Lärorikt

Ja då var man hemma igen då. Första dagen på fotokursen, helt grym!! :) Har lärt mig mycket på bara denna gång, sånt jag inte hade någon aning om haha! Det är absolut värt det! Ser fram emot nästa Måndag nu nu nu! :) Nu börjar det bli riktigt kul med kameran. Nu ser jag iaf ett ljus i fotograferingen. :) Men nu är jag riktigt riktigt trött kan jag lova. Ska strax krypa ner brevid min älskling. :')


Dagens

Drar till stallet nu. Ska bara packa i kameran! Får inte glömma! ;) Fast kom på att jag måste slänga i mig något att äta också.. Kommer ju inte hem förs vid kl 22.00 ikväll. Ojoj.. Aja det löser sig.. :)

Slänger upp dagens outfit!  



Jag har en dröm

Jag har en dröm och den ska bli verklighet. Ska ge allt för att lyckas!.
Ska åka till stallet om en stund, rida och fixa. Nu är batteriet fulladdat. Ska blir spännande på fotokursen ikväll. Är nästan lite nervös, men det kommer bli kul och så värt det! :) Lärorikt!!
Ser att jag måste köpa mig ett par nya uggs! Dom har varit med ett tag nu, men fortfarande lika varma och goa!:)


Lite av veckas planer

God morgon! :)
Har precis ätit frukost och ska nu hoppa in i duschen..


Batteriet är slut

Halloj!

Idag har vädert  varit toppen härligt! Jag och Malin red en sväng med hästarna, så mysigt. Så tog jag med kameran för att jag skulle fota Malin och Abbe medans vi red, och precis när jag ska fota så är batteriet slut.  Så typiskt!! Hahah. Så nu är batteriet på laddning! :P Har precis fått i mig lite mat. Så nu ska jag nog hoppa i ett varmt bad och sen somna i soffan en stund.. :) Sen kl 20.00 är det Solsidan och det får jag inte missa!

 

Kärlek


Kärlek <3

Söndag

God morgon.
Äntligen söndag. I morgon är det ny vecka och nya överraskningar?! ;) Första gången jag är glad över att det är Söndag.. Fast egentligen spelar det ingen roll, är ju arbetslös så.. Men i morgon får vi iaf nog ett besked.. Spännande spännade!! ;) Älskling åkte nyss iväg på business. Så honom ser jag inte förs ikväll någon gång.. :)  
Ska strax åka till stallet tänkte jag. Bara jag kommit igång.. :)

Nu tar jag kväller

Efter jag varit och handlat och varit i stallet så fyllde jag upp badkaret direkt jag kom hem. Så skönt och avkopplande! Det behövdes! Så nu har jag satt på mig myskläder och sitter i soffan och kollar på tv. Men det finns inget bra att se just nu.. Väntar på att min älskling ska komma hem, men det blir inte än på någon timme.. :(



Lördag

Tjolllahoopp! :)

Då har man gjort lite nytta idag, jobbat 8.15 - 14.00 ! Toppen! :) Nu ska jag bara byta om och åka till stallet, och bara få vara. Sån härlig känlsa att få vara i stallet hos min bästa vän. Vi ska ta en lång tur idag jag och han, i det härliga vädret. Kan bara inte motstå!! :o Sen kanske jag snor Abbe ut på en tur också, det visar sig vad som händer hehe. ;) Och min älskling är ute på business. ;) ;) Så jag blir nog hemma själv tills sent ikväll. Och typ hela dagen i morgon. Min man håller på att bli affärsman! ;) Hehe. Nej nu ska jag åka till stallet. Hörs senare!

Ha en fortsatt bra dag!


Trötter

Tog lite bilder på hästarna när jag var i stallet. Sen red jag och min stjärna en tur tillsammans. :) Gick galant, och så härligt väder det var! Så kom väl hem för någon timme sen och har precis ätit tacos. :) Ska strax fylla upp badkaret och ta mig ett långt härligt varmt bad. Sen ska jag nog hoppa i säng, är ganska så trött. Men i morgon blir det att jobba lite, skönt. Hoppas jag får lite dagar nästa vecka också. Nu ska jag fortsätta läsa lite bloggar sen blir det badet. :)  

Här är bilder på Nicke & Abbe.





Fredag

Väntar på att pappa och Gunilla ska komma på besök. Pappa skulle köpa med sig semlor, mums.. :) Och så väntar jag på att den tråkiga tvätten ska bli klar någon gång! Senare blir det stallet för hela slanten. :) Om jag kommer dit i tid innan solen börjar försvinna så tar jag med kameran och fotar lite.


Bruno mars - grenade



   





God morgon

Vaknat tidigt som i vanlig ordning.. :P Här kommer några bilder sen igår på änderna.. :)
Kommer kanske upp fler bilder under dagen. Vart ju som sagt väldigt shopping sugen igår, tro om jag ska ta med mig älskling och shoppa lite idag? ;) Nu ska jag iaf sortera lite tvätt som ska tvättas..






Då var det kväll

Då var det kväll igen då. Har så tråkigt om dagarna, vill ha ett jobb nu. Men det är inte det lättaste att få heller, hur mycket man än söker så är det noll chans att man får nå typ! :(  Och inte nog med det så är jag så jävla shopping sugen, vill shoppa lite vår kläder och annat kul.. I helgen blir det jobb, härligt! Jag och Fredrik var ute idag och fotade lite och så gick vi och slängde gammalt  bröd till massa änder. Hur många änder som helst, och det coola är att dom kommer fram ändå till fötterna, dom typ står på fötterna.. :P Haha. Kommer massa bilder i morgon. :) Sen har jag varit till stallet, vart även en ridtur på bästa hästen, myys! :)
Vill att nästa vecka ska komma nu nu nu! Så spännande, håller tummarna!! ;) 
Ska nog gå och krypa ner brevid min pojke som gått och lagt sig.. <3
Godnatt

 

Storstädat

Nu har jag stor städat hela lägenheten! Phuu.. :) I morgon blir det tvättstugan hela morgonen.. Nu tänkte jag passa på att gå ut i det fina vädret och fota lite. :) Men först lite lunch!
En bild på maten Fredrik gjorde igår, vart super gott!! Kycklingfilé och klyftpotatis.


Torsadg

God morgon. :)
Ätit frukost och ska strax hoppa in i duschen sen är jag redo för denna dag! :)
Lite bilder sen igår.. :)





Lite bilderpå Mysan

Lekt lite med kameran idag.. :) Har ingen aning om nå. Så ska bli kul och gå fotokursen! 
Älskling håller på med middag, lite sen middag.. :) Men kommer bli super gott. Han är så duktig på det där! Åkte till stallet och red en tur i det kalla vädert, efter vi vart i Rättvik. :)  Tog med mig kameran till stallet, så kommer nog lite bilder senare på hästarna.. :)




Fixar musik

Fixar en massa musik till mitt USB-minne till bilen! :D Ska ju ut och åka lite bil idag, så då behöver man ny och fräsch musik! :D Medans musik blir klar så ska jag göra mig klar, har inte kommit någonstans än.. Så nu lä jag sätta lite fart på det hela om det ska bli något av detta idag! ;)

Min leksak

God morgon! :)

Håller på för fullt med kameran, så jag har ej tid att käka frukost!.. :P Hehe. Nu se jag verkligen fram emot att gå på fotokurserna! Ska bli jättekul! Vet knappt hälften av allt som har med kameran att göra osv.. Finns ju så mycket. Är verkligen värt att gå på dom där fotokurserna så man vet vad man håller på med. :) Känner en som har gått där och hon vart as duktig på att fota, hon fick lära sig så himla mycket.!! :) Hon sa att det var värt det och att det var kul. Så då måste ju jag bli proffs sen när jag gått klart kurseran.. ;) Hahaha.. 
Nu ska jag försöka slita mig i från kameran en stund så jag kan äta frukost, sen blir det att leka med den hela dagen.. :)
Tog lite bilder igår i stallet men vart mest på Mysan.. :P Hehe. Har mycket att lära.




Paket till mig.. ;)

Plingade nyss på dörren!
Ett stort paket kom hem till mig.. :D

Med ett mindre paket innuti.. :P


Och i det lilla paketet fanns min kamera! :D

Tisdag

Shit va tidigt jag jämt vaknar, fast jag la mig efter 23.00 igår.. :o Tycker jag borde sova iaf till 9. :P Men så vaknar jag 7 och är jätte pigg.. Idag har jag inga planer alls.. Ni som läser, vad vill ni att jag ska skriva om, vad vill ni läsa? :) Något litet tips kan jag väl få? :) Ni är ju rätt så många som läser så tydligen måste min blogg vara intressant? ;) Hehe fast jag inte skriver nå speciellt..
Ska gå en promenad med Mysan nu, sen frukost på de.. :)

Borttagning av bläck!!

Så då har man jobbat någon timme.. :P Men när jag kom hem så var det inte så roligt, massa bläck på golvet vid kylskåpet.. Så ni läsare! Har ni något bra tips på hur man får bort BLÄCK från golvet?!?!?!?! :O Har lite smått panik!!
Ska ta mig ut på en promenad med Mysan snart. :) Men först vill jag få bort bläcken!! :o

Måndag

Då var jag redo att gå till jobbet då. :) Ska blir riktigt kul att jobba några timmar. Sen blir det nog ett gympass efter jobbet om jag hinner innan stallet, men det ska jag se till.. :P Nu måste jag dra.

Ha en bra dag! :)

Söndags mys

Nu tänker jag fylla upp badkaret och tända massa ljus till mig och älskling. :) Myyysiiigt! <3 Har nyss gjort en stor städning, ätit mat, sovit lite och gått med Mysan. Sen efter badet tänker jag hoppa i "pyjamasen" och ta plats i soffan och se på Solsidan! :) Perfekt Söndag kväll.  
Har massa funderingar tills vi ska utomlands?!?! :) Ska bli så underbart härligt! Och så klart kommer det bli en HEEEEL DEEL SHOPPING!! :o Opps.. Hihihi..
I morgon blir det tidig uppstigning, för i morgon blir det jobb jobb! :)


Söndag

Halloj.. (:

Då var man hemma efter en rolig helg. :) Vi sov hemma hos Fredriks bror i natt.. Kollade på tv och filmen "Farsan" igår och åt tacos. Riktigt mysigt. :) Åkte till stallet tidigt med Malin före 12 idag och fixade klart stallet och så red vi en sväng med våra underbara hästar! :)
Nu håller jag på att laga lite mat. Är lite hungrig.
Hörs senare! :)

Rolig kväll

Måste bara säga att jag har världens underbararste häst! Skulle aldrig själa/göra mig av med honom!! Min bästa vän. :) Hoppade nyss ut från duschen, så nu ska vi bara packa och fixa sen åker jag och Fredrik hem till Emil och Danielle ikväll. :) Så jag bloggar nog inget mera idag.. Har varit i stallert och ridit, så himla nööjd! Fin häst jag har.. ;)

Ha en bra Lördag kväll allihopa! :)

Lördag

God morgon!

Nyss ätit frukost och gått med Mysan.. :) Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf till stallet och rida.. :) Inte direkt nå bra väder ute, grått och mulet. Hoppas det blir finare senare. :)
Äh har inget att skriva om..

God natt

Fattar själv inte att jag fortfarande är vaken och pigg. Kollade nyss på twilight eclipse. Dom där 3 filmerna är rätt så bra ju.. :P But she took the wrong guy!! ;) Hahah.. Ska kolla en till film nu kanske, toy srory 3. :) Eller så går jag och lägger mig, men är ändå inte trött.. Börjar kännas i kroppen nu efter gymmet. Hehe..

God natt på er! :)


Underbar dag

Tjooho! :)

Underbar dag! Efter jag varit på gymmet med Natalie så drog jag direkt till stallet. Så nu är min kropp ganska så slut.. :) Men fyy faan va härligt det känns! Så härlig att komma igång! :) I morgon om det är fint väder med sol så ska jag försöka mig på en lång ridtur, mysigt. :) Känns som att kl typ är 21, känns som det är läggdags snart hahah. :P Nej nu ska jag se om det är nå bra på tv..


Gymmet nästa

God mrogon. :)

Skickade nyss in en jobbansökan. Så nu är det bara att hålla tummarna!! :) Håller på att slänga i mig lite frukost nu, eller ja lite fil och äpple. Sen drar jag vidare mot gymmet och köttar lite! ;) Härligt härligt!! Sen när jag kommer hem så hoppas jag på att jag fått post! :)

Bytt stjärntecken??

Det är mycket prat om det här med att någon tönt forskare har fått för sig att blanda om i stjärnteckena.. :o Varför är det nödvändigt för?? Som tur är så är jag fortfarande Oxen som jag alltid varit, så för mig är det inga problem.. :) Men ändå, varför liksom?!?!

Det nya..


Tur & Otur

Har glömt att skriva om igår när jag var på fotokursen.. Iaf var det bara som en första träff så man fick anmäla sig till dom kurser man vela gå, fanns många intressanta som jag vill gå.. Men valde 2 st nu som jag ska gå under våren sen ska jag ta 2 till sen till hösten. Ska bli jätte kul! :) Och som tur var så vart första kursen uppskuten 1 vecka och tur var det för jag får min kamera någon gång nästa vecka och det skulle ha börjat på Måndag.. :P Så jag vill ju "lära känna" kameran lite innan..
Har varit i stallet nu på eftermiddagen och ridit och fixat.. Nicke gick som en klocka. :)  Mysan följde med hon börjar bli en liten stallhund nu hehe.. Och tur att Sofias hovslagare var där och skodde hennes hästar, för nickes ena fram sko var helt mysko. :o Den var sne, vriden in mot strålen.. :s INTE BRA!! Så han var så snäll så han fixade till det! :) Tack & lov.
Nu ska jag äta lite kvällsfika, se på tv och mysa med älsklingen i soffan.. :) <3




Sallad

Ja den här dagen vart ju bra ändå.. :) Har nyss varit ute på promenad med Mysan.. Nu ska jag sätta igång med att göra en kycklingsallad och en räksallad, muumms. Nyttigt! Hörs senare! :)


Bra start på min dag

Tidig start på dagen...
Jahapp.. Gick upp halv 6 i morse, ut med Mysan och äta frukost. Sen åkte jag till jobbet, skulle börja kl 7.. Men när jag kommer dit så ska jag tydligen inte jobba. Men jag är helt 100 på att jag ska jobba idag.. Men men var bara att fara hem igen.. :s Suck.. Så vad ska jag hitta på nudå?? Kan inte gå och lägga mig är alldels för pigg. Får kolla klart på filmen då.. :) Vilken morgon!

Walk in closet

Kom precis in från en långpromenad, as härligt vädert ute ju! :o Soool! Här har vägarna typ inge snö kvar härligt, snart är nog våren här hehe. Ska till stallet lite senare och ut och busa i härliga vädert om jag hinner. Får se hur mycket klockan hinner drar iväg innan jag ska på fotokurs!! :) Ska fixa håret lite nu med locktången jag köpte för ett tag sen.. Håret blir så himla fint av den! Och så ska jag rensa bland alla mina kläder, massa kläder med prislappar kvar, inte bra! :P Bäst att sätta igång!!
Walk in closet skulle inte sitta helt fel!

Onsdag

God morgon.. :)

Uppe tidigt som vanligt.. Kan bara inte sova längre.. :) Ska ut med mysan nu snart, sen äta frukost och se klart på filmen jag började se igår kväll. Senare blir det en lång promenad med sällskap.. ;) Härligt!!

Kyckling gryta

Har nyss ätit världens godaste kyckling gryta!! Mumms va den är god. Fredrik är en mäster kock på att göra den!! :) Kom hem från stallet för typ 1 timme sen också. Vart en liten mysig ridtur på bästa hästen, och han skötte sig utmärkt som vanligt. :) Så följde lilla Mysan med också.
Ska strax gå en kvälls promenix med Mysan och Fredrik innan vi tar kväller.. Sen blir det att sätta på en ba film och bara ta det lugnt. :)

Tisdag

Kameran är fortfarande inte i lager.. Tur att man inte ska ha någon kamera med sig i morgon då till första gången på fotokursen.. :) Har varit vaken sen halv 7 i morse, har tvättid.. Så håller på för fullt med tvätten. Lika bra att ta det på morgonen så man har hela dagen fri sen. :)


Vad tror ni om detta mode i år? :P Haha
 


I morgon kommer

I morgon kommer mina nya ridstövlar! Spännande spännande! ;) Kameran får jag nog vänta ett tag på, för nu står det att den inte är i lager.. Men men dom skickar väl den direkt den kommit in på lager.. :) Vill ju ha den nu nu nu. Idag har jag och Fredrik varit i stallet och ridit i det fina varma vädret (jag red) och Mysan hade vi lös som vanligt. :) Kul att hon kan vara lös vart än man är, hon lyssnar så bra så. :) Har nyss ätit middag, jag äger på att laga mat hehe. Nu ska vi se på film.


Måndag igen..

Jahapp, då var det ny vecka! Nya möjligheter. :)
Vi har haft en super duper kul helg hos Jocke och Annelie! Måste göras om, garanterat!! :D (Y)
Har mycket att se fram emot denna vecka. Systemkamera, ett par tretorn advance ridstövlar och fotokurs.. ;) Hell Yeah! 
Nu ska jag ta och gå en lång morgon promenad med Mysan, nu när det är så skönt ute. :) Mindre kul att det rasar en massa snö ner från taken..  Sen ska jag se alla twilight filmerna idag. Hehe har bara sett 1 & 2,  men har glömt bort va som händer osv.. :P Aja nu ska jag göra nå..

Tjohej.


Min Prins

Min prins <3


Beslutsångest.se

Det har jag just nu.. Ska jag eller ska jag inte.. Hehe.. Men vill ju ha dom! Dom här kan bli mina när som helst. ;)


Söndag

Haha nu är kameran beställd, så hoppas den kommer fram tidigt i veckan!.. :) Idag ska vi åka hemåt och då ska våran lilla Mysan också följa med oss. :D Så mysigt.


Lördag

God morgon! (:

Nu har jag det nyatse photoshop! :D Nöjd! Nu fattas bara kameran som kommer till veckan! *GLAD* Ser verkligen framemot veckan som kommer, så mycket kul kommer att hända.. :)
Nu ska vi ta och käka lite frukost sen får vi se vad denna dag har att erbjuda. ;) Ska iaf fixa en header till Annelies blogg, fixade lite annat på den igår.. :)

Vampyrer suger

Go kväll allihopa! :D

Har iaf kommit fram för ett bra tag sen hehe. Nu har vi nyss kollat på film, inte så värst bra. Vi såg på vampyrer suger.. :P Har fortfarande inte köpt min systemkamera än, för dom hade den inte i lager.. Men var jätte nära att köpa en dyr idag hehe för det var lager rea så vrf inte liksom hehe. Alltså en kamera som varit dyr men som är på rea. Men ska beställa en i morgon, den som jag tittat på nu ett tag.. Så den får det bli. :) Sen ska det bli kul att gå på fotokurser! Ska på min första på Onsdag. :) Nu spelar vi tunering på Wii, as kul kväll! :D


Fredag

Håller på att packa för fullt. Jag och Fredrik ska åka och bo hos till Jocke och Annelie över helgen. :) Ska bli skojigt. Vi ska ta med vårat Wii också och alla spelen vi köpt hehe, kommer bli en kul helg! :)
Fick se massa bilder av Malin nyss på hennes syrras snygga häst (halvblod), Nicke och hennes är lite lika varandra faktiskt! Nicke skulle bli en snygg hopphäst i tävlingsutrustning! ;) Nu börjar jag bli taggad kan jag lova! Träning träning träning.. Så kul att höra att Nicke liknar mer ett halvblod än ett varmblod, han har halvblodskroppen.. ;) Bli så glad av att höra, det är många som säger det. Som igår när jag tog in Nicke när hovslagaren kom,
så fråga hon "oj vilken snygging,  är det ett halvblod?"
Jag "Nej det är ett varmblod"
Hovslagaren "Ja nu ser jag frysmärkningen, men inte att det är ett varmblod, ser mer ut som ett halvblod" ;)
Hon tyckte han va så fin så! Ser ut att mitt jobb har gett resultat iaf! ;) *GLAD*

Oj va mycket text det vart.. :P


Nicke för lite mer än 3 år sen. Riktig tjockis.. :P Min guldklimp. <3 























Nicke för 1 år sen.

Nicke för lite mindre än 1 år sen. När jag och Sarah löshoppade. :)

Nicke i sommras

Nicke i sommras.


Torsdag

Tjoohopp! :)

Igår precis när jag hade somnat så ringer Natalie och väcker mig och frågar om jag kan jobba imorgon (idag), så jag tackade glatt ja! :) Hehe. Så har precis kommit hem från jobbet. Och mer jobb har jag fått, härligt!! :) Nu väntar jag bara på Fredrik som ska komma hem, så vi kan laga lite lunch. Sen åker jag till stallet och tittar på när Nicke blir skodd.. :P Ska även ta hand om Abbefisen idag oxå. :)

Onsdag

Vilken dag! :) Är helt död typ. Först jobb och övertid, så jag vart helt slut.. Sen vidare mot stallet och älskling följde med :') Han är så duktig så! <3 Hehe. Men inge kamera tittande vart det idag.. :( Vart så trött efter denna dag + att jag inte fått någon mat i mig så då är det inge kul att åka och köpa kamera.. Så nu håller jag på att laga lite mat, äntligen!! :) Så i morgon om jag kan klämma in det på schemat så blir det kamera.. Men än har jag fullt upp i morgon, så får se vad jag hinner med.. :) Nu lä jag gå och titta till maten :P

Jobbet kallar

Ska strax åka iväg och jobba några timmar.. :) Sen åker jag direkt till stallet och fixar. Och efter det blir det att åka och kika på systemkamera med Malin!! ;) Har hittat den jag vill ha, men ska till butiken och kolla lite och få lite hjälp osv.. Så får se vad jag kommer hem med.. :) Har jag bestämt mig för att köpa något, så gör jag det hehe. :P Men nu har jag fått tillbaka fotointresset och en massa insperation.. Ska även gå på några fotokurser tänkte jag. :) Så det här kan nog bli bra i slutändan!..


Systemkamera

Nu vill jag ha ett riktigt riktigt bra tips på en BRA systemkamera för en amatörfotograf! :P Hehe. Alla som tipsar får en länk! ;)


Farligt farligt

Den här ramla ner i min brevlåda idag.. Farligt!! ;o Har bara vågat kika lite i den, finns ju så mycket fiint! Blir säkert en "liten" beställning ikväll.. Hihi. Både till Nicke & Mysan.. :)

Tisadg

God morgon allihopa! :)

Inga planer för idag. Tar dagen som den kommer bara.. :) På torsdag kommer iaf hovslagaren till Nicke så man kan rida igen.. :) Då börjar våran träning, och våra mål vi ska nå.. :) <3 Kommer bli så kul. Vet att vi kommer klara det! 
Ska äta frukost nu, sen ut på en promenad!.  


Ett utav nagelacken jag beställde för ett tag sen. :)


Rubrik??

Halloj..

Då var man hemma igen då.. :) Bara att fortsätta där jag sluta hehe.. Nicke sa att han hade sett 2 schabrak han gärna hade velat ha, snäll matte som han har så är dom beställda nu! ;) Nicke hade även tappat en till sko idag, så nu är han barfota bak.. Men Malin har koll på Nicke så hon hitta skon ganska så fort hehe.. :P
Börjar bli lite smått sugen på att börja tävla, så nu ska vi börja träna igen.. Gick ju så himla bra då när vi va igång med träningen.. Ska skriva upp en plan med lite mål. Alltid kul att lägga fram ett mål att sikta på! :) Träning ger färdighet.
Men nu ska jag fortsätta att plocka ner dom sista gardinerna så det blir klart någon gång. Puuh..


Time out

Nu tar jag en paus med bloggfixandet och ner plockningen av julen.. Bara gardinerna kvar i tv rummet sen är det över! :P Så nu åker jag till stallet och njuter! :)

Fixar lite

Håller på att andra om lite här på bloggen. Om ni funderar på vrf det ser så knasigt ut.. :P Hehe..

Måndag

God morgon!!

Endel har gått tillbaka till skola och jobb i dag.. Men inte jag hehe.. :( Jag vill ha ett jobb nu, inge kul att vara vikarie..
Idag ska jag inte göra nå speciellt, mer än att fortsätta att plocka ner allt julpynt.. Och stallet då. :) Sen ev ta en lång promenad med Natalie.. :)
Funderar på att uppdatera mig lite.. ;) Till denna..  


Nu börjar allvaret

Detta ska jag fixa nu till veckan. Nu börjar allvaret!! (Y) Fyy faan så härligt! :)



Söndag

Idag är jag på topp känner jag! ;) Nyss ätit frukost så nu in i duschen, sen tänkte jag plocka bort julen!! :)
Senare blir det stallet, ingen ridtur då skon är tappad.. Så får putsa lite saker ist då. :) Efter stallet blir det kupolen en sväng, sen middag hos pappa. :) Vilken bra dag det kommer bli!

Toppen dag

Haft en toppen dag! :) Haft lite besök här idag också.. :) Har ridit en liten sväng med Nicke också, så nu har skon åkt av helt, tur man hade Malin med sig som såg det.. :P Hehe. Tänkte jag skulle rida en kort sväng med lite trav och se om skon ville åka av och det gjorde den! Skönt. Så nu ligger jag i soffan och är propp mätt och håller på att soman. Jag och älskling har ätit tacos. :) I morgon ska jag plockan undan julen, ska bli skönt att få det avklarat.. :P


Lördag

Är på väg att åka till stallet. :) Hörs senare!

Lite smått & gott


Fredag kväll

Har tagit plats i soffan, och här tänker jag sitta ikväll.. :P I min ensamhet! Ska försöka hålla mig uppe och vaken tills älskling kommer hem sent.. :) Här kommer lite bilder på Nicke & Abbe. :)

Min älskling! <3






Abbe, Malins underbara häst. :)




Fredag

God morgon!

Här är det fullt upp.. Städar, tvättar för fullt hehe och spelar wii. :P Ska strax åka till stallet. Nicke får 1 veckas vintervila nu när han tappat ena skon och hovslagaren kommer på torsdag.. :) Sen kommer pappa och Gunilla hit och hälsar på. Fredrik har ju nyss fyllt år så han ska få lite paket hihih.. Nu ska jag fortsätta så det blir nå av denna dag :P 

Göta Kanal 3

Usch börjar känna mig lite illamående, bara jag inte blir sjuk nu! Bläää! Ligger i soffan och kollar på Göta Kanal 3. :) Och min älskling gör i ordning varma mackor. :) Så gullig han är! Min goofiis. <3

Ingen ridtur för Nicke

Kom precis hem från stallet. Jag och Malin skulle ut och rida tillsammans och även byta häst hehe.. Men det gick ju som det gick. Ingen ridtur för Nicke vart det! :( Hans ena baksko va på väg av så han fick stanna kvar hemma.. Så nu hoppas jag på att hovslagaren kan komma så fort som möjligt, redan i mon tack. Jag som vill rida, och nu när man är ledig och allt! Aja.. :) Men jag fick rida Abbe ist vilket var jättekul! Skit kul häst att rida, pigg och glad. Gillas! :) Så vi får ta om det när hovslagaren varit där. Då ska Malin få rida min underbara bääbis! :D Han är så underbar och rolig att rida, så snäll så! :)
Nu ska jag försöka grädda lite våfflor till mig och älskling... Mumms.

Torsdag

Vilket tråkigt väder det var idag då! Blåsigt och snöigt.. Aja men det stoppar inte mig för en ridtur i snön. :)
Ska nog strax göra mig i ordning och åka till stallet.



Till Salu!

 


Haft en super kul

Har haft en super kul dag! :) Jocke och Annelie har varit hit och hälsat på hehe dom åkte nyss hem, dom har nästan varit här hela dagen. ;D KUL!!  Hehe har spelat massa Wii, ätit pizza och så har jag varit till stallet. Jag och Malin var ut på en härlig tur med våra underbaringar! :) 
Vi har kollat på Filip & Fredriks årskrönika, kul program var det iaf. :) Fast det var ju värdelöst att se det med Kissie och Amir, onödigt liksom att ens visa det, 30 sek. Trodde det skulle vara nå mer intressant än nå jävla PIP LJUD för varje ord dom sa! :o  Så nu ska jag snart krypa ner i sängen. 

Godnatt!   

Lunch

Har slängt ihop lite lunch att nu, sen åker jag till stallet. :)

God morgon!!

Skönt det var att sova lite längre än till kl 6 idag! ;) Ligger i soffan och kikar lite på blocket.. Inom kort ska jag köpa en transport och en bil med drag, hade jag tänkt iaf. Men än så länge kan jag ju fortsätta ha det i mina drömmar hihih.. Vill helst inte byta min pärla, men ibland önskar man att man hade drag på bilen.. Har ju bara haft bilen i snart 5 månader hehe..
Funderar på om jag ska göra ett ryck och baka här i veckan.. :) Aja nu ska jag fortsätta drömma lite. Sen kanske åka en sväng till Aubiose när jag åker till stallet, se om dom har någon ridhjäm att erbjuda.. :)

Tisadg

Hallojsan! :)

Min dag har varit fullproppad känns det som, först jobb 7-16.30 (lite över tid också ;)) Sen direkt jag slutat så skynda jag mig hem, värmde lite blåbärssoppa för att stilla hungern!! Sen åkte jag direkt till stallet för att mocka och fixa. Sen var det stallfika för hela slanten. :) Det var kul att ha ett litet stallmöta och träffa allihopa osv.. Väldigt trevligt! Ett bra stallsällskap måste jag säga och ett super bra stall. :) Hästarna verkar må toppen och trivas bra. I morgon blir det en ridtur, hoppas på bra och fint väder så kanske man kan hitta nya ridvägar. :) Och skönt med en ledig också! Hehe..  Har jag ätit nå idag?! Ska iaf äta lite kvällsfika nu! 
 

Sjukt nöjd

Är sjukt nöjd med min investering jag köpt!! :D Den måste ni köpa!
Tror att jag ska ta och krypa ner under täcket snart, är as trött.. Och ladda inför en ny jobbdag i morgon. :)
Vart en ridtur på bästa hästen också, gick kanon! :) <3 Min lilla prins. Ska spöa älskling lite på wii nu innan jag lägger mig.. :P

Godnatt

 

Måndag

Hallåå!!

Jobbar för fullt!! Har precis kommit hem från en jobbdag. Nu är det bara till att hoppa i stallkläderna och åka dit jag trivs som bäst, hos min häst i stallet! :) Hämtade ut ett paket nu när jag gick hem, så där i ligger min efterlängtade lock/vågtång. Ska packa upp och pröva den efter jag vart i stallet och duschat. :) Hoppas den är bra! Nu funkar iaf väckningen på iphonen igen, vilket krångel. Ska det blir så varje gång det blir nytt år eller?! :o Haha. Aja nu ska jag åka till stallet.

Söndag

God morgon! :)

Höll på att försova oss i morse, väckningen på iphonen funkar ju inte på någons iphone verkar det som! :o Hoppas dom fixar det idag, annas vet jag inte hur jag ska vakna i mon, börjar jobba kl 7.. :P Hehe..
Ska strax åka till Falun en sväng, lämna av Fredrik och sen köpa hästmat. :) Sen blir det stallet, ut på en ny upptäcksfärd, leta lite nya ridvägar. :) Ska förska få med mig Malin också hade jag tänkte hehehe, ska dra iväg ett sms till hon och se om hon är vaken. ;) Nu måste vi snart åka, tjooheej!


1/1-2011

Tjoohoo!
Ska börja med att säga att min älskling fyller år idag, så grattis till honom! :D
Nytt år och nya möjligheter! :)
Har ni haft en bra start på första dagen på det nya året? :) Det har iaf jag kan jag lova hehe. Toppen (Y) Haha börja dagen med jobb, sen åkte jag direkt till stallet och nu sitter jag här i soffan tog nyss ett dopp i badkaret också.. :)   Det enda jag köpte på kupolen igår var, strumpor,underkläder och ett jättefint halsband! Ska strax fixa tacos, mums.. :)

RSS 2.0