Planer

Väntar på att Malin ska dra sig hem till mig, vi ska planera lite.. ;) Hmm vad har jag nu i kikan..
Sen blir det stallet och ut på en ridtur, härligt härligt!
Fortsätter att pyssla på lite här hemma och ser om Malin dyker upp! ;)

Hejsvejs


Bildbomb

Nu kommer det en bildbomb på hur det ser ut i nya lägenhten just nu! :)















Måndag

God morgon!

Den här dagen kan bli as BRA och den kan även blir as DÅLIG!! :o Är så jävla bajsnervös så jag kallsvettas hela tiden.. Kan vi inte bara få ett JA eller NEJ snart!. Åååh hatar sånt här när man ska vänta på ett besked.. :)
Om det blir ett JA så blir det full rulle idag! Shitt.. :)
Hoppas på lite sol idag så ska jag ut och fota lite. Har inte lekt med kameran nu på länge känns det som. Har ju varit sjuk i en vecka och haft fullt upp med annat.. :( Så nu vill jag fota. :) Ska iaf ta lite bilder idag på hur det ser ut här så ni får se hur fint vi ha det! ;) Hehe.


Min lilla älskling :)

Tävla om en inbjudan till BLOGGSVAR




Idag vart jag en vinnare av en inbjudning till bloggsvar! :) Så nu har jag 3 st inbjudningar att dela ut. Så tänkte köra en lite tävling. :)
Kommentera typ "Jag är med jag vill ha en inbjudan" eller något skoj.
Så lottar jag ut 3 st i veckan.
Glöm inte att fylla i din mejladress, så jag kan skicka inbjudan till dig. :)

Jag vann

Nu börjar vi få ordning här hemma! :D Nu är det fint. Har fått mycket gjort idag. Kanske kommer upp några bilder i morgon på hur det ser ut här hemma hos oss.. :)
Var med och tävlade om att få en inbjudan till bloggsvar och jag vann en inbjudan! :D Helt kung! :) Tävlade på den här bloggen fckingcrazy . :)
Det pirrar i hela kroppen är så jävla nervös så det är inte sant!!! :o Väntar och väntar på samtalet.. Måste hitta på mig något att göra så jag kan tänka på annat.. :) Usch ja..




Mycket känslor

Nu har jag sett massa avsnitt av LOST! :) Älskling har varit på hockey, så nu väntar jag på att han ska komma hem. Vi tänkte göra tacos. :) Gott.
Känns som jag kan börja gråta när som helst! :'( Det är min bästa vän det handlar om liksom. Jag vill bara att det ska bli bra igen, detta funkar inte i längden. Nu vill vi ha ett slut och börja om på nytt.. <3 Väntar bara på besked just nu och hoppas få veta det i morgon!
Nu ska jag börja förbereda tacosen. :) Älsk ringde och han är på väg. :) <3


Min prins! <3
Jag skiter fullständigt i vad folk snackar och har snackat för jävla skit om dig och mig! Vi kör vårat eget race!
Skulle ALDRIG byta ut dig mot en annan häst!

Lördag

Tråkig dag..
Har precis kommit hem från stallet. Tänkte jag skulle passa på att rida en sväng, men när jag står i hagen och ska försöka få tag på min häst så börjar det regna! :o Inte kul. Så jag gav upp alltihop. Bara mockade och gjorde klart allt åt Nicke och Abbe sen gick jag hem.. Och vad ska jag hitta på nu då tro?.. :) Kolla på några avsnitt av LOST kanske, haha jag fick för mig att jag skulle kolla alla sesonger av LOST. Jag såg aldrig klart det programet när det gick på tv, vara bara spännande ett tag sen vart det så mycket uppehåll och annat med det programet så tröttnade att se det.. :P Men nu har jag fixat så jag har alla sesonger.. Sen ska jag föröska planera lite om det jag och Malin ska göra, försöka få klart allt så det finns på plats när allt ska ske.. Vill ha klart allt och va ute i god tid.. :) Så man får det gjort. 
Nej nu måste jag göra nå.. :)

 

Go kväll

Go kväll!

Har inte mycket att säga.. Eller jo det har jag, jag har massor att säga! Men tänker inte säga något förs allt är klart! ;) Men snart kan jag inte hålla mig.. Ooppss.. Haft fullt upp idag iaf, varit på något som heter chans till jobb idag, massa företag och annat som man fick dit och lämna CV osv, bara ett litet samtal så kan jag få fastanställning! Så i mon blir det massa telefonsamtal om dom nu svarar på en Lördag annars på Måndag.. :) Allt går så bra.. Sen har jag väl inte gjort så mycket mer idag eller jo har gjort massor men tänker inte berätta nå än.. Hehe.. Fick fin besök ikväll, men dom åkte ganska snabbt.. :( Men men.. :)
Nu ska jag få i mig något att äta sen ska jag sova!

Godnatt :)

Fredag

God morgon!!

Nyss ätit frukost och kommit i kläderna.. :P Nu fixar jag lite musik till Ponnyshowen.. Jag och Malin ska ju vara med på maskerad hoppningen, har hittat en perfekta låtar till vårat nr. ;) Kommer bli kanon det här!! Längtar! :)
Nu är det bara träning som gäller, haha ska hoppa i western sadel.
Idag hoppas jag på att få ett samtal som jag väntat på sen igår, lite nervöst men ändå spännande! :) Nu ska jag ta tag i städningen, ser ut som en bomb släpts ner här! :o 
 

Allt är på topp!

Allt är på topp! Är så glad! :D
Idag har jag ridit Nicke med westensadel, gick jättebra. Han vart så snygg så. :) Malin har en westensadel som jag fick testa på Nicke.. Jag och Nicke ska ju vara med på maskeradhoppning i mars och Malin och Abbe. ;) Så vi har lite planer på vad vi ska vara hehe..
Malin hängde med hem till mig och fick se hur jag bor nu. :) Trevligt, gillar Malin! (Y) Så kika vi runt lite på internet och planera lite av det kommande.. :) Spännande!
Nu ska jag göra mig i ordning för att hoppa i sängen, är jätte trött! :o Har mycket som står på schemat i morgon, kul. :)


Torsdag

Hoho! :)

Allt går så himla bra just nu, hoppas det håller i sig bara!! ;) Smider planer för fullt.. Hehe.. Det här kan inte annat att bli bra. Som det ser ut just nu idag så kommer det inte funka för oss länge till, det påverkar båda.. :s Så planerna är varmt välkommna just nu, och jag tror dom funkar.. :) Har planer om allt.
Ska strax åka till stallet och fixa, ska se om det går att ta sig ut och rida lite i kylan också.. :)

Nicke i stallet hemma i Älvdalen.. :) Nästan så det kommer en stor tår... :'( Allt var så bra där. Saknar.. <3

Redo, nu kör jag

Nu är jag redo. Allt är klart och i ordning. Nu drar jag ut en sväng. :) Måste göra något, klarar inte av det här längre! Nu börjar allvaret.. Har så mycket planer så ni anar inte! Detta kommer bli kanon, jag bara vet det! ;) Måste skaffa mig en till kallender som bara är till för detta jag håller på med just nu, får inte plats i min andra (privata) haha oj oj.. :) Nej nu måste jag sätta fart. Vart vist fullt på schemat ändå idag, nice!


Vilken morgon, kanon

Vilken morgon. Är iaf uppe nu. Flög upp ur sängen när det plinga 2 ggr på dörren! :o Så slängde på mig kläderna och gick och öppna, och då var det någon gubbe från Telia som skulle fixa telefon och bredbandet som dom krånglat med så.. Så telefon är nu brukbar, men inte bredbandet så han skulle åka iväg och kolla upp nå.. Så får väl se nu då vad som händer.. :) Kan då säga att det är första och sista gången vi har Telia!! Värdelösa skit.
Idag blir det inte mycket på schemat.. Nicke ska iaf vila idag efter behandligen, så ska bara pyssla om honom min duktiga häst. :)
Oj nu ringde han!! Nu har vi internet igen, wiiihooe! :D
Nu kan jag ladda upp mer bilder utan att det går i snigelfart haha.. :P Nu vart jag glad!


Tisdag

Hallå.

Oj har inte skrivit här nu på ett litet tag. Men har faktiskt annat att göra också än att glo in i skärmen, mycket roligare saker! :) Hehe..
Igår var vi på framtidsmuseet, det var kul och fränt. Har inte varit där sen jag gick i typ 5 eller 6.. :P Tog lite bilder därifrån, men dom kommer upp lite senare..
Och idag har jag inte gjort nå känns det som. Bara kollat på film.. Och såklart varit i stallet hos min prins som har fått behandling idag. Det där gick ju kanon. Skönt att ha fått hästen kollad, så man slipper vara orolig. Fanns inget jag behövde oroa mig för, skönt! Är ju rädd om min häst! Så nästa vecka blir det ett litet återbesök bara.. :) Hon var super duktig hon som gjorde behandlingen! :)
Har sökt en massa jobb, så nu håller jag tummarna att jag får något! Är trött på det här nu!! :o Kommer bli helt kung bara jag gått utbildningen! Längtar. :) Nu ska jag kolla vidare på datorn.. 
Tänkte åka hem en vända till Älvdalen i helgen, men nu vart det inte så.. :(  


Måndag

God morgon!

Kunna inte sova längre, är så täpt i näsan och hostar.. :s Men ändå skönt att komma upp tidigt! :)
Idag tänkte vi gå på framtidsmusset.. Ska bli spännande! :) Har varit där 1 gång tidigare men det var flera år sen nu..  Sen ska jag äntligen hoppa upp på hästryggen idag efter att jag varit sjuk i 1 vecka!! Härligt härligt!! :) Ut och leka i all snö som har kommit. Tycker det räcker med all snö nu som har kommit, nu kan det smälta bort och bli vååår! :D
Nu ska jag äta frukost, hörs senare! :)


Auqa Nova

Halloj! :)

Har precis kommit hem från stallet.. :) Har inte bloggat nå idag. Idag har jag och älskling, Emil, Danielle och Lina varit på Auqa Nova typ hela dagen! :) Har haft en as kul dag. Så nu är vi trötta hela bunten, kommer somna gott. :) Måste göras om. Ligger i soffan nu och väntar på att Solsidan ska börja. ;P Ska göra lite god smoothie tills Solsidan börjar, mumms.. :)

Vill beställa


Det här vart jag lite sugen på att beställa.. :')

Lördag

God morgon.

Svin kallt idag ju!! :o Jag som började känna mig friskare och tänkte ta mig en ridtur idag. Men icke då. Rider inte när det är såhär kallt och helst inte nu när jag varit sjuk i 1 vecka.. :( Idag kommer pappa och Lina hit och hälsar på oss i vårat nya hem.. :) Tänkte jag skulle baka något, men har ingen ork just nu..
Vart lite sugen på att åka till kupolen och shoppa lite men ändå inte.. Hehe.. Eller internet shoppa lite.. :) Får se vad som blir.. Något litet iaf. ;)

Saknar mina stallbrudar där hemma!! :'(



Ingen rubrik

Idag är en dag då jag inte har något speciellt att skirva om... Har typ inte gjort nå idag, bara försökt blivit frisk! Varit i stallet pysslat med bästa Nicke, handlat, ätit mat och nu sitter jag och kikar runt lite på internet.. :) Har tagit lite bilder också..
Ska strax fylla upp badkaret så jag och älskling kan hoppa i ett varmt bad, sen blir det fredagsmyyys! :) 

Vad finns det att se på tv ikväll?? :) Förutom let´s dance, det är så booring! :o 



Fredag

God morgon! :)
Är fortfarande as täpp i nosen, och när jag ska ta nässpray så nyser jag typ 1000 gånger.. Så nässpray funkar inte för tillfället.. :s
Har inte så mycket att skriva om nu, mer än att jag ska röja upp lite här innan min älskling kommer hem.. :) Så det är fint och luktar gott inför helgen hehe.. :P

Här på bild ser ni Abbe. :)


Utbildning

Har kollat upp en utbildning jag ev ska söka. Men tänker inte säga vad det är just nu. Direkt man kommer med en idé som man vill eller funderar på så börjar alla luska i det och ska också göra det! Så det här ska jag hålla för mig själv ett tag förs jag vet att det är GRÖNT!! :) Ska bli as kul!! Yeeey! Sitter och lyssnar på tattuerings maskinen som går för fullt.. ;) Snart får jag hem och mysa ner mig i soffan med älsklingen och en kopp te med honung i! Gott. Ska även testa att koka varmvatten och ha huvudet över med en handduk och se om det blir bättre i näsan.. Testade det igår med då funka det inte så bra så ska pröva igen då.. :) Nu ska jag lyssna vidare. Hörs sen :)

Torsdag

God morgon.

Börjar bli på bättrings väg nu, är bara lite täppt i näsan och små hostar lite nu.. :) I natt när jag vakna och skulle gå på toa så börja jag blöda näsblod.. :o Uscch..! Läskigt. Idag ska jag bara ta det lugnt och försöka bli riktigt frisk! :) Idag fixar jag nog också stallet själv, känns det just nu iaf.. Ska försöka på tag på busungen också så jag kan pyssla med honom lite.. :P Ska försöka sova lite nu sen ska jag ta ett varmt bad tror jag, skönt.

Min lilla älskling ska få behandling nästa Tisdag, ska bli spännande. Nicke fick massage förut när vi bodde i Älvdalen men det var ett bra tag sen nu, och det är ju bra att kolla upp dom lite då och då. Så nu ska han få, massage, akupunktur, laserbehandling och streching. :)   

Tv kväll

Snart försvinner min röst känns det som.. :P Prata nyss i telefon med mamma och syrran, as ont i halsen efteråt.. :) Men helt klart värt det, saknar dom så! :) <3
Kolla nyss på halv åtta hos mig, dom lagar alltid så god mat. :) Nu blir det sveriges mästerkock och efter det fuskbyggarna. :)


Nytt till Nicke

Dom här mysig skydden fick Nicke, och det snygga tränset! :') Köpte även ett dressyrspö men vart ingn bild på det..  





Nu är jag verkligen på

Nu är jag verkligen på bättrings väg känner jag! (GLAD) :D Men vad som helst kan hända.. Klarade av att fixa stallet själv idag till och med! :) Så när jag var klar så skulle jag ta in Nicke och borsta och pyssla med honom lite, men alla i hagen ville bara leka med mig och sprang runt hehe. Så jag orkade verkligen inte springa runt där när jag är sjuk och jaga min lilla prins.. :)
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv och hostar lite då och då.. :) Ska värma lite blåbärssoppa nu, mumms.

Bilder kommer snart på Nickes nya saker! ;)


Hitta ett snyggt

Hittade ett snyggt vintertäcke som troligtvis hamnar i min brevlåda inom kort.. :') Börjar tappa räkningen snart på hur många vintertäcken jag har till min prins! :o Har ju ett helt nytt också med hals som jag inte använt, men detta kan jag inte motstå! ;) Hehe. 

Onsdag

God morgon! (:
Är inte så mycket piggare idag.. :s Tråkigt att vara sjuk, nu vill jag bli frisk!! :o
Om jag blir piggare så ska jag och älskling ut och äta middag. Eftersom jag vart sjuk på alla <3 dag så kunna jag knappt kliva upp ur sängen så den dagen vart inge speciell.. :( Vi hade planerat länge vad vi skulle göra osv, men det sket ju sig ganska fort!! Så vi bestämde att vi skulle göra det vi planerat när jag blivit frisk, så får se idag då..  :)
Över till en annan sak, använder älsks dator nu. Gick in på en blogg igår, och den bloggen hade virus!! :o Så nu vågar jag inte hålla på med min dator i fall den fått virus!! :s Så älsk ska fixa den och formatera om den i fall det blivit nå! :o Suck. Och på min dator har jag alla bilder osv. Så lite smått irriterad!
Ska strax hoppa in i duschen och hoppas på att bli piggare + en ipren.. :P Vet inte hur mycket te med honung i jag har druckit dom här dagarna.. :)

Tisdag

Halloj allihopa!

Känns underbart att sitta vid en dator, blir jobbigt att pilla på iphonen tillslut.. :P Lite därför jag inte har uppdaterat bloggen så mycket!
Har varit sjuk nu i 3 dagar, feber, halsont, hostar och förkyld. Och idag hoppades jag på att bli frisk, men efter att vi städat gamla lägenheten så vart jag helt slut och matt i hela kroppen, så blir nog sängen i morgon också.. :s Igår fick Malin ta hand om Nicke, DU är en Ängel Malin! :) <3 Efter att vi städat lägenheten så följde älsk med mig till stallet och hjälpte mig att fixa.. Så nu ligger jag i sängen och är helt slut!! :s
Så i morgon kommer lite bilder och massa uppdatering! :) Nu ska jag försöka sova och bli frisk!

God natt på er :)

Jag är tillbaka haha

Shiit alltså!! Tur man har en iphone i detta läge som är just nu.. !! Tela kan jag säga rakt ut att dom suger!! Har fortfarande inget internet. Så nu har älsklingen kopplat min iphone till min dator, så nu kan jag göra allt som jag kunna göra när vi hade internet, så nu kommer jag uppdatera mycket och bilder kommer! :D
Men skulle bara säga detta, så nu är jag tillbaka igen hehe !
Ska iväg och fixa lite saker nu.. :)




Torsdag

Hallå! Trodde att våren var på väg men jag hade nog fel! Det vräcker ner massa äckel snö här!! Usch vill inte ha nå mer snö! :@ Nu vill jag ha vår, nu nu nu nu!! Sitter i soffan och har as tråkigt, ingenting att göra! Ska väl gå till stallet om någon timme. Hoppas på att det slutat snöa då så man kan rida utan att man blir piss blöt! :) Följde med på hoppträning igår kväll! Fan vilken härlig tränare, verkar väldigt väldigt bra! Lärde mig en hel del av att bara sitta på läktaren! :o Träffade även Emma där, sjukt längesen vi sågs sist! :o :) Ser fram emot 27/3 då händer det grejer! Eller hur Malin! ;) Spännande spännande och kul som fan kommer det bli! :) Ska bara komma igång så kommer det här bli hur bra som helst! :) Sjukt bra början på detta år, 2011! :) Love it! Internet har fortfarande inte kommit igång.. :( Börjar bli drygt att pilla på telefon.. Men men. :)

Onsdag

God morgon på er! Har fortfarande inte fått internet.. Suck.. Skulle fått det igår, men det gick tydligen inte för att hon som bodde här innan står kvar på sitt internet lr va de var fast hon har flyttat adress och allt!! :o Så kanske blir i slutet av veckan då hoppas jag!! Har preics ätit frukost och nu tänkte jag gå till stallet och göra klart allt. Sen ska jag jobba ett fjuttpassa mellan 12-16. Men alltid något! Sen senare ikväll blir det John Hickey träning, ska följa med Malin dit hennes syster ska vara med och träna. :) Kul. :) Så tråkigt att skriva när man inte kan lägga upp bilder.. :/ Ha en bra dag! :D

Tisdag

God morgon! (: Idag blir det en dag då jag och kameran ska leka! Perfekt väder för min inspiration. Var ju på fotokursen igår och fick lära mig ännu mera, så nu är det bästa att pröva sig fram och se hur det blir., :) Vart lite mer saker igår från aubiose. . . ;) Men först åkte jag, Malin och Emelie (Malins syster) till granngården och kikade. Dom hade mycket fint dom oxå, men där köpte jag bara saltstenar till min prins. Han fick en i smaken banan, honung och mint! Köpt dom förut och han gillade dom! :P Sen åkte vi till aubiose. Och där var det lite folk så man kunna hitta. Så jag köpte ett par dö snygga benskydd. Bild kommer.! Men när vi skulle betala så var det nå fel på kortsaken var nå tekniskt fel! Så det vart lite krångligt, men till slut fick iaf jag ut pengar så jag kunna betala.. Men men.. Nu blir det frukost! :)

Då var man mätt

Då var man mätt, och ny duschad!! :) Kom hem från stallet för 1timme sen. Nya tränset satt perfekt på min prins! Han vart så stilig så. Nu väntar jag bara på att Malin ska komma förbi, hehe vi tänkte åka till aubiose idag också. Kanske hittar nå mer idag när det inte är så mycket med folk som det var igår! :o ;) På onsdag får vi troligtvis internet ingen. Tar typ 3 dagar att flytta det till annan adress. :)

Måndag

God morgon!! Ligger i soffan "våran nuvarande sängplats" haha :P Men till helgen ska vi till IkEA och köpa säng! :) Ska snart gå upp och käka frukost och gräva lite i kartongerna.. Sen om det blir fint väder så tar jag med mig kameran ut och fotar lite. Ikväll är det fotokurs igen, KUL!! :D Är ju massa rådjur här utanför på lindan, så kanske kan få med någon på bild?! ;) Sen blir det stallet!! Så härligt med gångavstånd till stallet, och nu när vi är klara med flytten så har jag mer tid att ta en ridtur idag!! Härligt! :) Finns ju ett stort stall här på gården vi bor också som jag får ha Nicke i men jag och Nicke trivs så himla bra i stallet vi står i nu!! :D (Y) Och det är inte långt alls att gå!! Jätte nära! :) Föresten jag och Nicke ska nog göra våran första start tillsammans här inom kort!! Är redan nervös! ;o Haha!! Nej nu ska jag kliva upp!! Ha en bra dag!! :)

Söndag

Hellu!! :) Har nyss varit på aubiose med Malin och shoppat fina saker! ;) Köpte ett skit snyggt träns till min prins! :o ;) Så nöjd med mina köp! Våra hästar kommer bli så fina. :) Och när jag kom hem så har älsklingen gjort våfflor så gulligt. :') Så nu ska vi åka och städa i gamla lägenheten liten. Sen åka till stallet och rida, fixa och testa sakerna.. :) Bilder kommer så fort internet är fixat!

Lördag

Hallå där!!! Inte så mycket uppdatering här just nu.. :( Men ni vet varför! :) I natt sov vi i nya lägenheten, haha i soffan! Men det gick då också! :Pkommer inte att ha något internet nu på några dagar tills det flyttat över på våran nya adress, så får pilla på iphonen ett tag fram över, så kommer bli tråkigt på bloggen ett par dagar.. Hoppas ni håller ut!! :P Sitter i sadelkammaren i stallet just nu och väntar på Fredrik. Ska åka till gamla lägenheten nu och ta det sista, sen till nya och plocka upp massa saker. Sen drar vi moooot Stockholm!! :D Så nu vet ni lite iaf! :) Hehe. Måste ha tappat lite kilon igår så som vi burit och sprungit i alla trappor! ;) ;) GILLA!! Hejdå !

Tidigt inlägg

God morgon!

Tidigt inlägg från mig. :) Som sagt så håller vi på att flytta, så blir inte så mycket tid över att sitta vid datorn just nu.. Men ska jobba på det! ;) Igår skrev vi på och fick nycklar, nice! Idag ska vi föröska göra ett race och köra dit allt förutom sängen som får stå kvar, eftersom att den är såld he he! Så om det blir någon tid över idag så sticker vi och köper ny säng, madrasser och lite annat skoj! ;) Om inte så får vi sova på soffan i värsta fall!
I morgon drar vi till Stockholm också, sweet! ;) Så därför ska vi försöka flytta allt idag. Men nu ska jag strax kliva upp ur sängen och sätta igång!! :)

Vilken säng hade ni valt? :)


Torsdag

God morgon! :)

Har ni sovit gott? :) Det har iaf jag!! Somnade direkt jag la mig igår.. Gick och la mig rätt så tidigt och vakna väldigt tidigt och var pigg, kl 6.20 vakna jag! :o Har precis ätit frukost. Och ska nu börja med packningen igen. Ska till nya lägenheten idag med ett lass och så ska vi skriva på och få nycklarna... ;)
Älskling bjöd på semla innan vi åkte och kollade på lägenheten i förrgår! :') Sweet!


Tar en paus i allt

Nu tar jag en paus i det hela! Och åker till min häst. :) Lägenheten är fylld med kartonger.
Ska blir skönt att få komma ut i det fina vädret!


Börjar packa ihop

Nu är jag vaken igen. Har precis ätit frukost. :) Nu väntar jag bara på att älskling ska komma hem från jobbet, han ska fixa massa flyttkartonger efter han slutat.. Så jag ska väl börja plocka ihop en massa saker jag då så länge.. :) Härligt väder är det idag också! :)

Någon vaken

Någon mer än jag som är vaken nu?? Hehe.
Har inget att skriva om så här tidigt på morgonen.. Men idag blir det fullt upp kan man säga.. :) Ska fixa en massa flyttkartonger idag också, sen är det bara att lassa i! Är så glad! :D
Ska försöka sova lite till nu..

Ny lägenhet

Shit vilken rolig dag!! Älskling följde mig till stallet idag, sweet. :) Sen när vi var klara i stallet så åkte vi och kollade på en lägenhet, som vi tackade JA till! :D Så nu kommer vi ha fullt upp den här veckan, massor att göra. :D Så ligger i sängen nu och ska strax blunda. Blir en lång dag i morgon! Tvätta bilen och packa en massa! :) Underbart.

Godnatt på er! :)

Tisdag

God morgon! :)
Kikar runt lite på internet på tillbehör till kameran.. Idag var det inge vidare väder, jag som ville ut och fota! :D  Inge kul när det regnar..


RSS 2.0