Lördag

Halloj!! :)

Kom hem för en stund sen. Vi sov ju borta inatt.. Åt så god middag igår mumms va gott det var! :) Har gjort klart stallet också åt både Nicke & Hefner.. :) Ska strax åka och handla lite gott till ikväll. För här ska det grillas, kanske nu då om vädret tillåter. :) Hehe.
Har varit ute med Helena idag och fotat, fick massa fina bilder.
 
Här kommer lite härliga bilder, känner att sommaren är på gång!




 


Fredag

Stallet klart. Nyduschad. Packad väska klar snart.. I natt sover vi borta. Äta god mat och bara njuta. :)
Är helt slut i kroppen efter hoppträningen igår, hehe men det känns kanon annars! ;) Nu ska jag fortsätta göra mig klar och packa det sista.
Saknar min brudar som drog till Älvdalen igår.. Tänkte hänga på men icke då jag ska jobba! :D Haha.
Nu står det inte alls på förs vi sitter på flygplanet mot varmare land, fy så härligt det ska bli. Det går så fort nu. :)

Lite bilder som togs igår. :) Sarah var fotograf igår.. :P Hehe.
Jag och Hefner




Jag och Nicke




Sarah hade väldigt kul igår med kameran. :) Kommer massa mer bilder sen..

Torsdag

Halloj :)

Kom in från stallet för en stund sen. Vart en välditgt lärorik hoppträning ikväll, gick kanon bra och kul var det! :) Bilder kommer..
Nu ska jag slå på en film och bara vänta tills jag somnar.. Kommer sova gott i natt känner jag. :)
Hela dagen har varit toppen! Fint väder, härligt sällskap och massa skoj. :)
I morgon ska jag bjuda älskling på lyxmiddag jag ska laga. ;)

Onsdag

Funderar på om jag ska börja på en ny header till bloggen nu eller i morgon?.. :) Är inte nå trött alls, konsitg..
Kom in från stallet för en liten stund sen, tagit in hästarna och kvällsfodrat.. Så skönt när dom kan vara ute sent. :) Sen tog jag och Sarah en kvällsrunda med hundarna. :)
Idag åkte jag och Sarah till ett fint ställe, Torsångs cafe hette det, jätte mysigt. Satt vid vattnet och åt glass och myste i solen. Sarah bjöd mig på glass för jag ska ta hand om Hefner i helgen. :) Gott! Sen när jag kom hem så hade Fredrik köpt hem thaimat, gulligt. <3 Jätte gott var det! :) 
Kommer lite bilder i morgon, orkar inte tömma kameran just nu.. :P 

 

Nicke igår

Nicke igår när vi löshoppa. :) Enda bilden som vart bra..

Hefner igår


Hefner igår när vi löshoppa. :) Vart typ inga bilder eller hoppning alls pga av massa skit som vart. :/ Inget med hästarna att göra.. Suck..



Löshoppning på schemat

Nu ska jag gå ut i stallet, till min duktiga häst. Ska löshoppa honom tänkte jag. :) Sarah ska nog löshoppa Hefner också så det blir kul. :) Och kameran hänger såklart med.

Vi åkte (orkar inte skriva upp alla :P ) till ett ställa som heter Långsjön i helgen med hundarna så dom fick bada och leka, och vi sola en massa härligt. :) Det är en jättefin badplats som ligger i närheten av där vi bor.

Klaras Eddie. Så fin. :)


Tisdag

God morgon god morgon! :)

Nu är jag redo för dagen, precis duschat och käkat frukost. :) Jävlar va grönt och fint det har blivit på träden och lindorna, här är det verkligen sommar! Nice nice.. Igår cyklade jag och älsk till Coop och handla, så härligt nu när man kan cykla. Tänker inte ta bilen 1 meter!! :)
Nu ska jag torka håret och fixa lite innan tvättmaskinen blir klar.. Sen blir det lite äventyr. :)

Måndag

Den här påsken har varit kanon! :)

Igår jobbade jag kväll på äldreboendet, gick väldigt bra. Så kul att höra att dom är nöjda med mig. :) Så nu har jag skrivit upp mig på massa dagar jag kan jobba då jag inte jobbar på Mcdonalds! :) Kanon!
Idag har jag iaf varit på Mcdonalds och gjort ett pass. Faan va jag trvis med jobbet! :) Inte alls som alla säger.. Men men skiter i allt skitsnack.. :P
Kom in från stallet för en stund sen, red en kvällstur över åkrarna med Nicke var så varmt tidigare idag så väntade tills kvällen ist. Härligt att rida i solnedgången och så varmt att man kan rida i linne! (Y)
I morgon bitti släpper jag ut hästarna, så då tänkte jag försöka passa på att ev löshoppa Nicke om det inte är så varmt.. Annars blir det på eftermiddagen/kvällen. :) Kameran hänger också med då! ;)  


Söndag

Halloj! :)

Underbar dag igår med alla dom bästa! :D Roligt roligt!  
Kom nyss in från stallet har fixat klart allt, nu ska jag fixa en matlåda sen cyklar jag iväg till jobbet. Hoppar in extra på äldreboendet idag sen kör jag att race på Donken i morgon! ;) Kan inte bli bättre! Strålande väder är det också nice. :) Nej nu lär jag sätta lite fart så jag hinner med allt..


Glad Påsk

Nu tar jag påsk!! :D

Glad Påsk På Er Allihopa!




Härliga känslor

God morgon! (:

Igår var det en så underbar dag, fick veta så himla mycket! :) Så kul att det bor en djurpratare här på gården! (Y) Så härligt att höra vad Nicke har att säga, min lilla prins! :) Nu vart man ännu mer taggad kan jag lova! :D Kom några tårar när man fick höra allt.. :') <3  
Idag ska jag rida en lång mysig tur med min prins, bara skritta och ta det lugnt. Precis vad han sa att han ville. :)
Har ingen påsk känsla alls, inte ens ett enda jävla påskpynt heller haha.. Tycker inte påsken är så speciell heller..
Men men.. :) Ska strax gå ut i stallet. :)


Då var det sagt

Nicke! <3

Torsdag

God morgon! (:

Idag var det trist väder. Men tidningen säger att det ska bli varmt och soligt idag! :) Ska käka lite frukost nu sen gå ut i stallet och pyssla på.. Idag skulle hyresvärden fixa massa nya stolpar, så idag blir det kanske att bygga om hagarna. Härligt! :)
Nej nu måste det hända nå, kan inte sitta här.

Vilken dag alltså!

Kan inte säga annat än att fyy faan vilken kung dag jag har haft med Sarah idag alltså! Fyy faan va roligt vi har haft! :) Oj oj oj..
Dagen började med att vi först åkte till aubiose och kikade lite, Sarah köpte ett dö snyggt pannband ett swarovski pannband till Hefner! ;) Nu har jag iaf bestämt mig, har tagit bestutet! Sen tog vi oss en härlig ridtur så himla kul. Red över massa stora fina åkrar, man kan ju rida hur långt som helst! Om man jämför med hemma typ 2 pytte små lindor haha :P Sen vart det att åka till Hedemora och få Klaras bil lite fixad och medans den vart fixad så gick vi lite i stan i Hedemora, det var nog där allt roligt började hahahaha!! Fyy faan alltså! :P Sen har dagen bara flytit på med massa bus och roligheter, får inte avslöja föör mycket inte!! :D Vi njuter verkligen, vi har alltid då kul!
Nu ska jag krypa under täcket så det blir morgon någon gång. För i morgon kommer med älskling hem!!:D Saknat honom!! <3

Godnatt


Onsdag

God morgon!

Kom precis in har tagit ut hästarna och gått med Mysan. :) Nu är det frukost på schemat, sen Sarah hela dagen lång. Vi har mycket roligt vi ska göra idag! :)
Igår kväll efter att Sarah & Klara slutat jobbet så åkte vi en sväng i Borlänge, åt onyttigt och hade det bara kul! :P Haha. Juste köpte mig ett stativ till kameran igår, har inte hunnit testat det än men blir nog idag. :)


Tisdag

God morgon!  (:

Vakna tidigt idag kom på att jag har bokat tvättid.. :P Så nu är första maskinen startad!
Idag ska jag försöka hinna till aubiose som jag skulle ha gjort för några dagar sen, men har jobbat och haft fullt upp.. Ibland räcker tiden inte till. Nej har inget att skriva om.. 


 

Godnatt

Ska strax krypa ner i sängen brevid älsklingen.. Hittade en ny ridväg ikväll när jag och Fredrik var ute med Mysan som jag ska testa rida i morgon.. :) Idag gick jag med Nicke medans Malin red Abbe, finns ju hur mycket fina ridvägar som helst här! :)


Ledig dag

Vilken toppen dag! Är det sommaren som är på väg eller?! :)
Bara njuter av min lediga dag.. Till helgen kan det ev bli jobb på äldreboendet, hoppas på det! :) Har klickat hem lite saker till systemkameran alldeles nyss, ska bli spännade att se när det dyker upp. Tänkte beställa ett stativ också men ångra mig så ist åker jag och köper ett i morgon direkt i affären. :) Skoj skoj..
Har gjort klart stallet, eller ja Sarah stod och mockade min box när jag kom ut hihi.  <3 Så ska gå ut om en stund och hitta på något med Nicke, men först en promenad med Mysan. :) Igår lekte jag och Nicke i paddocken först longera jag, sen fick han var lös och gick efter mig överallt och stanna när jag stanna osv, sen satte jag upp ett hinder, jag sprang och hoppade det och han sprang efter mig och hoppa hindret, vilken häst! ;)  


Min helg

Halloj.. :)

Har inte haft tid eller lust att sitta vid någon datorn i helgen när det varit sånt kanon väder! :) Har jobbat hela helgen också, fick hoppa in som vikarie på ett äldreboende här i närheten i Fredags mellan 12.00-21.00 utan inskolning hehe, en i mitt stall jobbar där så hon ringde och fråga om jag kunna jobba, jag hade även sök jobb där över sommaren men hann få annat jobb ist.. Så där kommer jag nog få hoppa in en hel del känns det som och det tackar jag inte NEJ till! :) Sen jobbat på Mcdonald´s Lördag & Söndag. Igår dorgs grillen fram hemma hos Fredriks pappa mumms va gott det var med grillat! ;)
Sen i Lördags morse så gick jag och Helena ut och fotade lite på förmiddagen innan jag började jobba. Det var riktigt kul! :)
Nu ska jag laga lite mat är as hungrig!! :o


Torsdag

Härligt det var att träna, är helt slut.. :) Efter gymmet vart det en promenad med hundarna. Sarah gick nyss in till sig. Så nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem.. :) Tro om jag ska se en film tills han kommer hem.. Ska iaf ta något att äta.  


Mot gymmet

Ska vara på MAX till kl 19.00 då slutar Sarah sen ska vi på gymmet hade vi tänkt.. ;) Har nyss varit ute och cyklat med Fredrik & Mysan. Så härligt väder ute. Sen kanske det blir en kvälls ridtur med Sarah efter gymmet. Myysigt.


Mysan ska duscha

Idag ska den här busungen få en dusch. Bäst att passa på nu när det är sommar ute.. ;) Så hon torkar bra.. Inte ett enda moln syns till! (Y)


Tre bilder

Tre bilder




Mysan är modell

Har varit ute och fotat medans jag gick med Mysan.. :)





Onsdag

God morgon! (:

Igår hann jag med rätt så mycket faktiskt.. Nu är både hästen och bilen tvättade. Men båda två är väl lika smutsiga snart igen.. :P Hann med en picknick igår med Sarah & Klara nere vid sjön här på gården, mysigt. :) Sen en sväng på kupolen hann vi med också.. ;) Hoppas på strålande väder idag och som det var igår! För idag ska det fotas! :) Sen hoppas jag på att Maria kommer och hämtar min sadel som hon ska pröva på någon av sina hästar, hoppas verkligen att den sitter perfekt! :)
Nu blir det morgon promenad med hundarna.

Det här är då allt två små riktiga busungar det!! :) <3




Hoppa precis

God morgon..

Hoppa precis ut ur duschen, vet själv inte vad jag gör uppe så här tidigt.. :/ Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på förutom det jag inte hann med igår.. Som var att tvätta bilen och hästen och aubiose.. :) Men idag hinner jag med det och lite till för idag har jag ingen tid att passa om inte jobbet ringer då.. ;)
Nu blir det frukost sen ut på morgon promenad, ska försöka dra med Sarah också som jobbat natt hehe.. :P
Sista gången på fotokursen var det igår kväll också.. Fotade jätte mycket ute då det var så fint väder! Vill att det ska vara fler gånger.. :) Fotade Malin & Abbe igår innan jag åkte till fotokursen.

Se vilka snyggingar! ;)







Härlig start på dagen

Oj vilken härlig start på dagen.. :) Kom hem från gymmet för ett tag sen, skönt! Har gjort klart stallet i morse har bara ridningen kvar så får se vad jag ska hitta på med pojken.. Men nu först ska jag nog tvätta bilen bara Fredrik kommer hem med den. :P Och fota Sarah och Hefner! <3 :)


Vart ingen ridtur

Vart ingen ridtur det regna.. Men men är en dag i morgon också, och ska Nicke få en dusch så han blir ren om vädret tillåter.. :) Han ska vara tjusig innan veterinären kommer.. Hehe.. 
Nu fattas bara en sadel, jag och Sarah prata lite idag om tävling till sommaren.. Spännande spännande.. ;) Har börjat planerat en fin outfit till mig och Nicke hehe. :) I morgon kommer dagen bli full proppad känns det som!
-Träna med Sarah på gymmet på morgonen
-Tvätta bilen
-Fixa stallet och rida
-Duscha hästen
-Fixa hö till hagen
-Aubiose om tid finns
-Veterinär besök
-Fotokurs  
Och massa mer blir det väl där mellan säkert som jag kommer på.. Oj oj. :)

Lite bilder från när jag följde med Erika till travbanan. :)

AnnSofies Lady nr 1 som även vann! ;)




Vill så mycket

Nu blir det promenad med Sarah och hundarna i regnet hehe.. :) Sen blir det pyssel i stallet resten av kvällen.. Får se om jag skrittar ut en sväng barbacka om det slutat regna, kan inte hålla mig.. :) Vill så mycket. Allt går ju så bra så varför tveka?  

God middag jag gjorde till mig & Fredrik i Torsdags.. :) Gott vart det!

Söndag

Tjoohoo alla!! :)

Har inte haft någon dator i helgen.. Men nu är den tillbaka.. :)
Har inte gjort något speciellt alls i helgen, bara sett massa filmer och myst med Fredrik. :) Sen har jag haft hand om Heffe pojken åt Sarah medans hon varit i Älvdalen.. Så himla snäll och gosig häst! Men idag får Nicke & Heffe vila det är dom värda. :) Väntar på att Sarah ska komma hem så vi kan ut på en lång mysig kvällspromenad med Elvira & Mysan.. :)

Hitta en bild på Nicke när han stod hemma i Älvdalen.. :)

Tränings sugen

Får ev min sadel såld.. Om den nu passar Marias häst. Men det borde den göra.. :) Är så himla tränings sugen!! Jag, Sarah och Erika har pratat ihop oss om att åka och träna för en tjej här i närheten tillsammans.. På Fredagar var träningarna, markarbete/hoppning.. Ska bli skit kul! Så det fattas ju bara en sadel, sen är vi igång.. :)
I helgen ska jag ta hand om Hefner medans Sarah åker hem till Älvdalen.. Så i morgon ska jag och Fredrik ut på en mysig tur i skogen, Fredrik ska rida Nicke och jag Hefner, snälla pojkar. :)



Torsdag

Det blåser idag! :o
Idag följde jag med Erika till travbanan, skulle kolla när Annsofies Lady skulle starta. Vilken häst, skit spännande var det. Lady vann! :) Hon kom vidare till någon final. Har ingen koll alls inom travsporten haha.. Men Lady kom 1:a iaf, det var kul. 
Sen när vi kom tillbaka så gick jag ut i stallet direkt och gjorde klart allt. Red i paddocken, fy faan vad det blåser alltså.. Men iaf så testa jag för 2:a gångnen Annsofies dressyrsadel som jag ev ska köpa med henne, typ aldrig använd ser helt ny ut. :) Ska fundera lite... Sen ska jag ju köpa hoppsadeln också.. :) Blir kanon detta, blir att börja tävla både dressyr och hoppning lite smått nu i sommar.. 
Nu ska jag göra i ordning en god middag till mig och Fredrik, ska försöka iaf.. :P 
Bilder kommer från travet lite senare idag.
Erikas snygga paint. :)

Hefner

En duktig Hefner. :)

Löshoppning

Hittade ett roligt program på datorn.. Tog ju lite bilder när vi löshoppade, så har gjort ihop en liten video på när Nicke hoppar.. :) Kommer leka med det här ikväll hehe.. :P Ska strax åka till Aubiose med Malin, det är kundkväll där idag.. Det kommer dit några från olika företag tex Back on track.. Spännande.. :)
Går ut i solen och sätter mig så länge.. Mysigt väder.

Onsdag

Här händer det grejer..
I morse löshoppade jag, Sarah och Erika  våra hästar. Gick jättebra! :) Nicke tycker det är skit kul att få hoppa själv och få lösa allt själv.  Hann till och med ta lite bilder.. Har börjat fått Sarah att fota lite också hon tycker det är kul och det är det också! Nästa vecka kommer veterinären till stallet och ska vaccinera, så i sommar blir det att börja tävla lite smått.. ;) Men först måste jag hitta en sadel, vill ha en helt ny inget begangnat, så det blir nog den jag lämna tillbaka igår till aubiose! :) Ska strax gå ut till stallet igen, det skulle komma två och rida i paddocken några som Erika kände, spännande och se. :)
Måste bara säga att va mycket folk det finns som bara vill bryllas och ha något att prata skit om, avundsjuka!

Min häst kan!

Sadel säljes

Fin och välvårdad svart County Drespri spring tree sadel säljes. 17 ½" W. Går att ställa in i Allround,Hopp och Dressyr. Pris=BUD. Finns i Borlänge.

Ny sadel

Halloj :)
Kom in från stallet för en stund sen, har släppt ut hästarna.. :) Har fått i mig lite frukost så nu är jag redo för denna dag!
Åkte till Aubiose igår med Erika och kollade på lite sadlar, Nicke behöver nämligen en ny! Så jag fick ta hem en och pröva, fastna för den direkt.. ;) Så idag ska jag till Aubiose igen och prata lite med dom har massa frågor.. Vill ju inte ha något skräp.. Men blir nog den som jag fick ta hem.. :) Var på fotokurs igår också, nästa måndag är det sista gången.. :) Har lärt mig så mycket.. Ska fota Abbe och Malin idag om vädret håller i sig. :) Fota Sarah och Hefner igår när dom hoppa, så duktiga är dom!



Donkey kong

Halloj :)
Kom precis hem från jobbet.. :) Fick hoppa in extra idag mellan 13.00-21.00, passade perfekt idag när det var så uselt väder! (Y) Kommer sova så gott i natt känner jag, haha sa till och med chefen att jag kommer göra efter denna dag. Får så himla mycket beröm och glad kommentarer hela tiden från alla på jobbet, det gör en så glad och pepp! :D
Haha nu ska jag spela nya spelet vi köpt till Wii, Donkey Kong :D Helt kung spel! I morgon har jag och Sarah planerat att vi ska hoppa med våra fina hästar om det inte är så mycket vatten i paddocken efter den här dagen.. :)

Lördag

God morgon! (:
Första dagen på jobbet igår gick kanon.. Men man känner sig verkligen i vägen och nybörjare hehe men det blir väl bättre under tiden.. :P Ska strax åka iväg och jobba idag med, kommer vara helt slut när jag kommer hem. Så mycket nytt som hjärnan ska ta in.. :) Men men har iaf ett jobb!
Sen när jag kommer hem så ska jag ut på lång mysig ridtur med bästa hästen.. :) Myys. Och sen blir det mys med Fredrik. :) <3

Fredag- Jobb

God morgon! (:
Nyss fått i mig lite frukost.. Nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka och jobba.. :) Härligt härligt!!

RSS 2.0