Nyårs middag

Nu blir det nyårs middag som jag och älskling har gjort! :) Mumms.
Ingen lock/vågtång idag.. :/ Snyft hehe.. Men fick trösta mig med det jag shoppat idag hihi..
Och sista ridturen för i år har vi gjort också, som vart en super bra ridtur.. :)


Nyårsafton

God morgon! (:

Har spelat wii hela morgonen typ, hahah! Så nu har jag precis gjort mig klar för att åka till kupolen sen en sista ridtur med Malin.. ;D

Gott nytt år allihopa!! :D

Nyårs outfit

Kollade nyss min status på lock/vågtången och den är skickad, så hoppas den kommer i morgon! Skulle passa perfekt, det är ju nyårsafton i morgon!! ;)
Vart en liten ridtur idag på Nicke plutten. :) Träffa den nya tjejen som kom till stallet i förrgår med sin ponny, verkar trevlig! :) I morgon ska jag och Malin ta en sista ridtur tillsammans för i år på våra bästa hästar, Nicke & Abbe! ;P Men först ska vi på kupolen och köpa outfit till nyårsafton, jag ska försöka låta bli att köpa nå annat mer än det jag ska ha.. ;) Hihih. Nu blir det lite mer Wii spelande.. :)

Vad ska ni ha för nyårs outfit?? :)




MIN STJÄRNA <3 




 


Spelar Wiiiiiiii

Haha jag och älsk har det väldigt kul! Spelar Wii för fullt! :D Kom och spela med oss? ;) Men snart måste jag ta en paus och åka till stallet. :) Ute på en bus tur med Nicke. (Y)
Ikväll blir det en riktig mys spelkväll haha! :D

Wii

Jag och älskling var precis och hämtade ut vårat paket. :) Tro vad som var där i?? Jo ett WII! ;D



Och en liten sak till älskling.

Torsdag

God morgon! (:

Låter som att jag har gjort en bra investering av lock/vågtången iaf!! ;) Så nu vill jag ha den idag!
Hoppas även att vårat WII kommer som vi har beställ. Hihi.. :) Har fått lite mer jobbdagar också, det är perfekt!
I morgon är det nyår, snart säger vi hejdå till 2010 och hälsar 2011 välkommen!

Internetshopping

Då var den här hemklickad nu ikväll.. ;) Så nu hoppas jag på att den kommer innan helgen!!
Någon som har en sånhär? Funkar den bra? :)


Onsdag

Vart inte så mycket inhandlat idag hehe.. Men ett linne, mascara och ett USB-minne.. :) Lock/vågtången ska jag klicka hem ikväll, det var rea på hemsidan så.. ;) Ska beställa lite färg till min skriare också, så jag kan skriva ut masa fina bilder.  Nu blir det lite mat sen ska jag åka till stallet och pyssla på, ut på lång ridtur också.


God morgon

God morgon Allihopa! (:

Vad händer idag, vad ska ni hitta på?? :)
Själv har jag inte just nå planer mer än att till stallet och rida, ta hand om Abbefisen.. :) (Y) Och såklart kanske till kupolen igen, ooppps...! :') Aja hehe.. Sen har vi beställt ett Wii som vi hoppas på att få idag, haha då kommer nog resten av dagen/kvällen spenderas i soffan haha.. :D Någon som har ett wii?? Nå tips på bra spel?
Nu blir det frukost! :)

Blir så jävla less

Blir så jävla less på folk som ser NER på travare!! :o :( Dom är lika perfekta som alla andra hästar!! Ser precis likadana ut som alla andra hästar också, man,svans, fyra ben. Vad har folk för feel?!?!?! Shiit!
Travare ftw!!
Jag är så nöjd och glad över min varmblodstravare, har utvecklats så mycket tillsammans och vi kommer utvecklas vidare!!! Precis som alla gör med sin hästar. Men vad är det för fel på travare egentligen, vad har ni för fel?! Dom är lika mycket värda som alla andra hästar!!
Jag har aldrig sett ner på någon häst, hästras. Skulle adrig falla mig in att göra det heller. Alla är mins lika värda, så varför klaga!



Morgon dagens shopping

Planerar morgon dagens shopping hihih.
Den här ska jag inköpa i morgon hade jag tänkte mig plus en kamera! ;)


Då var denna dag slut

Jaha då var denna dag över då.. Vart lite mer shopping idag, locktång, plattång, hårborste, hårfön, en till bad hair day mössa en svart och en marinblå har jag nu.. ;) Heheh. Nu snart får det räcka?. Eller? Kanske hihih.
Har hyrt en film som vi ska se ikväll. A nightmare on elm street heter den, någon som har sett den? :)







Tisdag idag

Halloi!!! 

Har nyss kommit hem från stallet.. :) Nu väntar vi bara på att mamma och Göran ska komma.
Håller på att fin slipa lite på mina nyårslötfen! ;) Kommer bli kanon!!
Köpte en sån här snygg mössa, ett par skor fick jag av Freddie sen massa mer men orkar inte lägga upp det just nu.. :) Ska köpa en till sån här mössa idag hehe.. Nu ska jag göra mig i ordning.




Kupolen

Vart lite shopping idag. :) Det var väldigt mycket REA, men inte så himla mycket folk som tur va.. :P Bilder kommer senare på det jag köpte.. Blir en till vända i mon till kupolen, eller ja kanske till och med två.. ;') Mamma och Göran kommer ner hit i morgon och hälsar på oss! Så då blir det shopping och mamma får äntligen hälsa på Nicke hehe :D Sen efter jag varit i stallet i mon så ska jag och Malin till kupolen och shoppa tillsammas hihi.. Men det märks om det blir det eller inte. Ska nog ta en sväng till på Aubiose i mon oxå om jag får tid, se vad dom har för spännande REA.. ;) Har haft en underbar dag iaf, ätit gott, shoppat. (Y) Och så har jag såklart ridit bästa hästen, min favvo!! <3

Måndag

God morgon!! (:

Nu har vi fått i oss frukost och gjort oss i ordning. Så nu ska vi åka mot KUPOLEN!! :D

Julklappar

Oj oj, va mycket klappar!! :) Tack tack! Är så nöjd och glad av alla fina klappar. :)  
Längtar redan tills vi lyfter mot ett varmare land!!. ;) Hihih. Är mycket nöjd över sminket jag beställde, toppen. (Y) Nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg tills i morgon, shopping.. :)


Wilma gjorde mig sällskap i natt, tog upp mer än halva sängen.. Haha :P

Min lilla Mys. :)


Godnatt..

Julafton med Fredrik

Nu har älsklingen kommit hem också. :) Så nu ska vi ha våran lilla julafton tillsammans och öppna en hel del julklappar!! :D
Har hämtat paketet också, spännande spännande!!

Innehållet i paketet.. :)


Hem ljuva hem

Då är man hemma igen då. :) Ganska skönt faktiskt. Har varit till bästa hästen och pussat på honom!! :) I mon blir det en låång ridtur i snön för oss! Fick ingen ny klocka, dom fixa de där så bra så hehe, nu är den som ny!
I morgon ska jag, Elina och Fredrik på MELLANDAGSREA, TJOOHOO!! Shopping shopping shoooopppiing!! ;)
Nu ska jag gå och hämta ut ett paket som jag väntat läänge på. ;D

Söndag

Halloj!!! Har ni haft en bra jul? Många julklappar? :) Är på väg neröver nu.. Är i Mora nu och ska lämna in min klocka som har gått sönder.. :( Hoppas på att jag får en ny!! Sen rullar jag vidare .. Andra stoppet blir i Falun. ;) Sen blir det stallet för hela slanten! Saknat min häst!! Och i mon eller haha hela veckan blir det att gå på mellandagsrean!! Så skönt att inte behöva åka 15 mil nu för att kunna shoppa hahah!! ;) Sitter i bilen och väntar på att det ska öppna någon gång.. Zzzz.. Vill helst komma iväg. Tjohej. :)

Julafton

Nu blir det godnatt för mig.. Kom precis hem från ett kvällspass. Ladda för ett hel dags pass i morgon..;)
Hoppas ni haft en trevlig julafton och fått fina julklappar! :)

Godnatt.. ZzzZZZzzzzz..

Fredag

Haha såg sista avsnittet av julkalenden nyss, vilket lyckligt slut. :)
Fy va kallt det var här hemma i Älvdalen. :o Inte van det här kylan jag hehe.. Ska få i mig en liten bit mat nu innan jag åker iväg och jobbar.. :) 
Ha en bra dag/kväll! :)
 


GOD JUL

God jul på er alla! :) Hoppas ni får en bra jul!

Jag känner på mig att jag kommer få en perfekt jul! Förutom att jag ska jobba lite oxå men det gör absolut inget.. :) Nu ska jag äta lite jul frukost, mysigt.
Det är paket överallt ju! :o ;)

GOD JUL!!

Bilder och text

Nu är jag helt slut måste jag säga! :o
Skönt att ha kommit till rätta.. Kom väl typ fram vid 4 tiden.. :) Vart middag direkt jag kom, sen ut i snön och busa med wilma och skotta massa snö.. :P Sen tog jag en vända till Malin och hälsa på henne, mycket skratt vart det och mycket minnen som kom upp.. Saknar! :) Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan och ladda inför julafton i morgon och ett kvällspass på jobbet.. ;) Va bort till världens bästa mormor ikväll oxå, så mysigt. Hon spela bingolotta, prata lite om minnen när jag och Elina var små och spela bingolotto med mormor, så mysigt.. <3 
Saknar min Älskling <3

 
Såhär ser det ut hemma hos mig och Fredrik, vi ska öppna massor av julklappar när vi kommer hem.. :)


Nicke i hans nya vintertäcke. :)



Nya stallet vi flyttat till, det ska stor renoveras till våren. Men det är väldigt fint och fräsht för att ha stått i 15 år! Trivs kanon jag och Nicke.




Efter en liten stund att vi släppt ihop hästarna.


 

 

 






Åker hemöver idag

God morgon..

I mon är det julafton så spännande! ;) Ska åka hem till Älvdalen idag och fira jul där, men min jul kommer att bestå mesta dels av jobb.. Men det blir ju pengar.. ;P Lalalala.. Så nu ska jag packa lite och vänta på att posten ska komma har fortfarande inte fått mitt paket än, så hoppas det kommer idag.. :( Sen åker jag vidare mot stallet och fixar, blir nog en ridtur oxå nu när det inte är så kallt.. :) Och så ska Nicke få massa gott!! Söta Malin ska ta hand om min lilla busunge i morgon och på Lördag. :') Tack tack! <3
Nu lär jag sätta lite fart om jag ska komma fram någon  gång idag.. :P

GOD JUL ER! (:


Har hålt igång hela dagen..

Har hållt igång hela dagen! :) Först stallet och fixat. Nickes ögonfransar va vita.. :')  Blev ingen ridtur då det var alldels föör kallt!! Sen åkte jag vidare och köpte in dom sista julklapparna, som tog sin lilla tid. Som jag nu nyss har slagit in, så nu har dom blivit fina paket.. (:  Var så nära att köpa mig ett par tretorn ridstövlar idag, dom var ju på REA så varför inte liksom?.. Men det tråkiga var att dom var för långa.. :( Men men..
Nu ska jag fortsätta med paketpapper.. ;)

Det är kallt!

God morgon i kylan!

Snart är det juuuul! :D Fyy faan va kallt det är ute, idag vill man bara hålla sig inne.. :o
Nu blir det frukost sen åka till stallet, blir absolut ingen ridtur i denna kyla! Sen får jag se vad jag hittar på.. :)


Julklappar

Vart en iskall ridtur på fm, men mysigt.. :) Sen hem in i en varm dusch och på med andra kläder. Följde Natalie och besikta bilen, fan va kul man kan ha alltså!! "Såg ni inte att bilen rulla iväg?!" Hahaha!! Sen vidare mot kupolen för julklappar. Hitta dom sista klapparna till Fredrik. :) Ska in en sävng i mon kväll också efter jag varit i stallet tänkte jag och se om jag hittar nå mer.. ;) Då kanske Malin hänger på om hon inte hittar allt idag.. :D
Nu ska jag slå in paket, wiiiie!



Förbygeln passa perfekt. Nu vill jag bara köpa en brun sadel. ;)





Tisdag

God morgon!! (:

Va kallt det måste vara! :(  Ska snart ta på mig ridkläderna och åka till stallet, får se om det blir någon ridtur men det hoppas jag på, en kort iaf.. :) Sen blir det julklappshandling! Känner mig lite sent ute faktiskt hehe men men..
NU måste jag skynda på mig lite om jag ska hinna med allt!!

Jag är en isbit, brrr

Kom hem från stallet för ungefär 1 timme sen.. Hoppa direkt i badkaret när jag kom hem, sköönt! Jag och Malin var ute och red, först var det inte så kallt men när vi börja närma oss stallet vart det kallare och kallare. Och värre vart det när vi trava.. :P Hehe men en perfket runda vart det iaf och kul va det! :) Var typ som isbitar när vi kom tillbaka till stallet.. Tror att Nicke & Abbe trivs jättebra i nya stallet, ser då så ut iaf. :)
I morgon blir det till att handla in dom sista julklapparna. Ska till kupolen med Natalie hade jag tänkt hehe, men först till stallet och fixa allt sen följa Natalie och besikta henns bil sen blir det kupolen. :D
Nu blir soffan och tv för mig.


Vill ha många bra tips!!

Kollar på Världscuphoppning London som var igår.. Så många fina & duktiga hästar. :) Ska snart åka och pussa på och pyssla med min fina & duktiga häst! ;) Ut på en ridtur i ny snön. Det verkar aldrig sluta snöa..
Inget paket idag heller, hoppas det kommer i morgon då! :(

Jag vill ha många bra tips på kamera! Systemkamera eller en riktigt bra digitalkamera! :)

Måndag

God morgon! (:

Skrev inget här igår. Hade annat för mig igår hela dagen.. :P Var typ i Älvdalen hela dagen igår, åt julbord träffade massa vänner! :D Men det var förjävligt att köra, var snor halt och snöa som faan!! :o Fick mig ett gott skratt hemma hos Sarah igår kväll, hahah!! Fy faan! :P Och så hann jag se Milla en sväng också kuuul, så länge sen nu! :)
Idag ska jag ut och rida med Malin & Abbe, och utforska nya ridvägar hehe.. :P Ska blir spännande! Längtar redan tills jag ska åka till stallet.. ;) Nu ska jag äta frukost och fixa lite här..



Natti natti

Är as trött efter denna dag, har varit vaken  sen 6 i morse.. Så nu ska jag gå en kvällsrunda med Mysan sen går faktiskt jag och lägger mig.. Kommer somna direkt! :) Sköönt!
 Godnatt

Då var flytten klar

Halloj!! (:

Nu är Nicke & Abbe på plats i det nya stallet.. :) Allt gick jättebra. Vi börja typ efter 8 någon gång i morse hehe.. Nicke gick in i transporten direkt, vart jätte glad! Så nu är jag bra sugen på att köpa mig en egen transport!! ;) ;) Vilket säkert kommer att hända.. ;) Gick jättebra att släppa ihop Nicke & Abbe med dom andra två hästarna, alla verkar komma bra överrens! :) Längtar tills i morgon när jag ska dit. Hoppas jag hinner rida en liten vända med Malin, innan jag och Fredrik ska till Älvdalen.. :P Ska hem och ät julbord i morgon, mumms.. Och träffa dom bästa vännerna där hemma! :) Var ett bra tag sen nu! :o Har iaf haft en rolig dag idag med mycket skratt. Har också varit på kupolen en sävng med Fredrik, men jag håller hårt i min pengar hihi. Försöker iaf.. Men till veckan ska jag köpa in dom sista klapparna.. :)


Laddar inför morgondagen

Har haft lite fredagsmys jag och älsk.. :) Har precis varit ute på kvällspromenad, härligt i ny snön! Är så trött så jag går och lägger mig, laddar inför morgon dagen som jag ser fram emot! :D Jag och Malin får nog gräva fram transporten i morgon haha det har kommit så mycket snö... :P Nu säger jag tack & godnatt!

Mera snö, tack!

Nu ska jag ta och klä mig varmt och åka till stallet och fixa.. :) Mysan får följa med och var lite lös och busa med katterna, det tycker hon om. :P Sen hem och mysa i soffan framför tv:n..
Det har snöat hela dagen här, härligt!


Fredag

Halloj! (:

Färdig jobbat för den här veckan..:) Nu tar jag helg! :D Har iaf haft en as kul morgon/fm på jobbet tillsammans med Natalie!! ;) Jag och Natalie fick varsin present idag på jobbet, varsin påse med massa gott i, lite va det som var i va GLÖGG och SKUMMTOMTAR! :D Kul att dom tänker på oss vikarier.. :) Fy faan va gött med helg! I morgon händer det saker. Jag och Malin flyttar våra hästar i morgon till det nya stallet, ska bli spännande.. :)
Igår vart det ett litet dressyrpass på min älskade häst, gick jättebra.. :) Malin har varit duktig och hämtat transporten tidigt i morse oxå så det står på plats i stallet, så ska fixa med hö och spån i den ikväll när jag åker till stallet.. :) Ska försöka hinna rida lite oxå.. I snöovädret.. :P Hehe. Nu ska jag försöka få i mig lite mat, har blivit dåligt med det på sistone kom inte håg sen jag åt riktigt sist.. Oopps.. :s

Written in the stars... 


Torsdag

God morgon (:

Uppe tidigt idag, vet inte varför, pigg och utvilad bara.. :) Jag och Mysan var ute och gick vid halv 8 tiden, det var mysigt för det var inge kallt och det snöa!. :) Håller på att fixa lite ny musik nu så jag har något nytt och bra att lyssna på i bilen.. Ska strax åka till stallet tänkte jag och göra klart allt, även packa det sista sakerna som inte kommer användas innan Lördag.. :) Nu lite frukost!


Suck..

Dags att köpa nytt träns och lädergrimma till Nicke då!.. Suck, blir så irriterad när det blir förstört.. :( Inne på 3 lädergrimman tror jag om inte 4:e.... :s Nu ska jag köpa en annu dyrare, som jag hoppas ska hålla.. :)
Den här gången blir det nog en brun lädergrimma. ;) Och ett brunt träns som passa snyggt till nya förbygeln.. ;)






 

Inge mer veckorevyn

Ska aldrig mer prenumera på vecko revyn!! Dom skickar ut räkningar som dom menar att man ska betala, fast jag sagt upp sikten för längesen!! Så nu ska jag ringa och fråga vad dom sysslar med! :o


Onsdag

God morgon (:

Faan va burrrriigt det är ute!! :o Har varit i stallet tidigt i morse och gjort klart allt.. :) Hjälpte Malin att ta ut hästarna också.. :') Så nu har jag hela dagen fram för mig och har inget att göra hehe.. Så skönt att vara i stallet tidigt på morgonen och fixa klart allt, så man vaknar till.. :P Nu ska jag slänga i mig lite frukost, sen kolla på klart på julkalenden avsnitten, hihih..

Dåligtsamvete.se

Besök

Kom hem för en liten stund sen. Har varit i stallet och pysslat på.. :) Sen har jag och Malin varit till nya stallet med massa av våra saker och fixat till det där. :) Ska blir jätte kul! 
Har även fått besök av en vän idag, som var här i Säter.. Så längesen man sågs! Var jätte kul att ses! :)
Kollar på några avsnitt av julkalenden, den är ju faktiskt ganska bra i år hehe.. :P


Tisdag

God morgon (:

Nu är jag utvilad! Nu ska jag och Mysan gå ut på promenad.. :) Idag blir det en full dag med massor att göra.
I går tog Malin hand om Nicke då jag jobba från morgon till kväll, snäll hon! :D Så idag ska vi ta en ridtur om det inte blir allt för kallt.. :) Jag och Malin håller på att planera våran flytt, ska åka till nya stallet idag med massor av våra saker, kul. :) På Söndag!

Jobbat klart

Halloj (: 

Hemkommen från jobb för 1 timme sen typ.. :) Så nu ska jag ta en låång sovmorgon i mon!! Sköönt. Hoppas på att få mitt paket i morgon, ska bli skoj.. :) Nu ska jag ta och sova, kommer sova djupt i natt känner jag. :)

Godnatt på er! 

Måndag?

God morgon (:

Är bra trött idag måste jag säga! Vet knappt vad det är för dag. :s Har precis gått med Mysan och ätit frukost så nu ska jag iväg och jobba, hela dagen.. Slutar kl 21.00 ikväll sen ska jag sova i morgon kan jag lova!! Skulle tydligen inte jobba nå i morgon.. :) Nu vill jag ha ett riktigt jobb, börjar bli trött på att vara vikarie, inget tack för att man jobbar.. Så ska det inte vara!! Vill ha ett fast jobb nu nu nu!! :) Nu ska jag fixa i ordning mig sen drar jag så jag kommer hem någon gång!
Nu är det inte långt kvar tills det blir flytt. :) Till helgen. :)





Söndag

God morgon på er! (:

Är skapligt trött.. Tagit ut hästarna och fixat klart, nu återstår 10 timmars jobba 11-21.. Och 13 timmars jobb i mon 8.15-21.. :) Bara att bita ihop. Sen blir det en kort tur på Tisdag skönt. Sen behöver jag sova ett par dagar känner jag hehe.. Men men bara tänka possetivt, får ju en feting lön. ;)
Nu ska jag vila liten stund sen går jag till jobbet..

Borlänge halva dagen

Hellu (: 
Har varit i Borlänge halva dagen idag typ med älsk, syrran och pappa.. :) Gick in en snabbis på Aubiose och hittade lite fint till Nicke. Lägger upp lite på det jag köpt idag. Pappa bjöd oss på thairesturang också, super gott! :)






Lördag

God morgon. (:

Har varit i stallet och fixat och gjort klart allt.. :) Så nu blir det frukost sen brummar vi iväg till kupolen pch shoppar lite, men först Aubiose på vägen dit.. ;) Hehe. Nu ska jag fixa i ordning mig.. Hörs senare!

Bye !


Yääääääs Jay vaaaann IDOL!!! :D

Nu kan man sova bra :) Äntligen vann en riktig människa idol! Hoppas man får höra mycket av honom nu. :)

Godnatt .

Idol finalen

Kollar för fullt på idol. Jay ska vinna, lätt! Blir chockad om han inte vinner! :o Han är ju den enda som kan sjunga ju.. :) Spännande!!
Har varit i Falun hos pappa och ätit. Har även fixat med min bil, det är mycket man ska göra när man äger en bil. Inte bara till att tuta & köra inte! :P Så nu vet jag hur man byter olja till en bil hehe. :P Så tog vi med oss syrran hem hit som ska vara här i helgen.. :) I morgon är jag ledig, så skönt. Men ska upp tidigt och ta ut hästarna och rida.. :) Sen blir det kupolen, ska försöka inhandla dom sista julklapparna då! Sen måste jag in på Aubiose nu när jag är leedig, och köpa en massa klappar till Nicke.. ;) 
 


Mysan :) <3

Min bäste vän <3



Min älskling <3


Harri & Nicke

Spola av pärlan lite efter ojlebytet.. :)

Inget smink

Inget smink ännu.. :) Har druckit lite varm blåbärssoppa så nu är jag redo att gå ut i kylan igen.. Ska åka till stallet och hinna med att rida lite hade jag tänkte, sen blir det stressigt känner jag. Nej nu har jag inte tid att sitta här.
Tjohej

Freedag

God morgon. :)

Nu är jag pigg och redo för en ny arbetsdag, eller pigg och pigg.. :P Har börjat tappa räkningen på hur många dagar i rad jag har jobbat nu... Det börjar kännas, men i morgon är jag iaf ledig. Sönkt. Vad jag vet än så länge iaf hehe.. Sen jobbar jag Söndag, Måndag och Tisdag.. :) Sen till nästa helg blir det flytt!! Wiiihooo! :D
Hoppas att jag har sån tur att sminket kan komma idag.. ;) Men det har jag väl inte..
Nej nu ska jag göra ett ryck.
Hörs senare! :)


Torsdag

Min älskling kommer alltid med så glada nyheter! ;) Nu håller jag tummarna!! Hoppas hoppas. :)
Här är lite av det jag beställade idag.. Tyckte det röda nagellacket passa bra till jul. :) Plus den där Eyeshadow Palette också.. ;) Usch får sånt dåligt samvete när jag inte hinner rida Nicke ibland, men ska ju jobba nu idag så.. :( Men i morgon hoppas jag på att hinna för då jobbar jag bara en kort tur, sen ska jag och Fredrik till Falun och äta middag och fixa med min bil efter jag slutat och fixat stallet.. Så i mon ska jag hinna rida. :)






Beställa och få en Eyeshadow Palette

Halloj :)

Har beställa lite smink nyss från eyeslipsface. Det är en sida jag verkligen kan tipsa om att beställa smink på, super bra grejr! :) Och om man är medlem där som jag är, så får man en 100piece Eyeshadow Palette på köpet om man beställer för minst 220 kr. :) Lägger upp det jag beställt sen lite senare. För nu har jag lite bråttom känner jag.. Ska åka till stallet nu sen jobba..



 

Godnatt

Halloj! :)


 Red tillsammans med Malin idag också, gick kanon! :) Vi red i ridhuset, vart ju så mörkt ut och kallt, så då passade det bra att rida inne hade inte planerat det från början men efter ett telefonsamtal så.. :) Prövade att ha snodd på Nicke idag för första gången, han gick jättebra. :)
Nu ska jag snart gå och krypa ner brevid min älskling. <3

Onsdag

Igår bakade Fredrik jätte goda snikers. :) Han är duktig han. :') Ska strax gå till jobbet och jobba lite. Det blir bara några timmar idag men men alltid något.. Sen ska jag vidare mot stallet direkt efter jobbet och rida med Malin. :)
Har aas ont i ryggen. Måste snart få en tid och kolla upp vad som är fel.. :s

Dressyrpass

Vart ett litet dressyrpass idag tillsammans med Malin, vi red på en åker, perfekt! :) Gick kanon för oss båda två. :) Så i morgon ska Malin få testa några bett av mig på Abbe och se hur hon fungerar. Så kul att ha någon att rida tillsammans med, och att man kan ta hjälpa av varandra och ge varandra tips! :) Ska även pröva ett annat bett på Nicke i morgon, ett av Malins. Ska bli spännande att se hur detta slutar hehe.. 
Hann inte åka till Aubiose idag, men tog heller tid på mig i stallet och rida och fixa med Nicke.. :) Så får se om jag hinner i morgon då. Det är ju 50% på REA priserna, så jag måste ju bara diit hehe.. :P  
Nu ska jag se hur det går för Fredrik, han håller på att baka... Heheh.

Tjoho


Tisdag

Hallå alla glada! :)

Kom hem från jobbet för typ 20 min sen och precis gått med Mysan. Hon är såå duktig att vara själv när jag och Fredrik jobbar. Men jag var hem och åt lunch idag och gick med Mysan, hon sköter sig så bra. :) Våran lilla goofiiis! Mer jobbdagar får jag också, bara att tacka & buga och ta emot.. Pengar pengar.. ;)  
Nu ska jag bara slänga i mig lite fil & flingor, sen drar jag till stallet. :) Sen om jag hinner så tänkte jag åka till Aubiose... ;)


Ung & bortskämd

Vart ingen ridtur idag! :( Idag är det Måndag, alltså Ung & bortskämd ikväll på tv haha. :P Det måste jag se! 
I morgon ska jag nog ta en tur till Aubiose, se om man hittar någon julklapp till Nicke.. ;) Och bli medlem där, då får man massa bra erbjudanden, det är ju alltid bra. :) Är lite sugen på att skaffa brun utrustning på Nicke hihi, fick pröva en av Malins förbyglar igår som var brun, åh så fin han va i brun.. Sen finns det ju så många bruna färger oxå.. :) Synd att han växte ur sin bruna sadel, den var så otroligt skön att rida i, och så passa han så bra i den färgen! :) Men man kan ju ha två sadlar ju.. ;) Nu fick jag en funderare....



Här är två bilder med brunutrustning. :)



Buuus i snön

Då har man gjort ett jobbpass för idag, tar nya tag i morgon för ett längre jobbpas. :)
Nu ska jag snart bege mig till stallet, men först ska jag få i mig något att äta.. :) Sen blir det bus i snön!!


Vill ha

Vill ha :')


Måndag

God morgon! (:

Är ganska så trött.. Har precis gått med Mysan ute i mörkret.. :P Så nu ska jag snart gå till jobbet och vara där någon timme.. :) Härligt härligt!
Sen ska jag och Nicke ut och busa i snön! :D Så busigt.

Hej så länge. (:

Söndag

Halloj!! :)

Ett varmtbad var precis vad jag behövde när jag kom hem från stallet, så Fredrik hade fixat ett bad med massor av skum. :) Härligt, jag var så frusen. Jag och Malin var ute på ridtur i nästan 2 timmar idag tror jag hehe.. Men det var ju perfekt väder ute och inte så kallt heller så då är det bäst att passa på ju. :)
Nu ska vi mysa framför tv, med lite ost & kex. :) <3

2: Advent idag

Min önskelista

En liten del av min önskelista. ;)

Älskling du vet vilka storlekar det ska vara.. ;) Thihih 


Jobba

Nu är jag laddad för några timmars jobb. :) Ska laga lite mat nu, sen sticker jag!

God morgon

Äter lite frukost nu, ska strax åka och ta ut hästarna.. :) Sen ska jag hem och sova lite till, ikväll blir det jobb!


Godnatt

Äh nu går jag och lägger mig! Tack & Godnatt.


Snart slut på Fredagen

Har precis kommit hem från stallet. Vart en ridtur också härligt härligt! :) Nu ska jag bara koppla av och ta det lugnt, ligga i soffan och se på tv. En bra fredagskväll.. Är det något bra på tv ikväll då tro? :)
Tänkte göra en form av äggröra, räkor och rostatbröd ikväll, mumms! Mormors special. :P Men nu först blir det nog ett varmtbad, sen tar jag och Mysan oss en kvällspromenad.

Lunch dags

Det var skönt att få sova lite, nu är jag pigg igen.. :P Ska strax föra någon from av lunch sen kanske det är dags att dra mot stallet så man hinner rida innan det blir möörkt!.
Jobbet ringde naturligtvis när jag sov som skönast, så pinsamt att svara när man är nyvaken.. Heheh. Men men tackar ju inte nej till jobb. :) Så den här månaden består nästan bara av jobb, hääärligt!! :D


Här är lite bilder på en av stallkatterna. :) Så söt.




Fredag

God morgon. (:

Har varit och släppt ut hästarna för 1 timme sen, och nu har jag precis fått i mig lite frukost.. :) Mumms..
Har inga planer alls för den här Fredagen.. Blir iaf hemma sjävl hela helgen. :'(  Fast Mysan är ju här. :)  Ska iaf till stallet och rida sen lite senare, idag var det ju inte så kallt.. :)
Igår kväll va jag och älsk bjudna på middag hos Emil och Danielle, mumms va gott det var! Spela ett kul spel också, par spelet tror jag det hette.. :P 

Nej nu ska jag hitta på mig något. Tjohej.  

Kaaaalllt!!

Har agerat frisör idag i stallet.. :P Hehe. Har friserat Nickes man, faan va fort den växer.. :o Sen har jag även klippt Harris man, gu så stilig han vart i kort man! ;) Har nyss ätit lite våfflor mumms. Ska gå ut med Mysan nu i kylan, bläää. Sen ska jag göra mig i ordning sen är jag och älskling bjudna middag lite senare..:)


Helt KUNG

Helt kung jullåt ju! :D


Torsdag 2 December

Idag är det kallt! :o
Springer fram och tillbaka till tvättstugan jag och Mysan hehe.. :P Men snart kommer Fredrik hem och tar över hehe så då ska jag åka till stallet och rida om det inte är fööör kallt.. :) Annars får jag hitta på mig något annat som att putsa lite träns och sadel, det skulle behövas, eller ta hem lite saker som jag inte använder just nu.. ;)
Nu ska jag leka lite med lilla Myyyys sen diska. :)

Byye, brrrr.

1 December

Nu är gardinerna i köket upp.. Vart väldigt mysigt! :) Var nyss ute med Mysan, nu är det inte så kallt ut.. Ganska skönt att vara ut nu faktiskt.. :P


Mysan är så duktig när hon följer till stallet och är lös. :)





Onsdag

Hallå! :)

Har inte haft tid att skriva nå i morse, har varit i stallet hela morgonen och släpt ut hästarna och pysslat på.. :)
Har även fixat lyset på min bil, det vart nå cp här för någon dag sen, livsfarligt att åka så som jag åkt nu i ett par dagar.. Men men nu är det fixat! Tjoooheej! :D Vart galen i morse när jag skulle ta ut Nicke ur boxen då han boxdörr hänger i en lite rostig järn bit (vet inte vad det heter, den har gått sönder iaf) så ska jag försöka få upp dörren och klämmer alla mina fingrar i skit dörren!! Så nu har jag fixat den andra boxen som Nicke får stå i och hoppas på att dörren håller dom 2 sista veckorna!! :@
Nu håller vi tummarna!! Vill verkligen! Nu ska jag fixa lite här hemma, bilder kommer.. :)


RSS 2.0