Torsdag

Har varit uppe tidigt i morse och släpt ut hästarna och ridit. Och nu har har precis duschat och ätit frukost så nu ska jag bara packa i bilen sen åker jag hem till mitt nya hem där jag bor med min älskling hehe ;) I morgon är det jobb som står på schemat! (Y)
Så nu ska jag göra mig klar så jag kommer iväg någon gång!

Hejdå!

Mysan sa att hon ville ha den här tröjan, så får se vad det blir då. ;)

Onsdag

Har haft fullt upp idag! Åker ner över i morgon igen, vilket jävla rännande haha. Men man tackar ju inte nej till jobb! :) Får lite sällskap med mig i bilen också av Mysan som följer med ner :)
Har nyss varit en sväng till Sarah och hälsat på en liten snabbis.. ;) Nu har jag skickat en beställning med Ida, hon ska köpa lite saker till Nicke i morgon hihi, vilken underbar vän jag har! :D <3
Saknar min älskade pojke så nu ska jag snart gå och lägga mig så det blir morgon så jag kan åka, men först ska jag ta ut hästarna och rida!  
God natt!

Löning löning, klirr

Det är alltid roligt att få LÖN! ;)
Har varit ute på kvälls promenad med lill myys, min lilla myys hund. :) Ska snart ta och krypa ner under täcket och sova, är så trött efter dom här jobbpassen.. I morgon ska jag beställa ett nytt vintertäcke och transportskydd till Nicke. :)
Saknar min pojke! <3

Tillbaka!

Ååh va skönt att ha en dator! Har inte hunnit skaffa internet i lägenheten än tar lite tid.. :/ Har i alla fall jobbet sen i Onsdags tills igår så nu är jag hemma i Älvdalen igen hehe.. Så därför jag inte har bloggat nå.. Men nu är allt som det ska igen haha!
Jag och Freedrik har det toppen bra i våran lägenhet, har fått till det mesta så nu väntar vi bara på våran efterlängtade SOFFA! :D Sen är det väl någon sak hit och dit som vi ska köpa senare.. Blir väl en vända till IKEA igen om någon helg, har ju så när dit nu så. ;)
Direkt jag kom hem idag så bytte jag om till ridkläderna och gick bort till min bästa vän, ååh vad jag har saknat honom! Så det vart en härlig ridtur i det mysiga höstvädret. <3 Saknat!
Och bilen går som ett skott! Är så nöjd. :) Haha.

Lite bilder på hur det ser ut i lägenheten just nu :)







Godnatt

Usch va jag börjar bli nervös nu! Kom på att jag måste ju ha en matlåda med mig i morgon hehe så nu är det bara till att ställa sig vid spisen och börja.. :P Sen ska jag krypa ner i sängen brevid min fina pojkvän! ;) <3

Godnatt!

Time to work

Har precis kommit hem till lägenheten. Har åkte och kollat vart jobbet är också så jag hittar dit i morgon hehe.
Nicke var underbar att rida idag, fast det är han ju jämt, men idag var det lite extra.. :) Vart en lång uteritt eftersom jag ska jobba hela veckan. Vill ta med honom hit!
Älsk hade fixat god mat tills jag kom hem, sötis. :) Nu ska jag försöka få med älsk ut på en härlig kvälls promenad.


Jag är imponerad

Kom precis hem från stallet. Fan va alltig går bra nu alltså, är helt impad!! ;P Köpt bil, flyttat till lägenhet, allt går toppen med hästen han går hur bra och fint som helst, fått jobb och massa mer! Är lycklig!! Äntligen händer det något. I morgon åker jag ner till mitt nya hem efter att jag gjort klart allt i stallet och ridit Nicke. För till veckan blir det JOBB! Yeeeaah!! Håller på att packa ner massa kläder i en kartong, trodde det skulle räcka med en STOR kartong men icke... Hihihi :') Nu vill jag bara hitta ett bra stall till mig och Nicke sen är allt klart tror jag.. :)
Ska fortsätta packa nu, sen blir det kvällsmat.


Städ dags

Börjar bli nervös, darrar i hela kroppen.. Hihih. Men det är väl så när man ska på möten? Eller?..  
Ska ta och gå ut och städa morfars bil som jag lånat hela sommaren typ, behöver inte den längre nu när jag har köpt EGEN bil! :D Såå skönt! Så idag får han tillbaka sin bil hehe..
Perfekt väder att vara ute i också! Har blivit förkyld sen jag var ute och red i spöregnet igår :o Suck..


Måndag

Ny dag nya chanser. Börjar dagen med en lång promenad jag och hundarna! :)

Don´t worry, be happy

Nu ska jag ta en kopp te sen tror jag att sängen börjar ropa efter mig.. :) Morgon dagen är full av massa planer, samtal hit och dit.. Så nu är det bästa att turen står på min sida! Hehe.
Fick äntligen ta min efter längtande ridtur idag, så härligt. Fast det var inte så härligt att det spö regna, men vi red ändå. :) Älsklingen har åkte ner över, snyyft snyyft!! Men kommer jag snart också hehe. Trivs såå bra där nere.
Yeeah!

Godnatt på er!

Bilder på min bil

Nu ska ni få se lite bilder.
Fan va bra jag är på engelska har jag märkt haha. Det går ju jättebra ju! :) Aja men här kommer lite bilder. '

Här är min bil som jag har köpt :) 






Bil köpt

Hallååå!
Nu har jag äntligen min älskade dator haha! Vart lite drygt att pillra med iphonen i en vecka på internet när man söker en massa jobb och annat.. :P
Igår vart jag bil ägare också, köpte bil! ;) Så hilma nöjd med den! Bilder på min bil kommer i morgon har inte riktigt tid just nu har lite bråttom! Så lovar att det kommer bilder i morgon! ;)
Har varit och myyyst med Nicke känns som det var evigheter sen jag såg han sist.. :( :)

Hälsar på pappa

Är hemma hos pappa just nu och hälsar på innan vi åker vidare mot Mora.. :) Igår hände det en rolig sak!! Kan ni gissa vad?? ;)

Fredag

Jag är GLAD!!!!! Imorgon åker jag och älsk hem till Älvdalen ska hämta lite saker som älsk ska ta med sig tillbaka och jag stannar i Älvdalen någon dag.. :) Men först så ska vi och fira Jocke!! :D wiiiehoo! Var och kollade på en stallplats igår, verkade jättebra. Men inget stall klår det som Nicke bor i nu!!! ;) Men men jag vill ju ha honom med mig hit såklart.:D Har saknat han så mycket den här veckan jag varit borta, min lilla buuus! Håller på att söka jobb för fullt, är sp rastlös om dagarna haha.. Hade aldrig klarat av att bara gå hemma och släpa fötterna efter mig!!! Usch! Så nu vill jag få lite svar på det jag sökt hehe ;) Har nyss lagat mat åt oss och ätit så nu är jag redo för att gå ut i det härliga vädret! Hejdå på er :)

Torsdag och det regnar

Ojjj, både jag och älsk somna hann inte se så mycket av filmen får fortsätta se den ikväll ;) För nu ska vi göra ett ryck, ska försöka få upp Freddie så vi kan åka har mycket fram för oss idag.. Hämta nå gavlar till pappa, beställa soffan, kolla på stall, kolla på bil och köpa lite små möbler och annat! :) Så nu måste vi sätta igång om vi ska hinna göra något haha. Tråkigt väder är det också, men det stoppar inte mig att vara ute tog en promenad här i morse i spöregnet hehe :P

Avatar nu

Älsk kom precis hem. Nu ska vi kolla på Avatar, har sett den förr den är så bra! :) Sen ska vi åka och köpa lite saker och beställa soffan vi ska ha :) Kommer bli en underbar dag idag också! ;)

Kom precis upp

Kom precis upp ur badkaret, skönt med ett varmt kvälls bad. Nu ska jag ladda med en stora kopp te framför tvn och kolla på idol. :) Tråkigt att inte kunna ladda upp nå bilder. :(

Onsdag

Har nyss varit ute på en promenad med älsk och kikat runt lite här. :) Trivs jättebra här! Nu hoppas jag bara på att få ett jobb, väntar ju på endel jobbsvar. Har pysslat på lite här sen tidigt i morse. Ska snart gå iväg och handla lite tills ikväll :) Men först ska det tvättas lite kläder.. Eller lite kläder mena MYCKET kläder! Haha. Ska kolla klart på Wallander nu sen ska jag sätta igång :)

Tisdag kväll

Hallå!! Har inte haft tid att skriva, har haft fullt upp sen jag åkte igår! Jag och min älskling har iaf flyttat in i våran lägenhet, så fiin! :) Vi flyttade in igår, så har pysslat i lägenheten ända sen igår, packat, burit, upp och ner i trappor... Men nu börjar vi få lite ordning här! ;) Trivs jättens!! Ligger i soffan och ser på lite tv på våran sprillans nya tv, ingen tjock tv!! ;P Ska snart ta och krypa ner brevid min go fiiiis<3 Tog inte med mig datorn så det får blir en bildbomb när jag kommer hem till Älvdalen sen.. Godnatt på er! :)

Måndag

Nyss vaknat och ätit frukost. Nu ska jag gå till stallet och rida och göra klart allt. För åker ev ner över senare idag. Älsklingen ringde i morse och sa att vi ev får flytta in ikväll ist för på onsdag! :D Så jävla kul!!!! Så nu känner jag mig en aning stressad, måste packa det sista vilket är väldigt mycket.. Heheh.
Aja nu måste jag börja röra på mig! Hörs senare.

Söndag

Har varit och hjälpt Sarah nu ikväll, är helt slut i hela kroppen efter allt spring upp och ner i trappor.. Men fint kommer hon iaf att få bara hon kommit igång, har ju gjort hälften nu typ. :) Nu längtar jag som attans tills på onsdag då jag och Fredrik får flytta in i vårat nya hem och fixa allt! :) Vill att dom här dagarna ska gå fort nu!! 
Har inte gjort så mycket mer idag mer än varit i stallet ridit Nicke och vinkat av Fredrik, ätit tahimat med älskade mormor och syrran.. :)
I morgon ska jag göra klart engelskan och skicka in det så slipper jag tänka på det till veckan då har jag massa annat att göra! Haha..

Det går bra nu

Nu ska vi försöka packa in alla kartonger i Fredriks bil. :)  

Red lite markarbete igår kväll på Nicke, nu går det så där bra igen! (Y)

Snart går flyttlasset

Nu är det bara 4 dagar kvar!! :D
Har varit till Mora idag och kollat på soffor.. Så nu har vi hittat en vi ska köpa, skit fin! :) Den kanske följer med mig och flyttlasset ner över på Tisdag..
Ska snart ut på en tur på hästryggen och njuta av livet. Kan inte beskriva hur lycklig jag är! Tur att min bästa vän ska flytta med mig, aldrig att jag sviker dig!


"Te amo, te amo"

Idol time

Nu blir det idol hela kvällen, ska kolla på alla avsnitt på datorn vi missat hela veckan :) Men först kvällens program!

 

Nicke flyttar med oss

Ska beställa transportskydd till Nicke, han ska ju såklart flytta med oss! :D
Vart en sen kväll igår, kom hem kl 1 i natt.. Åkte med Sarah hem från Borlänge, men först drog vi till Avesta och hämta lite grejor.. :) Men kul hade vi!! Hahah. Har jobbat lite idag också, är jätte trött! Älsklingen har kommit hit också, underbart! Ikväll blir det Fredags myys :)


 

Åker neröver. Igen

Packar väskan åter igen och åker neröver. Ska snart ta tåget ner till Borlänge till min fina älskling och hålla tummarna! :) Har hunnit rida och fixat klart stallet nu på morgonen, för kommer att komma hem sent ikväll/natt..
I morgon är det jobb som står först på schemat för mig, sen får jag se vad resten av dagen har att bjuda på, älsk kommer iaf i morgon efter han slutat jobbet :)


Bilder på Nicke sen i sommar <3



Har hittat massor på IKEA

Nu har jag kommit hem till Älvdalen! Hitta hur mycket fiiint som helst på IKEA som vi köpte.. :) Och en ny tv vart det också, det här kommer bli perfekt! :D Är helt slut har kört bil hela dagen. Och i morgon blir det en vända till ner till Borlänge fast då tar jag tåget hehe. Ska på nya äventyr i morgon! ;)
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på idol avsnittet jag missa igår OCH idag, sen kryper jag ner i sängen. Blir en tidig morgon i mon, ska rida Nicke och fixa stallet plus att jag ska ta hand om Sarahas hest :) Sen åker jag med mormor till Mora och kollar runt lite innan jag hoppar på tåget till Borlänge..

Godnatt på er!

Kunna inte sova längre

Kunna inte sova längre.. Så nu ska jag sminka mig och göra mig i ordning. :) Ska hinna kika runt lite mer på IKEAs hemsida innan vi åker och se om det är nå som fattas.. ;) Ååh vill att den här veckan ska ta slut snart, för nästa onsdag så flyttar vi in i våran lägenhet, lääängtar! Och så ska jag ev på jobb intervju nästa vecka eller veckan där på också, såå spännade. Det här kommer bli skit bra!!
Oj nu börjar klockan rinna iväg älsk kommer snat hem ska göra mig klar nu.

Hörs senare!


Är super nöjd med sminket jag beställde!


Vaken tidigt, IKEA idag

Usch vet inte varför jag är uppe såhär tidigt. :o Åkte ju till Borlänge igår kväll, usch det var läskigt att åka så långt i mörkret själv.. Men nu är jag här iaf, ligger i sängen och väntar på att älsk ska sluta och komma hem sen åker vi till Gävle på IKEA och så ska vi köpa en tv också som dom har lagt undan där nere åt oss fast inte på IKEA då hehe :P Och på vägen hem ska vi ev kolla på en bil till mig!! :) Kommer blir skit kul! :)
Nu ska jag försöka sova lite till..


IKEA står på schemat

Kom nyss hem från stallet har pysslat om min fina häst :) Så nu har jag duschat och håller på packa åker till Borlänge nu snart bara jag kvällsfodrat hästarna! :) För i morgon åker jag och min älskling till IKEA!!!!! :D Hinner inte skriva så mycket mer måste skynda mig nu!
Uppdaterar senare!

Hejdå! :)

SÄSONGSSTART IDOL 2010

Ikväll börjar IDOL! :)
Vem mer än jag ska kolla på det??
Anders Bagge, Laila Bagge Wahlgren och Andreas Carlsson är laddade för ny omgång Idol. Foto: Niclas Brunzell/Söderberg Agentur/TV4 

Kläder

Det här vill jag ha! :)


 

Bilder på sminket

Här kommer bilder på det jag köpt! :)





Mitt smink har äntligen kommit

Idag har jag iaf brännt fett!
Har ridit ett pass på världens duktigaste häst nu ikväll, nu är vi på G! :) Har även cyklat en bra runda med syrran nu ikväll också, skönt!! Har gjort en ny träningsform..
Fick mitt smink idag som jag beställde från eyeslipsface.se . Ni får bilder senare om vad som är i paketet. ;)
Nästa vecka får vi flytta in i lägenheten för er som är nyfikna ;) Hehe. Kommer lägga upp massa bilder om det sen.. Har bästa pojkvännen! <3
Nu blir det en dusch sen kvällsfika!  
Hörs senare!



Snart flyttar vi

Home! Kom nyss hem från Mora, har köpt massor till lägenheten. Nu väntar vi bara på att få flytta in, som sker nu när som helst.. ;) Skojjigt! Nu ska jag få i mig lite mat sen bort och pyssla lite med hästen :)

Hej

En liten lista

Nu är jag riktigt nöjd med mig själv, har pluggat engelska hela morgonen sen jag tog ut hästarna! :) Det är riktigt kul med engelska faktiskt och det går framåt. Så nu ska jag ta en paus och åka med mamma till mora och shoppa lite, det är jag värd haha :)

Har hittat en soffa jag vill ha! ;) Det finns ju så många, men den här fastna jag lite för..

Milano

     ARRAK Kruka svart Ytterdiameter: 15 cm Max. diameter innerkruka: 14 cm Höjd: 13 cm Innerdiameter: 14 cm
PHALAENOPSIS Krukväxt  Krukans diameter: 12 cm Växtens höjd: 55 cm   PHALAENOPSIS Krukväxt  Krukans diameter: 14 cm Växtens höjd: 60 cm    BLOMSTER Vas  Diameter: 25 cm Höjd: 65 cm   
 BLANKEN Duschhylla vit Djup: 21 cm Höjd: 45 cm   

Dax för sängen

Ska upp tidigt i morgon bitti för ska ta ut hästarna och rida min häst innan jag och mamma åker till Mora. :) Och så ska jag hinna plugga lite engelska innan vi åker.. Mitt betygspapper kommer se så fint ut sen!
Har gjort en inköps lista tills i morgon. :) Men längtar tills vi ska till IKEA, där kommer vi hitta mycket kan jag sägga redan nu.. ;) Hahah.

Jag vill göra något stort och kul! Men det går lite segt, tur man har lite planer iaf då..

Godnatt.

Tävlar om en goodiebag

Tjoohoo
Jag kände att jag ville tävla om den här goodiebagen. Tävla gör ni hos Helen och på bilden ser ni vad man vinner!
Om ni vill vara med och tävla så går in här för att vara med.
Tävlingen avslutas inom några dagar. Lycka till!


Vilken soffa...

Kollar lite på olika soffor. Det finns så många fina! Vet inte vilken vi vill ha :P Hehe. Jag och mamma ska åka en sävng till Mora i morgon så då ska vi kolla lite på soffor :) Och så ska vi såklart kolla på lite annat jag och älsk behöver..  Ska bli spännande!
Nu ska jag ut på en promenix :) Ikväll blir det jobb (Y)





Lördagsmys

Har kommit hem från jobbet och nyss tagit en dusch. Nu är myskläderna på och dags för Lördagsmyys!! :) Jobbar kväll i morgon så då kan jag sova ut i morgon, nice.
Det blir lite korta och få inlägg nu när jag jobbar.. Nu ska jag se vad det är på tv :)

Godnatt

Lördag 4 sept

Snart drar jag iväg och jobbar igen! Har bara varit hem och sovit någon timme och ätit och gått en promenad med hundarna och syrran i det härliga höst vädret! :) 
Fyyy faan vad jag längtar, kan inte beskriva känslan! :D 
Kort inlägg.
Nu måste jag dra. Hej då.
 


Nu tar jag kväller

Nu tar jag kväller, först en dusch sen kryper jag ner under täcket och samlar ihop nya krafter tills i morgon ska jobba förmiddagen och sen kvällen. Har pluggat mycket engelska idag, är mycket nöjd! :)
Nej nu börjar jag bli trött!

Godnatt på er!!

Bränna FETT

Någon som har något bra tips på träning, som bränner FETT fort? Här ska det tränas! Ska nå mitt mål! 
Ikväll blir det en härlig springtur i höst vindarna, så härligt att andas in höst luften. :) Nästa vecka ska jag i alla fall gymma lite tänkte jag, och springa elljusspåret! Man mår så mycket bättre av att vara ute och röra på sig, i alla fall jag! Skulle aldrig klara av ett liv att sitta inne ner tjockad i en soffa dag in och dag ut med feta godis och chips påsar och allt vad sånna äter! Bläää!! 


Tummen UPP för detta!!
 

Tummen NER för detta!!!!



Jag vill ha jag vill ha

Va kul det är att ha så många läsare! :D Trodde jag aldrig.
Nu vill jag ha ett jobb, en bil, flytta till lägenheten och så klart vill jag ha min älskling här! :) Skulle ha kollat på en bil idag men vart jobb istället.. Lika bra de så jag får en extra peng att lägga på bilen, jag vill ju inte ha en SKROTHÖÖG! :o Ikväll ska jag fortsätta med mitt engelska pluggande, det går ju faktiskt bra. :) 
Nu ska jag hitta på mig något att göra.. 





 

Jag bor bland kartonger

Puuh.. Har nyss varit och hämtat 3 stora tunga paket, allt är till lägenheten.. :) Det gick fort beställde allt i förrgår kväll. Men sminket har fortfarande inte kommit, men är inte så intresserad av det just nu haha, nu vill jag köpa saker till lägenheten iställer haha! :P Hela mitt rum består just nu av kartonegr, har knappt sängen fri från kartonger och annat..
Yees, har fått fler jobbdagar också! Det kan behövas. Vill ha svar från dom jobb jag sökt, men det tar sån tid hehe.. ;)
Saknar min pojke! <3

Min gofis nr 3

Var nyss ute på en kvällspromenix med den här lilla damen, Elina och Wilma följde också med! :) Skönt det var med frisk luft, känns som jag bara lekt med kartongerna idag.. :P Nu ska jag kolla på fortet och dricka en kopp te. I morgon blir det att jobba, skönt att jag får några dagar i september också ;)

Min lilla älskade vovve <3

Lagar mat med mamma

Haha håller på att laga mat tillsammans med mamma :P Måste ju få lite tips tills jag och älsklingen flyttar hehe.
Så nu har jag fixat fram en bok som jag ska skriva upp lite recept i..
Har fått mitt första nummer av vecko revyn idag också, så ikväll blir det bra läsning! :)
Har kommit nästan halvvägs med att packa i kartongerna, hehe det går lite segt. Nu ska jag fortsätta laga mat, hörs senare!


Plugga plugga plugga

Nu börjar jag plugga engelska, har äntligen gått informationen som jag läänge väntat på! Så nu ska jag fixa det här, ska blir riktigt kul faktiskt :)


Höll i en liten beeebis igår

Jag och Elina åkte och hälsa på Emelie och Eddie igår kväll efter vi hämtat flyttkartonger hos farmor :) Fick pröva och hålla i Eddie, gud va sööt han är alltså! Vilken liten ruuumpa allt är så litet. :)
Beställde massa saker till lägenheten igår, hoppas att jag har sån tur att jag får det på Fredag ;) Och hoppas jag får sminket jag beställde förra veckan också..
Nu ska jag fortsätta att packa i kartongerna för nu snart börjar det närma sig. Hehe. Även fast jag har ett sånt litet rum så har jag huuuur mycket saker som helst!! :o

RSS 2.0