Mycket som händer

Halloj! :)

Var ute och gick med Mysan och Sarah nyss. Hehe har varit en kvinna här idag ett "medium" eller vad man ska kalla henne, mer ett skämt kanske. :P Som har varit i Sarahs och Klaras lägenhet och hon var även in en sväng i stallet.. Men herregud säger jag då! Kunna ju ingenting, fanns tydligen ingenting inne hos Sarah. Konstigt tyckte vi alla, det spökar ju hela tiden där.. :o :P Tills Sarah berätta lite vad som hänt, ja då börja hon säga att det fanns lite energi osv haha.. Så nu ska det komma ett nytt medium till dom i veckan, en som är utbildad osv och mycket mycket bättre! :D

När jag kom ut i stallet så fick jag höra av Annsofie att det varit människor i våra hagar i natt vid halv 2 tiden, Nicke, Heffe och Lunsen stod ute. Så 3 bilar var parkerade vid hagen och folk som stid och skrek osv. För Annsofies hund hade varit orolig så hon gick ut, och då var det folk där! :o Så hon skrämde iväg dom!
Blir så jävla less, aldrig får man ha dom ifred! Dom är ju bara djur, vad har dom gjort!
Så nu får vi börja ta in dom om nätterna.. :/ Men känns tryggast så.. Annars blir det väl 3 gången gillt och då blir det väl nå hemskt säkert.. Suck, vi som vill ha dom ute mycket längre.

Oj vad mycket det vart på en gång! :)

Kommentarer
Postat av: Karoline

Spännande med spöken, vad är det som har hänt?



Sjuka människor som inte kan låta djuren vara ifred.

2011-08-15 @ 23:06:24
URL: http://karolinesliv.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0