulla vi in en ny höbal också. :)
Nu blir det mys framför tv:n och kvällsfika. :)


Det snöar i Maj

God morgon!!  (:

Haha vakna inatt av att min mobil ringde kl 4, helt mysko för den som hade ringt hade inte ringt??!.. :o
Fortfarande är sommaren långt borta.. Idag är det ännu värre väder än det var igår. Fast igår kväll när jag red så började det snö, suck.. Kommer säkert snöa idag med. Det är ju Maj nu!! :o  
Ska äta frukost. Sen ta på mig vinterjackan och gå med Mysan. :) Trodde jag hade lagt undan vinterjackan för evigt detta år, men icke då! 

 

Min häst är dyr

Idag är min häst mycket mycket dyr!! :D Gick kalas idag! :)
Ska kolla ett till avsnitt av LOST nu sen ska jag sova.. :)
Godnatt

Hade bokat upp mig

Hade bokat upp mig på tvättid mellan 12-17, när jag kommer ner och ska tvätta så är det någon jävel som tagit min tid!! :o Fyy! Gör ett nytt försök i morgon då! :@
Ska snart gå ut i stallet och försöka hinna rida lite innan det börjar regna igen.. :)


Storstädning

Här hemma är det storstädning på schemat!!
Har varit ute i stallet med Sarah också och gjort klart allt, ska rida sen senare.. :) Kom på att jag bokat tvätttid också, mycket att göra på min ledig dag.. :)

En ny vecka

God morgon!

Ny vecka och nya tag! :)
Va uppe tidigt i morse och släppte ut hästarna och gick med Mysan.. :) Och nu sitter jag här och har precis ätit frukost. Undra vad denna dag har att erbjuda då? Har inga planer iaf så bara att vänta och se. ;) Händer alltid något kul iaf, nu har ju Sarah & Klara kommit hem så då händer det alltid något skoj!
Hehe ska kolla något avsnitt av LOST nu kanske.. Hoppas att värmen kommer tillbaka idag, solen är ju framme och inget moln syns till. :)

Sarah lekta lite.. :)



Söndag

Halloj! :)

Vart en kanon bra valborg! :) Igår var vi ett gäng som grillade och hade skoj. Mumms va det var gott med grillat, helt kanon! :)
Och idag har jag kört ett pass på Mcdonalds, fy faan va jag trivs bra där alltså! Har kul varje gång jag jobbar. :)
Gjorde klart stallet här på kvällskvisten. Longera Nicke och pyssla med honom. Skulle rida en sväng på Hefner men vart så sent och kallt, så borsta honom ist. :)
Fattar inte vart varmen tog vägen! :o Kom tillbaka! Nu blir det lite kvällsfika och en film.


RSS 2.0