Söndag

Idag blir det uppdatering med massa bilder! :D  Veronica va så snäll och fotade mig och Malin igår med med hästarna. :) Blev nå på 300 bilder *host* haha. Alltid kul med många bilder så man har nå att välja på. Tråkigt att uppdatera med samma samma hela tiden.. :/ Måste bli tråkigt för läsare..

Har inte haft tid och lust att blogg nå under helgen.. Har så mycket annat att tänka på.. Har gjort klart stallet nu på morgonen när jag tag ut hästarna. Ska rida sen lite senare.. :) Veronica ville fota idag också om det blev bra väder, men ser ut att bli ganska grått.. :( Om inte så tänkte jag gå ut och se om jag hittar något intressant att fota. :) Synd att det är så lite snö, men kallt som fan är det.

I morgon kommer hovslagaren äntligen till Nicke. :) Har gått lite över tiden, men hovslagare har ju fullt upp dom också men i morgon blir det nya skor om det behövs och snösulor!! Än så länge sitter skorna kvar iaf. :)
Funderar på att vara med på träning på Lördag med Nicke, markarbete. Men det beror på hur det går på Torsdag då Nicke ska få tänderna kollade / raspade vad hon rekomenderar.. Men det visar sig blir väl träning fler gånger.. :) Hur gör ni efter att era hästar haft tandläkaren på besök? :)  Vet iaf att man ska rida bettlöst efteråt! Men beror ju helt på vad dom hittar på för nå i munnen.. :)

Nu ska jag försöka fixa lite med bilderna. Så dom kommer upp någon gång! ;)  

Kommentarer
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

Varför skulle man inte kunna rida på bett efteråt? Har alltid gjort det, inga problem. :-)

2012-01-08 @ 13:07:20
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

vilken mysig header!

2012-01-08 @ 16:28:34
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Bonnie

Beror ju väldigt mycket på hur mycket de gjort i munnen på dom, ibland behöver de inte göra nått alls och ibland blir det mera. Är det mer fix som vargtänder eller rejäla hakar så brukar de rekommendera nån vecka eller två på bettlöst men är det inget större så är det bara att rida på som vanligt.

2012-01-08 @ 18:13:28
URL: http://teamkarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0