Trasig soffa

Ena delen av våran soffa har brakat sönder! En soffa ska väl ändå hålla mer än 1 år?! :o Så jag och Fredrik åkte in med soffan idag där vi köpte den, så dom skulle fixa det! :) Snabb service!

Tömkörde Nicke idag.. Gud så fin han är, man ser så himla mycket när man står på marken. Så himla kul att se vilka framsteg vi gör tillsammans och hur snygg han blivit! Stod nästan och böla när han trava på volt.. :') Åh han va så duktig. Härligt väder var det också, perfekt om någon kunnat filma och fotat.. Det bästa jag gjort är att ha köpt en oinriden häst, att få utbilda och rida in den själv, rida till den så man vill ha den. Och kunna säga stolt det här har jag och hästen gjort tillsammans. Och kunna blicka tillbaka där man började till där man är idag. Och kunna se vilket bra jobb man gjort.. :) Jag tycker iaf att det är jätte kul! :)


Kommentarer
Postat av: annie

jag har mailat dig med bilder på ridbyxorna nu :)

2012-01-10 @ 20:45:45
URL: http://narvefors.blogg.se/
Postat av: Natalja och Hillbilly (:

sv: det är lite svårt att förklara :P eller det blir väldigt lång text! Josefine på minfux.blogg.se har skrivit riktigt bra inlägg och lagt ut filmer om massage och olika övningar som är jättebra! :)



Länk: http://minfux.blogg.se/category/etmassage.html

2012-01-11 @ 11:26:21
URL: http://ltotheove.blogg.se/
Postat av: natalja och hilbilly ;)

mysiga bilder föresten! :D tömkör du ofta? :)



jag håller helt klart med i det du skriver! Det är UNDERBART att se utvecklingen, och alla framsteg! :D

2012-01-11 @ 11:28:12
URL: http://ltotheove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0