Vinter bilder idagGod morgon allihopa! :)

Tog aldrig med mig kameran ut igår nå.. :/ Men idag hade jag tänkte släppa Nicke i paddocken så han får pulssa i massa snö och försöka ta massa fina vinter bilder. Tänkte att han skulle få ha röda ben lindor och en tomteluva. :) För jag och Malin jobbar så olika nu så vi hinner inte ta några vinter bilder nu innan jul, så får göra vad jag kan själv då.. :) Så tänkte åka och handla lite nu på morgonen, ska även köpa massa nya brodd så jag klarar mig över julen.. Bäst jag skyndar mig lite nu så jag hinner innan det blir mörkt igen..

Igår red jag och Malin ut tillsammans. Vi red en längre bit nu igenom byn, gjorde intervaller med massa skritt och trav. Super duktiga hästar vi har! :) Vart super nöjd med Nicke, han va så mjuk, lätt och fin.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Så söt bild1SV: Ja den heter något annat än Tekna men så klart så kommer jag inte i håg vad. Det står ju på min papper hemma, men det är ju i Sverige!

2011-12-21 @ 10:13:36
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: carro

nej tyvärr :/ :)

2011-12-21 @ 12:46:50
URL: http://benzie.blogg.se/
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

SV: Jo jag är 1991 men hade ingen aning alls vad jag ville bli och så hade jag en hel del psykiska problem i nian så jag gick något som kallas IV-häst i 2 år. Det fick mig på fötter igen och jag var riktigt pepp till att börja plugga :-)Ja gud jag trivs jättebra inom vården =)

2011-12-21 @ 14:52:08
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Matilda

SV: Ja jag jobbar som au pair i Singapore i ca ett år. Så bloggen är det den handlar om just nu, men min mamma kommer börja blogga lite på bloggen om hästdelen så det inte försvinner helt =)Oj så synd, jag kan ta reda på vad den heter om du vill?? Jag kan säkert kolla upp det för den är toppen skön och man kan varma om den =D

2011-12-21 @ 15:20:15
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/
Postat av: Matilda

SV: Jag kollade omkring lite och jag tror det bara går att fråga efter Tekna! Det är inte så att du bor där de har Charlies häst hund?? För där köpte jag mig!

2011-12-21 @ 15:27:10
URL: http://vickysutbildning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0