Tisdag

Halloj! :)

Hann inte mer än att komma innanför dörren så skulle vi åka till kupolen hehe.. :)
Vart en ridtur i kylan, men härligt var det. :) Nu ska jag stryka lite gardiner dom som ska upp i köket, kommer bli kalas bra! ;)
Hemma i Älvdalen kommer jag att fira jul också, myyysigt! Ska även jobba under jul hemma i Älvdalen också, men vadå det blir ju dubbel dubbel lön så vafaan! :D Och snälla Malin tar hand om min Nickefiiis då. :')
Ska gå en kvällspromenad med Mysan nu sen ska jag sätta igång. :)


Kallt ute

Nu snart ska jag ta och ge mig av till stallet.. :) Men det är ju såå kallt!! :( Men men..
Nicke ska få flytta in i en annan box idag, för hans box dörr har gått sönder.. :/ Aja nu ska jag gå och byta om så jag kommer iväg någon gång.. :P

Tisdag

God morgon!

Uppe tidigt som vanligt.. :P Har ätit frukost, så nu ska jag ut på promenad med sötaste hunden. :) Gruvar mig att gå ut, det är -14 brrr!!
Idag ska jag iaf försöka mig på en ridtur hehe. :) Sen ska jag börja packa ihop lite saker och märka dom med namn osv... ;) Börjar bli lite nervös nu inför flytten, men samtidigt ändå kul! :D Det börjar ju närma sig nu mer och mer.. Måste bara säga att jag är avis på Malin, hon köpa så mycket fint när hon var i globen! ;) Hon och Abbe kommer va snyggast på tvälingarna, helt klart! ;D Heheh.. Men Nicke fick en fin blå grimma av Malin! :) Tack! :*

Nu ska jag försöka ta mig ut.. :P

Godnatt

Hej & hoo! :)

Det är typ snöstorm här ute.. Kollar på Ung & bortskämd just nu heheh.. :P 
Nicke fick vila idag, det var så himla kallt! :o Så jag och Malin pysslade med lite annat i stallet och fixade lite leksaker till stallkatterna hihi.. :) Så hoppas dom gillade det vi gjorde åt dom. 
Här kommer lite bilder på hur det vart.

Så här vart det i sov-rummet


Tv-rummet

Tv-rummet

I hallen på byrån

En katt som brukar kommapå besök i stallet :)






Nu ska jag krypa ner brevid min pojke som gick och la sig för typ 1 timme sen.. :) <3
I morgon tar vi nya tag! :)


Oj vad jag

Oj vad jag julpyntar här hemma. :) Mysigt & fint blir det. Ska göra ett sista ryck nu har bara ett fönster kvar att sätta upp gardiner i. :) Sen ska jag åka till stallet och vara där en stund.. :) Bilder kommer senare kanske på hur allt vart.
Nu ska jag fortsätta!

Måndag

Hallåå!

Gick och la mig alldels för tidigt igår kväll! :o Typ efter 8 någon gång.. Men men nu är jag utvilad iaf efter denna helg.. :)
Red en kort tur igår på Nicke, det var ju svinkallt. Mina fingrar va som istappar efter 5 min.. :o Uscch! Sen när jag kom hem så var det bara att byta om och gå på julmarknad, så mysigt var det och fint. :) Sen så somna jag i soffan efter att vi sett på lite horse show på tv.. :P Ska beställa biljetter direkt när det släpps för nästa år, så man få nå bra platser! :D
Nu ska jag försöka göra lite frukost, sen stryka dom söta julgardinerna som ska sättas upp! :)


Söndag

Hallå!

Har varit och släppt ut hästarna i morse, Fredrik var snäll och följde med.. :') Sen åkte vi hem och åt god frukost. Och idag är det 1:a advent snart jul! :D ska snart åka tillbaka till stallet och ut på en snö ridtur, mysigt!
Kollar lite på stockholm horse show just nu, så spännande och kul! :) Ska bli skit kul att åka dit nästa år, längtar. :D
Jag och Älsk kollade på en jätte läskig skräckfilm igår kväll! :o Fyy, klarar knappt av att se vissa skräckfilmer längre hehe :P Igår var vi och köpte massa julsaker, så nu är det julemys här.. Ska sätta upp dom söta gardinerna vi köpte oxå idag, så fina. :) Nej nu ska jag åka till stallet så jag hinner hem och se mer av horse show.. :P Juste ikväll är det julmarknad här, ska kika lite på det ikväll.. :)







Lördag

Fyy faan va skönt det var att sova lite länge idag.. Eller ja jag och Fredrik åt frukost vid kl 8 framför tv:n, Fredrik fixade god frukost medans jag gick med våran bääbis ute i snön.. :) Sen gick vi och la oss en stund till och nu vakna jag hehe.. :P Så nu ska jag in i duschen sen hitta på något kul hade jag tänkt mig. Åka och köpa in lite fler av julklapparna kanske. Sen ska jag till stallet och rida min underbara häst! :)
Haha jag har planerat att nästa år den här helgen så ska jag bjuda med Fredrik till Stockholm för att se stockholm horse show, ska bli skit kul! Men det är ju 1 år dit men men. Är bra avis på dom som är där nu! Har inte varit dit på typ as länge, för 5 år sen var jag där, det är alldels för länge nu! :o
Nej nu ska jag hoppa in i duschen.
Vecka 50 händer det, vi flyttar igen... :') Det får bli sista gången hoppas jag!  

Tjoheeej!

Fredag kväll

Nu är det lite julemys här i lägenheten iaf! :D Har satt upp ljusstake i varje fönster..
Har nyss varit ute på kvällspromenad med Mysan, brrr va kallt det var! :o Fredrik har somnat i soffan, så söt att titta på när han sover.. :') Nu ska jag fortsätta kolla på Idol.

Två filmer från idag. :)




Kallt idag

Halloj! 
Det är kallt ute nu, bbrrr.. Men jag och djuren tog en promenad i kylan, mysigt! :) Så kul att kunna ta med hunden med sig till stallet och ha den lös samtidigt, härligt! Mysan var lös hela tiden när jag gick med Nicke. :) Så i morgon ska jag pröva på att rida och Mysan får springa lös brevid.. :P Kommer säkert gå galant! ;)
Nu ska jag ta en eller två bullar och en kopp kaffe, sen åker jag till Falun en sväng.. :)








Åker till stallet

Nu ska jag och världens goaste hund åka till stallet, rida ocg fixa.. :) Sen när vi kommer hem så hoppas vi på att världens goaste pojkvän har kommit hem.. :') Ikväll blir det Fredagsmyyys!
Mot stallet!


I miss you more and more as time goes by.....

Löning idag

Yiippiie, idag får vi som jobbat löön! :D Alltid lika härligt!

God morgon!

Fan va jag är uppe tidigt varje morgon, men kan  inte som längre.. Men tur är väl det, vill ju inte sova bort dagarna som vissa gör... :o I dag eller i morgon ska jag och älsk åka och köpa massa julpynt till vårat hem.. :) Kul! Inviga våran jul i vårat första boende, kan bli spännande det här.. :)
Nu ska jag äta frukost sen gå en härlig morgonpromenad med Mysan. :)
Maria skulle beställa från Börjes idag, så ska kika lite och se om jag hittar något spännande, lite pälsglans iaf.. :P

Tre bilder på Wilma.




Julpynta

Till helgen ska det julpyntas! :) Guud så mysigt! Och så ska jag och älsklingen baka lussekatter och kanske knäck. :) Nu ska vi se om vi får ihop någon middag här hemma hehe. Sen ska jag åka till stallet igen och ta in hästarna, klart man ställer upp för hästkamraterna! :D
Nej nu snart kommer det..


Dåså, då vart

Dåså, då vart det avklarat.. :) Nu ska jag ta lite fika sen åker jag till stallet. :)


Torsdag

God morgon!

Har precis varit ute på promenad med Mysan och nyss ätit frukost.. :) Så snart ska jag och Mysan åka och kolla på något nytt. . . ;) Kanske kan berätta senare idag vad det är, beror alldeles på hur det går.. :)
Ska börja göra mig i ordning. Sen åker jag till Nicke och så försöka mig på en ridtur i snöstormen. :o Hehe kan bli svårt. Någonting ska vi iaf hitta på. Nej nu börjar tiden rinna iväg.
Hörs senare!

Jag är glad

Då är man hemkommen från dagens sysslor.. :) Först jobbat, fan vilket härligt gäng alltså! Hoppas det blir fler gånger. Man blir så mycket gladare att jobba när humöret är på topp! :) Har fått en massa arbetsdagar oxå, fy fan va härligt nu går det bra. Nu kommer min pengarkassa att bli fullproppad haha ;) Money money money!!
Sen direkt efter jobbet åkte jag till stallet och fixade och pyssla med Nickepojken.. :) Och nu är jag hemma, nyss duschat så nu ska jag smaka på Fredriks ungspankaka som han har gjort, mumms.. :)
I morgon gäller det.. :)

Ska jobba

Nej nu åker jag iväg och jobbar lite, och tjänar lite pengar.. ;)
Sen direkt efter jobbet så åker jag till min underbara vän, Nicke! :D

Tjohej ett tag.

Onsdag

Shit nu är jag uppe tidigare än vanligt! :o

God morgon säher jag iaf :)

Idag blir det äntligen lite jobb, skönt. Har sökt en massa med jobb nu, så nu väntar jag bara på några samtal... ;)
Nu ska jag ta och äta frukost sen gå ut med Mysan. :)
Då blir det kanske ..... igen då för mig ..... ....... men inte säkert än.. Ska inte ta något förgivet än. Men hoppas på det bästa.. :) Spännande.
Ska jobba nu först halv 11 till halv 5 sen får vi se vad som händer och sker.. ;)



Godnatt

Nu har jag något att fundera på! :)

Godnatt

Tisdag

God morgon! :)

Har precis ätit frukost och fixat lite här hemma. Så nu ska jag och Mysan ut på promenad, härligt! Vi var ute och gick kl halv 5 i morse.. ;) Heheh..
I morgon blir det jobb, äntligen.. :)

Det känns som att det är ganska nära nu...

Nu är vi trötta

Nu är vi trötta alla tre.. Har vartit i stallet och ridit och älskling och mysan följde med och gick brevid när jag red. :) Nicke verkar trivas jättebra i det nya stallet med det nya sällskapet. :) Härligt. Nu ligger jag bara och slappar i soffan med mina älsklingar. Ska se på Ung & Bortskämd sen kl 20.00 haha men kan inte motså att se det töntiga programmet.. :P Hahah. Vi ska mysa till det med ost & kex, vindruvor och äpplen till i kväll, mysigt!
Nu ska jag kolla vidare på julklappar. ;)



Min lilla bääbis

Så nu har vi gjort allt vi ska.. :) Nu ska jag och Mysan ta och åka till stallet en sväng och göra klart allt. :)
Sen tar vi en tripp till kupolen en snabbis för lite ärenden..



Måndag

God morgon! :)

Sitter och äter god frukost nu sen ska jag och Mysan ut på lång morgon promenad! :) Myysigt!
Har just inget att skriva om nu på morgonen..

Hemma

Godnatt!

Nu är jag hemma igen efter en lång bilresa.. :) Men kul att träffa mamma och alla hemma! :D <3
Så nu ligger jag, älsklingen och Mysan i sängen och ska sova.. :)

Så godnatt! Har en lång dag framför mig i mon. :)

Söndag

God morgon!

Är ny vaken och pigg. Ska äta lite frukost nu sen åka till stallet och göra klart allt, sen åker jag mot Älvdalen en sväng och skjutsar hem Lina och hämtar Mysan. Äntligen var så längesen nu!! :( Våran lilla bääbis.  
Så det är väl ungefär vad min dag kommer att bestå av, att åka bil.. :P Sen ska älsklingen få en av sina julklappar för att han är så underbar! :) <3 Så han får en tidig julklapp.
Så ny ska jag på med stallkläderna och slänga i mig en gröttallrik sen åker jag.. :)

Hörs senare! :)






Och så lilla Wilma, Linas hund. :)


Lördag

Nu är jag hemma efter en shoppingtur. :) Hittat några julklappar till Fredrik och så köpte jag lite jukklappar till mig själv också hihi.. ;) Så nu ska jag slå in Fredriks klappar innan han kommer hem så han inte ser..
Nu ska jag ta och vila en stund i soffan innan vi åker vidare mot stallet. :) 

Saknar dig Fredrik <3
                                                     I morgon kommer min bääbis hit :) <3  


Snart 1 advent

God morgon allihopa som läser! :)

Vakna tidigt som vanligt men men.. Nu ska vi iaf äta frukost sen blir det shopping för hela slanten!! ;) Hahah..
Eller jag ska iaf handla julklappar om jag hittar nå.. :) Lika bra att börja i tid.
Sen senare ska jag till stallet och rida på min underbara vän! <3 Och då förhoppningsvis så har jag med något fint till honom.. :')
Nu är det bara 1 vecka kvar till första advent! Va myysiigt! :)


Hoho

Hoho! :)
Nu sitter jag äntligen i soffan efter en lång dag.. :P Nu ska jag bara ta det lugnt och se om det är nå bra på tv.. :)
Elina har kommit hit också och ska vara här hela helgen, skönt med sällskap läskigt att vara själv.
Nu ska vi se om vi kan få igång uppblåsbaramadrassen.. :P


Fredag

God morgon alla ni! :)

Nu har jag hittat ett super gulligt stalltäcke till Nicke, bara jag får tag i rätt storlek! :) Så nu håller jag tummarna!
Ska göra lite frukost nu, havregrynsgröt! :D Sen måste jag städa lite innan syster kommer, hon ska vara här i helgen. :D
Jobbet ringde mig i morse också, så nu äntligen flyter det på... :)

Bakar återigen...

Nu håller jag och älskling på att baka bullar, mysigt. :) Och så prövar vi våran choklad fondue också, spännande och se hur detta blir.. :)
Har varit i stallet och ridit, härligt! Men synd att det blir mörkt så fort, läskigt att rida i mörker iaf själv.. :/
Nu ska jag fortsätta med mina bullar.. Mumms. :)

                                                                     Min bästa, Nicke <3



Torsdag

Halloj!
Gick upp tidigt i morse och åkte till stallet för att ta ut hästarna.. :) Nu har jag precis kommit hem, har varit och handlat hästmat och lite annat.. Letar efter ett stalltäcke till Nicke men hittar inte det jag vill ha.. :/ Hitta ett skit snyggt på Aubiose, men naturligtvis i storlekarna 125 och 165 och jag ska ha 145.. :P Men men kanske kommer in fler i 145. Nu ska jag bara byta om sen åka till stallet och rida en tur. :D Häärligt!

Usch såg en STOR råtta i morse i stallet, äckligt! Säkert den som gett sig på mina nya läderbenskydd! :s

Hejdå! :)

Bakat, ridit, badat

Känns som att jag har bakat hela dagen.. Skulle ha bakat bullar nu, men jag är helt slut får bli i morgon ist.. :)
Har iaf varit i stallet och mockat och fixat, sen vart den en trevilg ridtur men Malin.. :D Måste göras om fler gånger!! Nicke blir bara bättre och bättre att rida, så nöjd över honom, min lilla prins! :) <3  Direkt jag kom hem så hoppas jag i badkaret med varmt vatten och låg där ett bra tag jag var så frysen, medans min älskling fixade mat. :') Så nu snart ska jag ta och smaka mina muffins jag gjort idag, har inte smakat dom än heheh.. Hoppas dom är goda. :) Ska kolla på bonde söker fru ikväll, vilka blyga människor det finns.. :P 
Vi hörs senare! :)

Tar en paus

Puuuhh!! Nu snart är alla min muffins klara, och alla vart perfekta. Jag kan det här! ;) Jag har bakat förut, heheh..
Nu ska jag ta och fixa lite lunch sen åka till stallet och hinna rida innan det blir mörkt.. :) Sen när jag kommer hem ska jag fortsätta med mina bakkunskaper.. ;P Hehe.

Mina dumle och pollymuffins. :)




Storbaka

Nu ska jag sätta igång och storbaka. :D Ska gå och handla dom sista ingredienserna bara, sen kör jag.. :) 
Ska baka, pollymuffins, dumlemuffins, kanelbullar och kanske hallongrottor.. Så jag måste nog sätta igång nu om jag ska hinna med annat också heheh.. :) 



 



Onsdag

God morgon.

Fan va jag är morgonpigg, har redan hunnit äta frukost varit i tvättstugan och nu sitter jag här och kollar på tv och letar efter goda bakrecept på internet.. :)
Har även hittat en julklapp till Nicke.. :)

Ska på bio

Jag är snäll! På Fredag ska jag bjuda min älskade Fredrik på bio, Harry Potter och dödsrelikerna del 1 :) Ska bli mysigt att gå på bio med min älskling!! <3 Nu snart kommer Fredrik hem, så nu ska jag mysa till det lite innan han kommer.. :)

Godnatt. 
 

Poster Harry Potter och dödsrelikerna del 1 (2010)


Har inte gjort så

Halloj!

Har inte gjort så himla mycket idag.. När Fredrik kom hem så hjälpte jag honom lite med en sak, så det vart klart.. Sen följde han med mig till stallet, gullig han är! :) Så jag red en liten tur och Fredrik följde med och gick brevid, så härligt att kunna rida vart som helst utan att halka. Och ännu härligare att galoppera över en äng med snö! :') Åååhh..
Har precis ätit lite middag och nu har Fredrik åkt iväg på träning, saknar honom redan.. ;) Hihih..
Nu ska jag kolla om det är nå bra på tv och fixa lite här.. :)

Sådär då

God morgon!

Jag vaknar alltid så tidigt, men är utvilad så.. :) Bakade aldrig nå igår kväll.. Skulle ha bakat sen i Fredags hihih.. Oopps.. Aja men idag då, kanske..
Jag och Fredrik kollade på ung & bortskämd igår, fyy faan vad vi garava! Vilka jävla idioter hahah.. Guud! Tur att man inte är en ung & bordskämd!!! ;D Kanske lite lite bortskämd men då betalar  jag det själv som jag vill ha (jobbar och tjänar pengar), springer inte till mamma och pappa och frågar efter pengar till det och det.. Nej nej aldrig! Suck..  Men dom på tv är verkligen överdrivet bortskämda, fast det finns ju fler som dom.. :P Hahah... Och jag bäddar sängen, byter sängkläder själv, lagar mat, städar, handlar, diskar och allt de där en normal människa göra!. Plus att jag flyttat hemifrån och bor med min pojkvän, och sköter oss själva jävligt bra! :D
Nu ska jag ta och äta lite frukost, är hungrig!! Till helgen ska jag köpa massor med julklappar till mina 2 älsklingar (Fredrik & Nicke).. :D Juste missade svenska hollywoodfruar igår, det måste jag kolla på nu oxå.. :)
                                 Idag ska jag och Nicke ut på en mysig ridtur i snön! :D                     

  




Pepparkakor

Ska starx sätta igång och baka nå gott tills kl 20.00 ikväll, då det är ung & bortskämd! :)  Sitter just nu och äter pepparkakor och dricker kall mjölk, gott! Får sån julkänsla. :)
Vill att det ska bli dags för lite julpynt snart! ;o


Matdags

Jag håller på att laga mat. Gott gott. :) Sen ska jag baka! :)

Måndag

Halloj!

Gick upp någon gång före 7 i morse och åt frukost sen åkte jag och släppte ut hästarna, Nicke har fått nya vinterskor nu, med brodd i alla hål! :D Jipppiii va vi kan ut och springa nu! Så sen dess har jag typ varit i stallet tills nu, förutom att jag varit hemma hos Maria och druckit te och käkat pepparkakor oxå några timmar hehe.. :P Mysigt mysigt! Och spanat in dom 3 nykommlingarna.. ;)
Nu ska jag ta en lååång och vaaarm dusch, sen ska jag sätta igång och stor baka här hemma! :)


Middagen klar

Då så, nu har jag gjort klart.. Det vart potatissallad och kyckling och massa gurka och tomat! :) Mumms.
Då är det bara att hugga in då.. :P


Storhandlat

Jag och älsklingen har typ nyss kommit hem, vi har varit och storhandlat nu.. :P Så nu borde vi klara oss ett tag heheh.. ;) Nu ska vi åka till stallet och ta in hästarna och säga godnatt till dom. :)
Sen ska jag göra något riktigt gott till oss när vi kommer hem, perfekt middag! Bilder kommer ev på det senare ikväll.. :) 
Nu måste jag skynda mig! Tjoheeej! 

Söndag

Halloj! :D

Har precis haft min pappa här på besök. Det är ju farsdag idag, så jag har bjudit han på fika! :) Alltid något! Sen fick jag och Fredrik inflyttningspresenter! Wiiie. Fick en stor uppblåsbar madrass, alltid bra att ha när det kommer någon som vill övernatta.. :P Sen fick vi en choklad fontän eller va man ska kalla det.. Hehe.. Kommer bilder!
Så ikväll blir det till att pröva den.. :)
Vart en ridtur idag, fy fan va halt det var på vissa ställen, men det gick galant ändå som vanligt! :D Jag tror att Nicke såg ett spöke idag i stallet han skrämde mig som faan, eller så skojar han med mig den lille typen.. :P 
Nu ska jag och Fredrik åka och storhandla lite tänkte vi hehe, måste iaf köpa jordgubbar eller nå som passa till den här tills i kväll. Finns det jordgubbar i affären nu att köpa ??  





Beck- Levande begravd

Kollade på nya Beck filmen igår ikväll, levande begravd. Den måste ni se, as bra! En av dom bästa Beck filmerna jag sett iaf. :) Spännande.
Nu ska jag byta om och åka till Nicke, idag blir det iaf en ridtur. :)

Fredrik <3



Tips

Snygga örhängen från Chique




Lördag

Halloj!

Har varit på 8 års kalas idag, till Fredriks lilleboror! :) Har precis kommit hem från stallet.. :) Vill att det ska bli Måndag nu så Nicke får broddar och nya skor så vi kan rida.. Vågar faan inte rida nu, är as halt och snöö.. :/ Vill rida!! 
Nu ska jag och Fredrik mysa till det riktigt ordentliget här hemma, Lördagsmyyyys! :) <3 
                                                     
                                                 En bild på Nicke, tog den igår.. :)


film tips

God morgon!
Vakna för någon timme sen, ätit frukost. Ska fixa mig lite nu sen ska vi åka bort en sväng.. :)
Måste tipsa om en bra film, kollar på den just nu! :)
Disturbia

Kan inte andas

God morgon

Har typ inte sovot nåå inatt!! :( Är så jävla täääppt i näsan och förkylda, så jag har vaknat flera gånger av att jag knappt kan andas.. :o Så drygt! Jag gick upp kl 7 och åt frukost och nu ligger jag i soffan.. Suck..
Ska snart ta mig ner i tvättstugan och tvätta lite kläder.. Det snöar för fullt här, och jag ska ut och åka bil långt idag läskigt, tur jag får sällskap.. :P
Ska gå till apoteket och köpa massa nässpray!!

                                 

Sjuk

Uusch fy fan va trött och slut jag är, känner mig svag.. Är så förkyld och ont i halsen.. :s
Blir iaf ingen ridtur för mig idag, nog lika bra det så vi inte far och trillar om kull någonstans.. :/
Världens bästa pojke är och handlar maten som vi ska laga till. Ska bli spännande och se vad han kommer hem med hehe. Ingen skräp mat iaf det kan jag lova! Usch..
Ikväll ska jag nog baka nå spännande, nå nytt.. :)
Nu kallar duschen på mig!
Tjohej


Torsdag

God morgon!

Har precis kommit hem från stallet, har släppt ut hästarna och fixat klart. Ska dit senare igen och rida tror jag om jag vågar.. :P Så läkigt att rida med så lite brodd i, men på måndag får Nicke nya skor och brodd i alla hål så då kan vi rida oavsett väder.. :) Nu ska jag städa upp lite här innan Fredrik kommer hem och fylla upp kylskåpet..
Va fort veckorna går! :o


Trötter

Nu är jag skapligt trött kan jag lova... Dressyrpasset med bästa hästen gick kanon, som vanligt.. ;) Med trevligt sällskap också! :)
Ska upp tidigt i mon och ta ut dom underbara hästarna. :) Och ta en mysig ridtur i nysnön :)
Har hittat en massa julklappar som jag spanat in till min Fredrik.. ;) Så i mon blir det nog en julklappsdag kanske.. :)


Vill bara säga att jag har världens underbaratse pojkvän! <3 Kärlek till honom! <3

Julmys

Vart lite ändrade planer pga snön som öser ner, vågar typ inte åka bil någonstans i det här vädret.. Vem vet man kan köra av vägen nu oxå.. :/ Så jag får ta det i morgon ist om sön kan lugna ner sig lite då heheh.
Just nu håller jag på att laga lite mat, ska ju iväg vid typ halv 4 och kommer hem ganska sent, så drf får det bli lite matdags nu då.. :)

Vill ha julmys snart, längtar till julen! :) Sen när man ska börja julpynta.. Så underbar känsla när man ser alla ljusstakar och stjärnor i fönstren.. :)


Onsdag

God morgon!

Har vaknat och ätit frukost för en liten stund sen. Havregrynsgröt, hårdbrömacka och ett glas citronvatten, det är min frukost.. :) Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen ska jag.. Eller ja det kanske jag inte ska berätta.. Tihih..
Det har kommit en hel del snö i natt, och det snöar fortfarande. Äntligen. :) Senare i eftermiddag har vi stalltjejer bokat ridhuset, så då ska jag och Nicke ta ett ridpass i ridhuset, passar ju perfekt nu när det snöar ute.. :)
Nej nu måste jag skynda mig lite..
Hejdå!





En liten hiss

                                     

Det snöar!!

Nu är det snöstorm här, hehe. Kul med snö iaf, hoppas det ligger kvar bara.. :)
Har varit i stallet och tagit in nicke och kollat till hans sår+knöl han fått på halsen.. :/ Sen har vi flickor i stallet varit hem till Maria och skrivit lite och pratat en massa, trivs jättebra med sällskapet! :D Nu ska jag se till så det blir någon typ av mat här.. Och älsk åker på innebandyträning nu så blir hemma sjävl någon timme, snyft.. :P





Mot stallet

Nu ska jag bege mig mot stallet! :) Till min bääbis..
Sen senare ska jag nog åka och köpa lite juklappar.. ;)
                                 

Tisdag

God morgon allihopa! 
Sovit gott? Det har iaf jag, känner mig utvilad!. :)

Idag har jag inte så mycket på schemat att göra.. Har nyss ätit frukost så nu tänkte jag gå ut och ta en promenad. :) Sen senare när Fredrik kommer hem så ska vi cykla till stallet, skoj.. :)


Ingen bio tv ist

Vart ingen bio ikväll.. Skönt! Känner att jag hade inte orkat haft mina ögon öppna.. :P Så ist kollar jag på ung & bortskämd.. Haha vilket program, roligt ;P
Skönt att jag flyttat hem ifrån och klarar mig helt själv tillsamman med min pojkväm.. :) <3 Haha man vill ju inte bo hemma hela livet.. Mamma & pappa gör allt, nej så vill jag inte ha det.. :)
Vilka jävla sooopooor!! (garvar)

Nu blir det svenska hollywoodfruar.. :D


Agerar kock

Agerar just nu kock här hemma hos mig och Fredrik! ;) Jag äger på det här ju. ;o
Ska bli gott med lite kääk. Bara Fredrik kan komma någon gång så vi kan äta.. :P Får se om den blir någon bio ikväll, den verkar ha fått både bra och dålig kretik, så känns surt att se den om den är dålig.! Annars så ska jag kolla på Ung & bortskämd ikväll på svt 1 kl 20.00.. :)


Det känns i hela mig

Då har jag gjort mitt pass idag hehe. Kom nyss hem från stallet, tog cykeln dit idag, tänkte att jag skulle vara lite duktig idag, så idag har jag cyklat 18 km! ;) Häääärligt, det känns i kroppen nu! Ska dit lite senare igen och rida lite och ta in hästarna.. :)
Skulle följa Fredrik in till Borlänge nu, men jag stannar hemma och tar ett varmt bad och ska fixa till med lite mat tills han kommer hem, och pyssla på lite här hemma. Funderar på att baka lite, bullar?.. Får se hur det blir med den saken.. :P

                                

Bion ikväll eller inte?

Behöver lite hjälp!! Om bion ikväll!
Är det någon som sett SAW 3D eller? Är den värd att se eller suger den??



Måndag

Ny vecka nya möjligheter...

God morgon!
Dags för frukost, sen en promenad. :)

Min frukost

Me like..

Den här dagen har varit toppen bra! :)
Hunnit med en massa idag känns det som, fixat stallet, mysig ridtur, handlat, städat, ta reda på tvätt, fixat mat till oss och varit och hälsat på älskade pappsen.. :D Fick även reda på en jävligt kul sak idag, världens bästa pappa eller vadå?! :o ;) Självklart! Faan va underbart det ska bli! :) Men det är låångt kvar..
Nu ska jag mysa lite med världen bästa, sen ut på en kvällspromenad. :)


                                         
                                                                    Min fina!!! <3
                               
                               
                               
                               


Storstadspojken min

Hemkommen från stallet. Vilken toppen dag!
Nu har jag och Nicke gått över våran första järnvägspår och mött massa tåg, tur man har en sån trygg och säker häst när tågen blåser förbi i 110!! ;) Hehe. Min häst har blivit storstadspojke hehe.. :P 
Nu ska jag bara hoppa i andra kläder sen åker jag vidare mot Falun en sväng. 

                                

Saw 3D

I morgon kväll ska jag och Fredrik sen den här SAW filmen i 3D, bokat och klart ingen återvändo.. Lääskigt! ;P


Söndag

God morgon!

Har precis ätit frukost. Ska snart hoppa på cykeln och cykla till stallet tror jag.. Och ta en mysig ridtur i det fina vädret, ska försöka hitta mig en bra ridväg utan att rida vilse.. :P Heheh. Sen senare tänkte jag åka en sväng till Falun och hälsa på pappa lite och fixa lite annat.

Pizzan vi gjorde igår vart jättegod! :)



Min bästa vän

                             En bild på Nicke från idag när vi skulle ut på en ridtur.. :) <3                                


                               


Lördag

Halloj!
Det är tråkigt att vara sjuk.. :(( Hoppas att magsjukan håller sig långt ifrån mig, tack. Ingen lust att ha något sånt nu när att flyter på så jävla bra med allting!! ;)
Jag och Fredrik kom precis in efter en liten mysig promenad, har även varit och handlat lite till pizzan vi ska göra nu ikväll, hemmagjord pizza mumms! (Y) Den här dagen har verkligen gått seeegt, men den har varit skoj. :)
Nu ska vi ha lite Lördagsmyys och och min kära Fredrik. <3

Lite av min dag

Halloj!
Har haft en toppen dag idag. Men lite tråkigt att älsk inte är här, men han kommer väl snart hoppas jag.. :)
Har precis gjort klart matlåda tills i morgon då jag ska jobba heela daagen.. Har även lagat lite mat som jag precis ätit upp. :) Nu ska jag fixa ett varmt bad med massa skum och mysa till det här hemma till älsklingen kommer hem..
Red ut en tur med Nicke idag också med sällskap av Maria, trevligt :) Men sen finns det vissa människor som har noll koll på sina hundar, suck.. Inte så kul när hästarna sticker, mycket kan hända!! Tur att det gick bra den här gången! Usch blir så arg på folk som inte har koll på sin hundar..

Neej nu ska jag bada! :)

Städat klart

Puuh, nu har jag städat klart hela lägenheten, bara lite små puts kvar.. :)
Just nu håller jag på att planera en liten överrasking till ikväll när Fredrik kommer hem..Spännande.
Ska åka till stallet om någon timme, börjar trivas bra där mer och mer. :) Känns som att det kommer bli skit bra med sällskapet där!

                                         

STOR STÄDNING

Förstår inte varför jag är uppe så här tidigt! :o Men tur är väl de ändå, vill ju inte sova bort halva dagen.. :)
Har precis ätit lite frukost och nu ska jag sätta igång med en stooor STÄDNING här hemma så det är fint tills älsklingen kommer hem ikväll. :D Ska dra på spotify på högsta volym så kommer den här städningen vara klar på noll tid, I promise! ;) Nu kör jag!

Saknar, längtar...



Lite bilder sen i sommras






Inget shopping sug

Helt otroligt jag köpte ingenting idag när vi var och shoppade.. Hitta inget jag ville ha.. :/ Har inte så mycket shopping sug längre.. Men har börjar kikat lite på julklappar, det är kul att shoppa, iaf till någon man tycker om. :)
Jag och Nicke börjar trivas mer och mer i det nya stallet, alltid nerövst när man kommer till något nytt.. :) Men i morgon ska vi ut och rida med Maria, trevligt trevligt! :D Hittar ingenstans här hehe..

Nu ska jag kika lite på tv innan jag kryper ner hos älsklingen. :)

Godnatt

Torsdag

God morgon!

Uppe tidigt jag vet.. Gick och la mig så tidigt igår, så nu känner jag mig utvilad.. :) Den här dagen kommer att bli toppen känner jag, kul! :D Väntar bara på att Fredrik ska sluta jobbet, men inte än på någon timme.. Sen åker vi och shoppar lite.. :)
På Lördag ska jag jobba hela dagen 6.45-21.15 tur att jag har världens bästa pojkvän för då ska han ta hand om Nicke thihi.. ;) <3 Det kommer gå super bra!

Nu ska jag äta lite fruost.

Nej nu säger jag...

Nej nu säger jag tack & godnatt.. Är skit trött, är inte inställd på den här tiden än..
I morgon blir det en dag med shopping på kupolen, aubios och massa annat.. :) Och såklart stallet och rida min underbara häst! :)
Nu ska jag gå och krypa ner hos min underbara älskling, som ska upp och några timmar och jobba.. Myys! <3

Godnatt

onsdag

Idag har jag och Nicke tagit vår första ridtur här nere, gick ju hur bra som helst! :) Fast det tråkiga var att det regna men vi red en tur ändå!! :D Nicke verkar iaf trivas i det nya stallet, han är så lugn.. Min lilla plutt.. <3

Har precis lagat mat (pannkakor) till oss här :) Vi tänkte åka en sväng på kupolen, men tror vi tar det i morgon ist.. :)



Mina senatse timmar

Haallå!
Fan va tråkigt jag har inte uppdaterat nå! Men igår fanns ingen tid över för att sitta vid datorn.. Men nu finns det tid hehe..
Måndag: Gick upp tidigt och packade in det sista i bilen, sen lasta hästen, åka neröver, jag körde transporten kul och nyttigt var det och allt gick hur bra som helst, min häst är så duktigt att åka man märkte inte ens att det stod en häst i transporten,  där emot när vi åkte hem med tom transport då kändes det som att det stod en häst i hahah.. :P Nicke fick träffa nya kompisar, hehe men han brydde sig inte om dom typ.. :) Så nu såtr Nicke i ett nytt stall här nere hos mig och Fredrik! :) Känns lite jobbigt att flytta från dom där hemma jag och Nicke saknar dom! Men känns som att det kommer bli superbra här i det nya stallet också, trevliga människor! :) 

Sov hemma i Älvdalen i natt, kändes konstigt att somna när Nicke va typ 17 mil ifrån mig..  Men våga inte åka nå mer bil igår kväll när vi kom hem, så åkte ner idag ist.. När jag och mamma pasera rättvik så ha en bil nyligen kör på en älg.. :(
Nicke verkar då trivas i det nya stallet, har varit och pysslat om honom riktigt idag.. :) I mon ska vi ta våran första ridtur här nere, ska bli kul.. :)

Fredrik lagar världens bästa och godatse mat (+ mamma ;) ) måste jag få sagt! Helt otroligt gott.. :)
Nu ska jag packa upp allt jag tagit med mig, hehe..

Hörs senare! :)

Nickebus innan vi trampa in i transporten <3




Nicke i nya hagen


Nicke & PG

RSS 2.0